屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

有冇人有興趣一齊去睇埠際賽D衫

+3
明教教主
de
Angel
7 posters

向下

有冇人有興趣一齊去睇埠際賽D衫 Empty 有冇人有興趣一齊去睇埠際賽D衫

發表  Angel 周一 11月 17, 2008 10:32 am

因未知有咩款式及顏色可供選擇,
想收集大家嘅意見,我將於19,20,21/11是旦一日下午前去訂購,

顏色(字體印白色):
3色:60%,白25%,15%
2色:75%,白or25%

印字:
前:屯門會標記(左胸)
後:魚腩部隊(全圖).................................優點:4個字較大

前:屯門會標記(左胸)+polo標記(右下)..........polo標記:跟水球裁判tee背部logo
後:魚腩水球隊(全圖).........................優點:順便整件關於水球嘅衫XD
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

有冇人有興趣一齊去睇埠際賽D衫 Empty 回復: 有冇人有興趣一齊去睇埠際賽D衫

發表  de 周一 11月 17, 2008 12:34 pm

19.20我OK

魚腩部隊不太好嘛...
背面大字

已經可以了!

如果繡字...前面左胸繡自己個名...等比賽D人及外隊都識得你..
及更有紀念價值...

De
tmcc
----------
tmcc
De

de 在 周一 11月 17, 2008 12:48 pm 作了第 4 次修改
de
de
一級教練
一級教練

文章總數 : 287
年齡 : 43
性格 : 巴辣香雞
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

有冇人有興趣一齊去睇埠際賽D衫 Empty 回復: 有冇人有興趣一齊去睇埠際賽D衫

發表  de 周一 11月 17, 2008 12:38 pm

衫碼:
家恆:L
豪屎:M
D E:M
搵錢:M
de
de
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  de 周一 11月 17, 2008 1:31 pm

http://f20.yahoofs.com/hkblog/OJEGUneWFSgzZgKr__DOT__G5o8Q--_1/blog/ap_20081117015500783.jpg.jpg?ib_____DoMEWWayS

上極都上載唔到張圖...自己入去睇啦!

之前ho;c都有設計過衫圖,不過我唔知放o左係邊...

ho;c果設計都唔錯!
de
de
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  明教教主 周一 11月 17, 2008 7:19 pm

de 寫到:[img]有冇人有興趣一齊去睇埠際賽D衫 Ap_20081117015500783.jpg[/img]

上極都上載唔到張圖...自己入去睇啦!

之前ho;c都有設計過衫圖,不過我唔知放o左係邊...

ho;c果設計都唔錯!

好鬼 hard sell 呀Shocked有冇人有興趣一齊去睇埠際賽D衫 Icon_eek
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

文章總數 : 397
性格 : 忠忠直直,終需乞食。

回頂端 向下

發表  Angel 周二 11月 18, 2008 12:04 am

揾人出吓post投吓票啦~
大家都有份著,埠際賽以外大家都用架!
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  馮細路 周二 11月 18, 2008 12:09 am

如果得呢度揀...

我揀 後:魚腩水球隊

前:屯門會標記(左胸)+polo標記(右下)..........polo標記:跟水球裁判tee背部logo <<< 我唔知咩樣...
後:魚腩水球隊(全圖) <<< 我唔知咩圖= ="
馮細路
馮細路
二星
二星

文章總數 : 104
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-08-01

http://www.xanga.com/kevinfwn1127

回頂端 向下

發表  搵錢 周二 11月 18, 2008 5:49 pm

有冇人有興趣一齊去睇埠際賽D衫 N507467732_899367_4353 < de 妳講水球裁判, 係咪呢件??

有冇人有興趣一齊去睇埠際賽D衫 Ap20081117015500783jpgwe4.th有冇人有興趣一齊去睇埠際賽D衫 Thpix 呢個hoc設計既公仔都幾得意喎~!!

我鍾意兩色衫多 d~
至於公仔, 加埋水球 logo 落去都ok~
咁就可以多 d 人著同一件衫^^

搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  de 周二 11月 18, 2008 7:40 pm

搵錢 寫到:有冇人有興趣一齊去睇埠際賽D衫 N507467732_899367_4353 < de 妳講水球裁判, 係咪呢件?? 無錯..水球裁判衫!

