屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

4~8/10/2008 海南島之旅

+5
可愛教主
Angel
小寶
公主
明教教主
9 posters

1頁(共3頁) 1, 2, 3  下一步

向下

4~8/10/2008 海南島之旅 Empty 4~8/10/2008 海南島之旅

發表  明教教主 周五 9月 26, 2008 12:08 am

繼上川島之役後,

本教主又帶同酒仙、可怕教主、邪神伉儷及新進公主一同 handshake

于十月四日至十月八日向海南島進攻。 victory

現招務一總敢洗錢壯士俠女一同赴會。

有意者留言。 call

明教教主 示cheers
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

文章總數 : 397
性格 : 忠忠直直,終需乞食。
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

4~8/10/2008 海南島之旅 Empty 回復: 4~8/10/2008 海南島之旅

發表  公主 周五 9月 26, 2008 3:32 am

Razz 好啊,多d人去一齊發花癲...~

新消息... 我10月3日可以放假,咁我地就可以早d離開,直接飛走早d玩,唔駛特登等我咁晏收工仲要在皇崗過一晚夜嘛~ cheers2
公主
公主
一星
一星

文章總數 : 40
性格 : 千杯不醉,一杯會"冧",半杯就嘔
注冊日期 : 2008-09-22

回頂端 向下

4~8/10/2008 海南島之旅 Empty 回復: 4~8/10/2008 海南島之旅

發表  小寶 周五 9月 26, 2008 2:33 pm

不過我地3號個日要返工吖~~
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  公主 周五 9月 26, 2008 3:24 pm

小寶 寫到:不過我地3號個日要返工吖~~
不過你地放五點嘛, 起碼都會早左d queen
公主
公主
一星
一星

回頂端 向下

發表  Angel 周六 9月 27, 2008 1:14 am

太好喇~
May姐都去旅行(5~9/10)
不過佢去我地原本計劃行程之一嘅厦門,
睇土樓及鼓浪嶼...

不過去海南島都唔錯吖~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表  Angel 周五 10月 03, 2008 2:10 am

個風3號晚最近海南島...
我地3號晚機....

求主保祐...........
....南無阿喱坨佛..
空巴 lee 啤啤空...
.....作邪作鬼......
波野波羅密.........
.............~阿門~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  可愛教主 周四 10月 09, 2008 7:33 pm

咦...
我d雜錦咒有用喎~
可愛教主
可愛教主
一星
一星

文章總數 : 53
性格 : 精靈、活潑、温馴、可愛
注冊日期 : 2008-05-11

回頂端 向下

發表  公主 周五 10月 10, 2008 12:12 pm

可愛教主 寫到:咦...
我d雜錦咒有用喎~

真係全靠你d雜錦咒,令海南島在適當時候落適當的雨量!
呢個旅程真係好抵、好笑、好正!~

公主 在 周二 10月 14, 2008 10:42 pm 作了第 1 次修改
公主
公主
一星
一星

回頂端 向下

發表  明教教主 周二 10月 14, 2008 1:35 pm

公主 寫到:
可愛教主 寫到:咦...
我d雜錦咒有用喎~

真係全靠你d雜錦咒,令海南島在適當時候落適當的雨量!
呢個旅程真係好抵、好笑、好正!~

4~8/10/2008 海南島之旅 041

4~8/10/2008 海南島之旅 046
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

回頂端 向下

發表  公主 周二 10月 14, 2008 2:00 pm

明教教主 寫到:
4~8/10/2008 海南島之旅 041
咪睇我笑騎騎放毒蛇咁既樣,其實我驚到飛起!
你睇我身後果3個"紅藍綠"人幾輕鬆~

公主 在 周二 10月 14, 2008 10:43 pm 作了第 1 次修改
公主
公主
一星
一星

回頂端 向下

發表  chan 周二 10月 14, 2008 8:38 pm

好玩?甘少相?

chan

文章總數 : 3
注冊日期 : 2008-06-22

回頂端 向下

發表  明教教主 周二 10月 14, 2008 9:47 pm

4~8/10/2008 海南島之旅 121

4~8/10/2008 海南島之旅 120

4~8/10/2008 海南島之旅 123

4~8/10/2008 海南島之旅 128

4~8/10/2008 海南島之旅 143
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

回頂端 向下

發表  公主 周二 10月 14, 2008 10:47 pm

What a Face 明教教主你非常斗膽,連公主d "出於污泥而不染的出浴照" 你都放晒出黎!?!
公主
公主
一星
一星

回頂端 向下

發表  明教教主 周二 10月 14, 2008 10:51 pm

公主 寫到:What a Face 明教教主你非常斗膽,連公主d "出於污泥而不染的出浴照" 你都放晒出黎!?!

我 post 既係"出於污泥而不染的出浴照"
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

回頂端 向下

發表  明教教主 周二 10月 14, 2008 10:58 pm

4~8/10/2008 海南島之旅 0334~8/10/2008 海南島之旅 034

4~8/10/2008 海南島之旅 036
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

回頂端 向下

發表  公主 周三 10月 15, 2008 2:13 am

嘩!勁呀,我玩水上花式跟斗可以將牛哥完全吞噬 fear
公主
公主
一星
一星

回頂端 向下

發表  Angel 周三 10月 15, 2008 2:23 am

嘩~都未到萬聖節....
咁快post D相出黎?
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  公主 周三 10月 15, 2008 2:25 am

明教教主 寫到:我 post 既係"出於污泥而不染的出浴照"
我睇唔明,即係點解呀?
公主
公主
一星
一星

回頂端 向下

發表  Angel 周三 10月 15, 2008 2:26 am

我想睇4個男人拜堂成親D相呀,
仲有我地個私人泳池嗰度嗰D呢?
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  Angel 周三 10月 15, 2008 2:28 am

公主 寫到:
明教教主 寫到:我 post 既係"出於污泥而不染的出浴照"
我睇唔明,即係點解呀?
我諗教主意思係得番D牙係出於污泥而不染掛...
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  公主 周三 10月 15, 2008 2:30 am

Angel 寫到:我想睇4個男人拜堂成親D相呀,
仲有我地個私人泳池嗰度嗰D呢?
當然唔少得打柔道果d啦~好掛住牛哥個姣樣 lol!
公主
公主
一星
一星

回頂端 向下

發表  公主 周三 10月 15, 2008 2:35 am

Angel 寫到:我諗教主意思係得番D牙係出於污泥而不染掛...
係喎,勁野,你不愧為可怕教主呀,連教主諗乜都知,果然名不虛傳

公主 在 周三 10月 15, 2008 2:36 am 作了第 1 次修改
公主
公主
一星
一星

回頂端 向下

發表  Angel 周三 10月 15, 2008 2:35 am

哈哈!!!
係喎...仲有格鬥片段lol~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  Angel 周三 10月 15, 2008 2:39 am

公主 寫到:
係喎,勁野,你不愧為可怕教主呀,真的名不虛傳
可怕教主已有第二代掌門了...
新掌門比我可怕十倍....
她令一眾會員落慌而逃 ~"~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  明教教主 周三 10月 15, 2008 2:07 pm

4~8/10/2008 海南島之旅 129

4~8/10/2008 海南島之旅 113

4~8/10/2008 海南島之旅 122

4~8/10/2008 海南島之旅 136

4~8/10/2008 海南島之旅 142

4~8/10/2008 海南島之旅 128

4~8/10/2008 海南島之旅 104
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

回頂端 向下

1頁(共3頁) 1, 2, 3  下一步

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章