屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

「2008年度全港獨木舟馬拉松錦標賽」

+5
de
Angel
搵錢
Danny
9 posters

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

向下

「2008年度全港獨木舟馬拉松錦標賽」 - 頁 2 Empty 回復: 「2008年度全港獨木舟馬拉松錦標賽」

發表  傻希 周一 8月 04, 2008 9:10 pm

搵錢 寫到:
Angel 寫到:你其實叫搵錢淨叫搶錢呀 Furious

我應該依家叫做"收錢"......呵呵
我俾左錢架啦 Laughing
傻希
傻希
三星
三星

文章總數 : 171
年齡 : 32
性格 :
注冊日期 : 2008-05-24

回頂端 向下

「2008年度全港獨木舟馬拉松錦標賽」 - 頁 2 Empty 回復: 「2008年度全港獨木舟馬拉松錦標賽」

發表  阿 佘 周二 8月 05, 2008 12:34 pm

我都俾左錢了,唔好起我"釘"。
不過約左司機和搵左人星期六搬艇未?
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

文章總數 : 225
性格 : 有波品的熱血青年
注冊日期 : 2008-05-12

回頂端 向下

發表  Angel 周三 8月 06, 2008 1:14 am

嘩~太開心喇!!!
今晚終於叫做用隻新C-jeep發到力了,
已經唔震唔怕cap了~嘻嘻~
不過都要練多日,練3日用呢隻艇去半環島死梗的!
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表  Angel 周一 8月 11, 2008 1:14 am

今日嘅比賽D水靜過屯門,扒死人.. giveup
靜水=悶悶悶悶悶悶悶悶悶悶悶水,
比賽途中我嘔咗幾次泡(真實的) rice
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  Angel 周一 8月 11, 2008 1:49 am

今日好開心呀~
P.1 前仲腳震震咁扒,又無端端入左1/4艇水喎,加上比人追過埋....唉~my god!!!
中段開始先慣艇,但睇見一望無際嘅悶水我就....吓~唔係呀far!!! cry
但傻梗梗由柴灣一出,艇頭直指蒲台東面,仲扒了3/4先發覺....妖~又行錯路!!!
最後過了P.3 勁肚餓慢慢扒,沖線前1~2K感覺到後面有股殺氣,
看見有K艇追得我好恨,但不是同組別的,
這時我也加速平排去跟她say hi,順便明示說我是生銹組不是高級組的 lov
哈哈~她說她看到了(有經驗果然有經驗,一平頭就已看了我的號碼),
悶咗2個幾鐘嘅我,當然唔會放棄呢個吹水嘅機會啦,
陳玉蓮師姐也好nice,好好傾呢~ cheers2
拍住吹水一齊返黎,誰知到最後100m,見到師父大人正觀賽中,
心諗~"大獲!!比佢見到我吹住水番實鬧餐死" rice
唯有死死地唔傾住,裝出極度疲累及好慘嘅樣..
哈哈~現在良心發現了,不過我都真係有攰攰地架~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  Angel 周一 8月 11, 2008 2:25 am

呢樣仲開心~
今日搜尋咗一日k061都不在我視線范圍,
但沖線後竟不經意咁拍咗喺佢側邊,
呵呵~約於見到晨曦嘅師兄"郭志偉",仲吹左好耐水添~
可惜見唔到"子非魚"..同唔到佢say sorry Puiden

最後仲同"自悠"及"晨曦"各師兄師姐一齊吹水,
佢地都勁好人,難得就係冇架子,仲係真心傾計嗰隻,
吹水吹到仲留心過宣怖攞獎,
因八八掛掛望一望...
咦?!呢組個冠軍唔攞獎喎!
D人咁熟面口嘅?!咪係我嗰組?! heartbroke
嘩!飛奔上前搶番個杯先..哈哈~

我又贏咗啦(友誼),獎品係對方電話號碼! cheers2
你地又帶左D咩番屋企呢?
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  小寶 周一 8月 11, 2008 10:23 pm

今次既比賽真係好攰,但係好開心!!
因為呢個係我獨木舟比賽第一個冠軍,
都算對得住阿佘 ^^"
一齊贏既喜悅真係冇法用言語表達!!!
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  阿 佘 周二 8月 12, 2008 12:04 pm

恭喜小寶大人"艇"開得勝,奪得冠軍,
最後還大吃大喝師傅一餐,爽~~~~~
雖然回到家立即肚痛(太飽了),
但又食又拎(獎杯)的感覺真好......
「2008年度全港獨木舟馬拉松錦標賽」 - 頁 2 Icon_redface

而且睇時間我地應該係第5隻艇回終點,

總算對借艇給我們的"興哥"(郭滿興師兄)有交代了
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

注冊日期 : 2008-05-12

回頂端 向下

發表  小寶 周二 8月 12, 2008 2:24 pm

阿 佘 寫到:恭喜小寶大人"艇"開得勝,奪得冠軍,
「2008年度全港獨木舟馬拉松錦標賽」 - 頁 2 Icon_redface

真係唔該你吖~~~

小寶大人~~呵呵,我幾時成為左小寶大人架呢.......
'"艇"開得勝'又係乜意思呢? 不過唔好理咁多啦~
獎大家都有份架 ^^"
除左獎杯仲有獎品吖~~2對teva 既鞋~~呵~~
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  阿 佘 周二 8月 12, 2008 3:10 pm

小寶 寫到:
阿 佘 寫到:恭喜小寶大人"艇"開得勝,奪得冠軍,

真係唔該你吖~~~

小寶大人~~呵呵,我幾時成為左小寶大人架呢.......
'"艇"開得勝'又係乜意思呢? 不過唔好理咁多啦~
獎大家都有份架 ^^"
除左獎杯仲有獎品吖~~2對teva 既鞋~~呵~~

我地唔見左兩對落水鞋,

現在卻免費有兩對新鞋給我們,
可說是送舊近新呢
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練