屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

4~8/10/2008 海南島之旅片段

4 posters

向下

4~8/10/2008 海南島之旅片段 Empty 4~8/10/2008 海南島之旅片段

發表  馮細路 周日 11月 09, 2008 10:57 pm

接到danny哥命令...小弟一有時間就放d片上網啦
望danny哥 見諒

1:55個度精彩 Laughing
馮細路
馮細路
二星
二星

文章總數 : 104
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-08-01

http://www.xanga.com/kevinfwn1127

回頂端 向下

4~8/10/2008 海南島之旅片段 Empty 回復: 4~8/10/2008 海南島之旅片段

發表  Angel 周二 11月 11, 2008 2:06 am

呢段係黎族歌舞表演,
阿de好似有份演出咁,
我明白了...阿de原來係黎族人 lol ~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

4~8/10/2008 海南島之旅片段 Empty 回復: 4~8/10/2008 海南島之旅片段

發表  亞文 周二 11月 11, 2008 7:35 am

==' 個個真係a de?!
亞文
亞文

文章總數 : 31
注冊日期 : 2008-09-26

回頂端 向下

發表  搵錢 周二 11月 11, 2008 4:33 pm

亞文 寫到:==' 個個真係a de?!

哈哈~ 應該唔係佢, 不過似囉..... geek
見佢燒著條褲, 真係好好笑..... lol!
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  馮細路 周二 11月 11, 2008 8:49 pm

唔知佢有冇燒親呢 elephant
馮細路
馮細路
二星
二星

文章總數 : 104
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-08-01

http://www.xanga.com/kevinfwn1127

回頂端 向下

發表  Angel 周三 11月 12, 2008 3:55 am

搵錢 寫到:
亞文 寫到:==' 個個真係a de?!

哈哈~ 應該唔係佢, 不過似囉..... geek
見佢燒著條褲, 真係好好笑..... lol!

梗唔係啦~
阿de都冇去海南島

呵呵~呃到一個^O^v
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  Angel 周三 11月 12, 2008 3:56 am

馮細路 寫到:唔知佢有冇燒親呢 elephant
你下次試吓再話比我知吖~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

回頂端