屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

吹水區 (二樓)

+8
小寶
傻希
Danny
Angel
de
馮細路
搵錢
明教教主
12 posters

3頁(共6頁) 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6  下一步

向下

吹水區 (二樓) - 頁 3 Empty 回復: 吹水區 (二樓)

發表  馮細路 周五 9月 12, 2008 1:15 am

好緊張呀....
13,14號就短途比賽啦...
我唔要做包尾呀 baby
馮細路
馮細路
二星
二星

文章總數 : 104
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-08-01

http://www.xanga.com/kevinfwn1127

回頂端 向下

吹水區 (二樓) - 頁 3 Empty 回復: 吹水區 (二樓)

發表  Angel 周五 9月 12, 2008 1:18 am

馮細路 寫到:好緊張呀....
13,14號就短途比賽啦...
我唔要做包尾呀 baby
我同馮家姐嗰組都唔想包尾 @@..
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表  馮細路 周五 9月 12, 2008 1:22 am

話時話
今個中秋節假期都比 獨木舟 book晒... Wink

13,14短途賽
15 船河

不過我冇咩所謂,最緊要有得玩 jump
馮細路
馮細路
二星
二星

http://www.xanga.com/kevinfwn1127

回頂端 向下

發表  搵錢 周六 9月 13, 2008 2:19 am

馮細路 寫到:話時話
今個中秋節假期都比 獨木舟 book晒... Wink

13,14短途賽
15 船河

不過我冇咩所謂,最緊要有得玩 jump

Wink 我都係.......今次係第二次比獨木舟 book 左~
對上一次係去年聖誕節.......做幫手........哈哈~
不過又係另一種滋味黎既......... Surprised
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  馮細路 周六 9月 13, 2008 11:06 pm

雖然我今日唔晒落艇比賽,只係係岸上幫手
都幾開心呀

希望聽日比賽會有好成績啦!
同埋我好期望,睇下個個11歲妹妹係點既樣 Evil or Very Mad
馮細路
馮細路
二星
二星

回頂端 向下

發表  Angel 周一 9月 15, 2008 12:39 am

馮細路 寫到:雖然我今日唔晒落艇比賽,只係係岸上幫手
都幾開心呀

同埋我好期望,睇下個個11歲妹妹係點既樣 Evil or Very Mad
打佢主意????
我第一個唔放過你!!! .\ /.
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  Angel 周四 9月 18, 2008 1:58 am

yeah~~~
第2000篇文章!!!
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  傻希 周四 9月 18, 2008 2:00 am

Angel 寫到:yeah~~~
第2000篇文章!!!
俾你搶左tim gun2
傻希
傻希
三星
三星

文章總數 : 171
性格 :
注冊日期 : 2008-05-24

回頂端 向下

發表  馮細路 周四 9月 18, 2008 2:06 am

Angel 寫到:
馮細路 寫到:雖然我今日唔晒落艇比賽,只係係岸上幫手
都幾開心呀

打佢主意????
我第一個唔放過你!!! .\ /.
睇下姐- -" Crying or Very sad
咁我咪第2002篇文章??
馮細路
馮細路
二星
二星

回頂端 向下

發表  de 周四 9月 18, 2008 4:07 am

$75/1個(最少5個以上)

我地買唔買黎旅程用?說真的...會依家都無營了,日子失修都開始爛,不如添置d,不過唔好預佢防水!
吹水區 (二樓) - 頁 3 Starstar951112-img600x449-1221646863____1055a-5

吹水區 (二樓) - 頁 3 Starstar951112-img600x450-1221646864__22270___008-5

帳篷規格 : 200*150*110CM
包裝尺寸 : 7*10*58CM
帳篷帳桿 : 高強度7.9mm玻璃纖維桿
帳篷布 : 防水190T Polyester .PU1200mm
帳篷底布 : 防水滌綸布.PU1500mm
帳篷頂部 : 頂上為透氣網紗, 天窗可開可關
帳篷特點 : 空間較大,通風效果好,結構穩定,通風順暢。適用面廣,外包袋是雙拎帶,可拎,可挎 肩背,便於攜帶.
帳篷結構 : 一門一窗,門和窗分別有一道紗,可防蟲防蚊.
帳篷配件 : 地釘,手拎袋
{ ,,,, 五種顏色任君選擇}
{有圓門三角門選擇!!!!}
單買超值價:$100/1個
批發超值價:$75/1個(最少5個以上)
de
de
一級教練
一級教練

文章總數 : 287
年齡 : 43
性格 : 巴辣香雞
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

發表  Angel 周二 9月 23, 2008 6:29 am

毅城$98個嘅兩人營靚過佢播...
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  de 周二 9月 23, 2008 8:32 pm

毅城個營同佢一樣o架...
我之前都買過毅城個營...
都係一樣的..只係人地張圖靚d同差d...
所以依間會平好多!
de
de
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周三 9月 24, 2008 12:50 am

唔係呢隻黎架~
阿驊上次3日2夜 西貢>>屯門 trip借比人嗰個呀~
嗰個靚好多,牌子又唔同
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  de 周三 9月 24, 2008 1:08 am

吹水區 (二樓) - 頁 3 Mono2-06-300
吹水區 (二樓) - 頁 3 Mono2-clo-2-150
吹水區 (二樓) - 頁 3 Mono2%20gra120
吹水區 (二樓) - 頁 3 1.2kg

對比

吹水區 (二樓) - 頁 3 Starstar951112-img600x449-1221646863____1055a-5
de
de
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  de 周三 9月 24, 2008 1:13 am

牌子都係印的...我真係有過....
第一代:我係毅成買...
第二代:一哥返大陸買....依家會用更果d
第三代...我依家講依個...
3個設計同質料都一樣...只係包裝唔同o左!
de
de
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周三 9月 24, 2008 4:45 pm

哦....明白哂!!!

