屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

4月活動

3 posters

向下

4月活動 Empty 4月活動

發表  平~ 周日 3月 01, 2009 6:48 pm

Danny,
平怡呀... 可能你都唔記得咗我係邊個lor~
冇呀. 想問問你4月有冇得練艇呀?~
呢個咩黎ga?
*獨木舟技術研習班(中級課程)* 18歲以上 康文署資助課程 (只接受郵寄或親臨報名)
唔知4月有冇呢?
好想練艇=]
thx.

平~

文章總數 : 6
注冊日期 : 2009-03-01

回頂端 向下

4月活動 Empty 回復: 4月活動

發表  Danny 周一 3月 02, 2009 1:35 am

平~ 寫到:Danny,
平怡呀... 可能你都唔記得咗我係邊個lor~
冇呀. 想問問你4月有冇得練艇呀?~
呢個咩黎ga?
*獨木舟技術研習班(中級課程)* 18歲以上 康文署資助課程 (只接受郵寄或親臨報名)
唔知4月有冇呢?
好想練艇=]
thx.

平怡丫馬....你當我少年痴呆呀?
梗記得你啦...

呢個係康文署資助課程 law~~

今年大概要係五或六月之後先至有,因為要向康文署申請架 4月活動 236388

你想在四月練艇可以搵我丫馬 4月活動 478853

我 send 左短信比你..你睇下主頁上面短信先
Danny
Danny
三級教練
三級教練

文章總數 : 292
性格 : 奸商
注冊日期 : 2008-05-12

http://www.hktmcc.com

回頂端 向下

發表  平~ 周一 3月 02, 2009 11:08 pm

Oh..好好.let me see^^ thx.

平~

回頂端 向下

發表  小寶 周一 3月 30, 2009 12:08 am

hello~平怡,
今日見到妳啦,
如果妳有興趣玩龍舟就搵我啦~~
^o^
希望見到妳黍啦~~
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  平~ 周一 3月 30, 2009 10:57 pm

hea小寶:
我今日都好開心見到你呀=]
我最快都要到復活節先得閒呀.
到時再一齊練龍舟呀^^
呀...仲有你地平時練唔練艇ga? Razz

平~

回頂端 向下

發表  小寶 周一 3月 30, 2009 11:14 pm

平~ 寫到:hea小寶:
我今日都好開心見到你呀=]
我最快都要到復活節先得閒呀.
到時再一齊練龍舟呀^^
呀...仲有你地平時練唔練艇ga? Razz

嘻嘻~~我地玩艇多過練艇,
妳多數幾時返會練艇吖,
近排我地星期六才會返會,
下次有機會join埋一齊玩吖~^^
小寶
小寶
三星
三星

回頂端 向下

發表  平~ 周一 4月 06, 2009 10:46 pm

嗯~終於放假lor~
你地呢排玩唔玩艇呀?
講下你地d時間黎聽下睇下我黎唔黎到呀. Razz

平~

回頂端 向下

發表  小寶 周二 4月 07, 2009 12:41 am

我地逢星期二(晚上七點半),星期日(下午四時) 於青山灣練龍舟。
星期四(如果齊人既話)都可能會練龍舟。
至於獨木舟,我地星期六都可能會返會玩下ge,
有興趣約左我地一齊返會玩law ^^
小寶
小寶
三星
三星

回頂端 向下

發表  平~ 周二 4月 07, 2009 11:04 pm

好呀!!^^ thanks! 得睇下幾時得閒先~ sunny

平~

回頂端 向下

發表  小寶 周四 4月 09, 2009 1:04 am

下次有機會大家咪一齊約埋玩lu~~
其實你想點玩吖?
練技術 or 玩水球 or 玩龍舟 or 想出trip 呢?
小寶
小寶
三星
三星

回頂端 向下

發表  平~ 周四 4月 16, 2009 3:51 pm

嗯~我幫你問過啦...
佢地都好似冇咩興趣練龍舟咁~~ 好可惜 Rolling Eyes
我呀, 我其實玩開canoe既, 所以而家都係主要想練好d技術先
我未玩過水球呀. 好玩的ma? Razz
本來呢個假諗住黎到一,兩日同你地玩既, 但估唔到d老師咁殘忍... Twisted Evil
睇黎可能要再遲d先...><
我地keep in touch 啦!!

平~

回頂端 向下

發表  小寶 周日 4月 26, 2009 9:23 am

平~ 寫到:嗯~我幫你問過啦...
佢地都好似冇咩興趣練龍舟咁~~ 好可惜 Rolling Eyes
我呀, 我其實玩開canoe既, 所以而家都係主要想練好d技術先
我未玩過水球呀. 好玩的ma? Razz
本來呢個假諗住黎到一,兩日同你地玩既, 但估唔到d老師咁殘忍... Twisted Evil
睇黎可能要再遲d先...><
我地keep in touch 啦!!

等妳得閒一齊黍玩吖~多d人玩,開心d,熱鬧d吖~
小寶
小寶
三星
三星

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章