屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

對於2010 年, 大家有咩目標呀??

5 posters

向下

對於2010 年, 大家有咩目標呀?? Empty 對於2010 年, 大家有咩目標呀??

發表  搵錢 周日 1月 03, 2010 12:02 pm

對於2010 年, 大家有咩目標呀??
係2011 年, 大家睇番有d咩目標自己係完成左既~!! 對於2010 年, 大家有咩目標呀?? Icon_cheers

我既目標係:

1) 做好呢份工~
2) keep fit~
3) 儲錢~
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

對於2010 年, 大家有咩目標呀?? Empty 回復: 對於2010 年, 大家有咩目標呀??

發表  馮細路 周四 1月 07, 2010 12:51 pm

畢到業先~
之後入到船公司做野
儲錢~
馮細路
馮細路
二星
二星

文章總數 : 104
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-08-01

http://www.xanga.com/kevinfwn1127

回頂端 向下

對於2010 年, 大家有咩目標呀?? Empty 回復: 對於2010 年, 大家有咩目標呀??

發表  搵錢 周五 1月 08, 2010 12:53 pm

馮細路 寫到:畢到業先~
之後入到船公司做野
儲錢~

儲錢請我環遊世界?? 呵呵~ 對於2010 年, 大家有咩目標呀?? Icon_cheers 對於2010 年, 大家有咩目標呀?? Icon_cheers
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  傻希 周六 1月 09, 2010 12:08 pm

1. 考好個會考...
2. 打水球有進步shot
傻希
傻希
三星
三星

文章總數 : 171
年齡 : 31
性格 :
注冊日期 : 2008-05-24

回頂端 向下

發表  Danny 周日 1月 10, 2010 1:37 pm

2010 年 進軍東涌 對於2010 年, 大家有咩目標呀?? 478853
Danny
Danny
三級教練
三級教練

文章總數 : 292
性格 : 奸商
注冊日期 : 2008-05-12

http://www.hktmcc.com

回頂端 向下

發表  和大人 周日 1月 10, 2010 10:00 pm

恭喜!恭喜! Danny頭目

和大人 在 周一 1月 11, 2010 10:38 pm 作了第 1 次修改
和大人
和大人

文章總數 : 2
性格 : 三級男優
注冊日期 : 2009-11-19

回頂端 向下

發表  Danny 周一 1月 11, 2010 9:51 pm

Wa~~大人張相好 man 對於2010 年, 大家有咩目標呀?? 728860 同好 sexy對於2010 年, 大家有咩目標呀?? 91490
Danny
Danny
三級教練
三級教練

文章總數 : 292
性格 : 奸商
注冊日期 : 2008-05-12

http://www.hktmcc.com

回頂端 向下

發表  和大人 周一 1月 11, 2010 10:49 pm

Sexy呢! 向井朱古力波
首領你部腦都收埋吾少......嘿~嘿~嘿~嘿
和大人
和大人

文章總數 : 2
性格 : 三級男優
注冊日期 : 2009-11-19

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章