不如由有興趣會員自行購入啦,
阿公野D人冇咁鍚住用,
我覺得借阿公營嘅每個應收取$20,
因用一兩次就有破爛情況出現,
補多兩次就要買過新嘅,
D$$用黎留番買新營都好~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  搵錢 周三 9月 24, 2008 9:33 pm

Angel 寫到:哦....明白哂!!!

不如由有興趣會員自行購入啦,
阿公野D人冇咁鍚住用,
我覺得借阿公營嘅每個應收取$20,
因用一兩次就有破爛情況出現,
補多兩次就要買過新嘅,
D$$用黎留番買新營都好~

同意呀~!!
個個都唔錫住, d 野真係好快爛嫁......
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  Angel 周四 10月 30, 2008 6:51 pm

hi~
各位親愛的隊友,我番黎喇!!!
有冇掛住我呀 ^.^v
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  小寶 周四 10月 30, 2008 11:18 pm

Angel 寫到:hi~
各位親愛的隊友,我番黎喇!!!
有冇掛住我呀 ^.^v

等到妳返黍啦~^^
好唔好玩吖?.?
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  Angel 周五 10月 31, 2008 1:02 pm

盧山 6~12度,
我只帶了短袖衫和一件薄風褸,
哈哈~好彩有層儲存多年嘅脂肪保暖,
風景不錯,瀑布、溪澗、雲海+滿山楓葉,
我會選擇再去睇雪景(可能2008年12月25,26,27,28去)
24號晚(21:00)出發,29號早(06:00)回到深圳,
自由行,睇冰掛,冰瀑布,雪景等,
超優閒團,住在山上四天只去4個地方,
詳細未定,要睇D股票到時淨番幾多先知,
小寶姐及佘先生有冇興趣?
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  de 周六 11月 01, 2008 1:16 am

小彤彤比賽喇~

加油~加油~唔好反就當你贏!
de
de
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  de 周六 11月 01, 2008 4:59 pm

今日係黃金比拯溺賽,差d要比人救...累到想死...
雖然我比賽都輸晒...不過又贊o左其他野...
都係友誼...今日比賽對手有吳嘉麗...同阿cat...等
呵~我個會得我1個賽員...基本上無人幫我執頭執尾...
但又識少少工作人員...同少少賽員...
已經無咁悶了....同嘉麗都幾好傾...
大家係度傾隻艇點爬同支槳架問題...
呵~真係好少同嘉麗傾計...
今次拯溺賽難得的機會...
實在難得...之前以為佢比較靜...不愛說話...
有不易接近的感覺...但傾落計先發覺...
佢比我想像中更好相處...希望之後見面都保持住依份難得的友誼!

仲有多得梁其禧幫我累到想死時搬艇...
仲教我爬k艇點去落槳...原來我一路都用錯方式爬槳...
我左落槳右登腳...佢話左落槳左登腳...
呵~又學識o左點去爬艇了...
星期三在試下會唔會好d先! rabbit
de
de
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周一 11月 03, 2008 2:46 pm

作戰左2日....
唉~攰死左 =.=
行到隻腳都起左水泡
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  amiGO 周二 11月 04, 2008 10:41 pm

吹水區 (二樓) - 頁 3 017_wi10睇番D 相...SHE 呢張幾型=]
amiGO
amiGO

文章總數 : 11
注冊日期 : 2008-06-11

回頂端 向下

發表  de 周三 11月 05, 2008 9:13 am

圖表簡介
日期5/11
(星期三)
6/11
(星期四)
7/11
(星期五)
8/11
(星期六)
9/11
(星期日)
10/11
(星期一)
11/11
(星期二)
天氣吹水區 (二樓) - 頁 3 Pic54吹水區 (二樓) - 頁 3 Pic51吹水區 (二樓) - 頁 3 Pic53吹水區 (二樓) - 頁 3 Pic63吹水區 (二樓) - 頁 3 Pic62吹水區 (二樓) - 頁 3 Pic50吹水區 (二樓) - 頁 3 Pic50
短 暫 時 間 有 陽 光 , 早 晚 有 一 兩 陣 雨 。 部 分 時 間 有 陽 光 。 部 分 時 間 有 陽 光 , 稍 後 有 幾 陣 雨 。 多 雲 , 有 幾 陣 雨 。 大 致 多 雲 , 有 一 兩 陣 雨 。 天 晴 。 天 晴 。
東 風 東 風 東 風 北 風 北 風 北 至 東 北 風 北 至 東 北 風
溫度(oC)2529252923282124202319231923
相對濕度(%)70 至 9070 至 9070 至 9575 至 9565 至 8555 至 7055 至 70

激死人的天氣,次次旅程都落雨,真係一d都唔好玩,嗚~好想改期!
de
de
一級教練
一級教練

回頂端 向下

3頁(共6頁) 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6  下一步

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章