有冇人有興趣一齊去睇埠際賽D衫 Ap20081117015500783jpgwe4.th有冇人有興趣一齊去睇埠際賽D衫 Thpix 呢個hoc設計既公仔都幾得意喎~!!
個公仔不是HO;C設計...係我設計...HO;C設計的我不知道存放在電腦那角度了!

我鍾意兩色衫多 d~
至於公仔, 加埋水球 logo 落去都ok~
咁就可以多 d 人著同一件衫^^

de
de
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  de 周二 11月 18, 2008 7:52 pm

de
de
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周二 11月 18, 2008 11:43 pm

@o@" 反對這個logo

其實今日已影咗色版及衫版嘅相,
但阿禮未放上論擅供大家揀選咋~
請大家耐心等待!
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  Angel 周二 11月 18, 2008 11:50 pm

有冇人有興趣一齊去睇埠際賽D衫 N507467732_899367_4353

如果係要都只會cut "polo"個logo出黎放在右下角
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  搵錢 周三 11月 19, 2008 12:20 am

有冇人有興趣一齊去睇埠際賽D衫 S170495673

收到 order post 上來
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  amiGO 周三 11月 19, 2008 9:51 pm

衫碼:
家恆:L
豪屎:M
D E:M
搵錢:M
高高高: s 同m 各一
amiGO
amiGO

文章總數 : 11
注冊日期 : 2008-06-11

回頂端 向下

發表  Angel 周四 11月 20, 2008 12:16 am

奉勸各位"三思而落訂"...

男裝黎架,中碼都大到嘔喎 ~"~
佢有件淨色,個色同個款都係我地屯門龍舟賽嗰件XP
我諗緊要S or XS..

其實唔夠時間嘅話不如著番舊款背心會衫先啦,
下次先慢慢揀圖揀色,
因為佢都唔齊色,我地揀嘅紫色都冇 =.=
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  搵錢 周四 11月 20, 2008 2:45 pm

Angel 寫到:奉勸各位"三思而落訂"...

男裝黎架,中碼都大到嘔喎 ~"~
佢有件淨色,個色同個款都係我地屯門龍舟賽嗰件XP
我諗緊要S or XS..

其實唔夠時間嘅話不如著番舊款背心會衫先啦,
下次先慢慢揀圖揀色,
因為佢都唔齊色,我地揀嘅紫色都冇 =.=

我覺得整唔整衫都冇問題, 因為本身會個件都幾靚呀^^
如果整衫, 聽妳講完, 就 s 碼啦~
舊款背心會衫 >> 咁會係邊件? 橙色 or 紅色?
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  amiGO 周四 11月 20, 2008 11:15 pm

咁a...
我要一件s 一件xs 吧!!!
amiGO
amiGO

文章總數 : 11
注冊日期 : 2008-06-11

回頂端 向下

發表  Angel 周四 11月 20, 2008 11:43 pm

搵錢 寫到:

係嘅話橙色好D喎...
紅色背心同"我的"嗰件撞哂車 ~"~
攪到上次睇短途賽仲以為我地D男仔咁快添XD
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  搵錢 周日 11月 23, 2008 10:00 pm

Angel 寫到:
搵錢 寫到:

係嘅話橙色好D喎...

咁要搵齊咁多件出黎喇~~
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  小寶 周四 11月 27, 2008 1:18 pm

搵錢 寫到:
Angel 寫到:
搵錢 寫到:

係嘅話橙色好D喎...

咁要搵齊咁多件出黎喇~~

咁即係用邊件先?.?
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  Angel 周二 12月 09, 2008 1:01 am

哈哈!!XD
估唔到最後會係danny一個去睇去訂 lol...
(不過真係好核凸) >u<
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  明教教主 周二 12月 09, 2008 11:04 am

Angel 寫到:哈哈!!XD
估唔到最後會係danny一個去睇去訂 lol...
(不過真係好核凸) >u<

核凸 有冇人有興趣一齊去睇埠際賽D衫 98763

好過你地有講無做 有冇人有興趣一齊去睇埠際賽D衫 478853
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

文章總數 : 397
性格 : 忠忠直直,終需乞食。

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章