屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

新春環港遊

+3
de
搵錢
Angel
7 posters

3頁(共3頁) 上一頁  1, 2, 3

向下

新春環港遊 - 頁 3 Empty 回復: 新春環港遊

發表  搵錢 周六 2月 14, 2009 11:45 pm

Angel 寫到:
小寶 寫到:牛哥之前瘦好多wor,
唔通入左屯門之後大飲大食左?
我想問...有冇人入左屯門之後會瘦架?

我少左少少脂肪, 多左 dd肌肉......重量冇變, 咁算唔算瘦左?? confused
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  Angel 周五 2月 20, 2009 2:18 am

麻煩搵錢姨姨可唔可以幫我將今次旅程既實際路線圖放去以下呢度,
提供地圖跟人分享或供其它有興趣嘗試人仕參考,thx~
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=9117394&extra=page%3D1
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表  Angel 周五 2月 20, 2009 2:23 am

搵錢 寫到:

我少左少少脂肪, 多左 dd肌肉......重量冇變, 咁算唔算瘦左?? confused

你淨係想好似我咁..脂肪冇小到,肌肉大舊咗吖~

我依家係大大舊嘅肌肉外面鋪咗層厚厚嘅脂肪,

名正言順"大件夾抵食"
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表  搵錢 周六 2月 21, 2009 9:20 pm

大家記唔記得, 第二晚阿邦加餸黎

個度有咩餸呀??
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  de 周日 2月 22, 2009 1:31 pm

搵錢 寫到:大家記唔記得, 第二晚阿邦加餸黎

個度有咩餸呀??

臍菇餅
發財豪C
仲有個XX翅
仲有個排骨
飲品同薯片

因為無相...大約記得咁多...
de
de
一級教練
一級教練

文章總數 : 287
年齡 : 43
性格 : 巴辣香雞
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

新春環港遊 - 頁 3 Empty ^^可愛既 中華白海豚..

發表  搵錢 周一 2月 23, 2009 1:04 am

終於整好喇~~ 多謝青雲既教導 ^^

好想同大家分享一下~~ cheers cheers

搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  de 周三 2月 25, 2009 2:21 am

今日阿de話你知,旅程幾日嘅瘋癲,

頭一日,搵笨十,朝10爬到6點10,

島過島,跟唔到,追到我嘔晒泡,

無心賞景遇水警,好彩無事在行程,

路遙遠,慢長路,跟錯痴線旅行團,

天黑浪大搶灘難,直爬轉灣咸田灣,

果度有間士多舖,安記安記好好記,

老闆好人好好人,樂於助人大貴人,

先苦後甜有O蟬,狗狗狗,半夜吠到無得抖,

第二日,算好算不好,

早食,晏早食,

奇山異石,山過山,

死爬爛爬 爬爬爬,

有煙食唔到,有水飲唔到,

有食食唔到,有景影唔到,

De de 累累累,小鳥累累累,

沒有落腳點,又在島過島,

太陽快下山,迷路不知蒲台處,

餓得頭暈氣難抖,從未試過抖氣難,

好彩牛牛食麵包,我先可以食麵包,

天使相伴搵去路,天也黑齊人散散,

最後決定赤柱灘,半死屁股腳軟軟,

貴人邦邦拿手菜,幸福滋味常滿載,

東風呼呼冷入心,果種滋味銘記心。

第三日,風大浪大心驚驚,

船過船近船過船,心驚心驚心驚驚,

風大浪大海中心,見島過島島又島,

不知何處是長洲,船家指路在上路,

中午到達長洲灘,上岸食野點會慳,

住好食好樣樣好,唔洗走就最很好。

第四日,總算跟得到,身體習慣大大隻,

距離不遠氣不喘,大澳風景景宜人,

又比我地遇好人,莊生莊太熱水涼,

陳生陳太生果足,侯王廟前建營屋,

飯湯糖水最豐足,今晚人人有口福,

臨走陳太教整皂,環保好用洗碗皂。

第五日,難能可貴的一日,

一出大澳白海豚,V嘩鬼叫追上前,

牛牛自拍又一手,小寶媽媽爆槳走,

追豚一族追追追,逆流而上到機場,

唔覺唔覺到沙洲,食晏影相心情好,

歸心似箭返大陸,食飽起程新驚喜,

海豚就在一咫尺,超多海豚追蹤戰,

我追海豚豚追我,樂極不知時而過,

依依不捨白海豚,流浮山段最攞命,

水平如鏡龜速前,好不容易完上岸,

5日之行苦與樂,盡在痴線旅行團。

特別鳴謝

牛哥橕我,叫我唔好放棄!

另其他團友幫手煮飯洗碗,

雖然拖慢o左大家進度,

不過總係一個好經驗![/size]
de
de
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  搵錢 周三 2月 25, 2009 9:52 pm

de...我會加埋妳既感想入去~~^^
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  de 周四 2月 26, 2009 6:56 pm

搵錢 寫到:de...我會加埋妳既感想入去~~^^

$$~我想張中華白海豚段片放係FACEBOOK
你一係放上FACEBOOK在連結我!
de
de
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  搵錢 周五 2月 27, 2009 1:14 pm

de 寫到:
搵錢 寫到:de...我會加埋妳既感想入去~~^^

$$~我想張中華白海豚段片放係FACEBOOK
你一係放上FACEBOOK在連結我!

其實青雲已經upload 左上去...我tag 埋好啦 Razz
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  阿 佘 周二 3月 03, 2009 11:21 am

我還未完成旅程日誌和感想...........
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

文章總數 : 225
性格 : 有波品的熱血青年
注冊日期 : 2008-05-12

回頂端 向下

發表  搵錢 周二 3月 03, 2009 2:06 pm

阿 佘 寫到:我還未完成旅程日誌和感想...........

我會等埋您份感想~~之後就拎去印~~ Basketball
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  小寶 周二 3月 03, 2009 11:54 pm

搵錢 寫到:
阿 佘 寫到:我還未完成旅程日誌和感想...........

我乜到未寫過吖~~唉....
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  搵錢 周五 3月 06, 2009 8:05 pm

小寶 寫到:
搵錢 寫到:

我乜到未寫過吖~~唉....

um...咁妳同阿佘"合輯" 囉~~ study
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  搵錢 周六 五月 02, 2009 11:56 pm

大家期待已久既一本記錄冊

5月內應該就有喇~~~ (入camp前搞掂)

未比野我, 想加野既人~ 可以搵我呀 ^^
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

3頁(共3頁) 上一頁  1, 2, 3

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章