屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2007 Worlds Long Kayak Surf Final

5 posters

向下

2007 Worlds Long Kayak Surf Final Empty 2007 Worlds Long Kayak Surf Final

發表  明教教主 周三 7月 23, 2008 10:04 pm

明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

文章總數 : 397
性格 : 忠忠直直,終需乞食。
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

2007 Worlds Long Kayak Surf Final Empty 回復: 2007 Worlds Long Kayak Surf Final

發表  小寶 周四 7月 24, 2008 1:24 am

明教教主 寫到:

呢個係正式的公開比賽嗎?
唔知佢點計分呢~
好正吖!
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

2007 Worlds Long Kayak Surf Final Empty 回復: 2007 Worlds Long Kayak Surf Final

發表  搵錢 周四 7月 24, 2008 1:56 am

真係好正咁喎!! Very Happy
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  Angel 周四 7月 24, 2008 2:51 am

正呀~!!...浪呀~!!
半環島有D咁嘅浪就~正~!!!
我最多試過食一個浪,可以將我隻升高45度角,
嗰次都有呢種咁正嘅感覺 cheers2
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表  搵錢 周五 7月 25, 2008 2:42 am

Angel 寫到:正呀~!!...浪呀~!!

Evil or Very Mad 之後cap左仲正~ shot

如果比賽有咁大個浪~ 一定去得好遠^^

上次西貢賽大部分都係靜水, 真係「悶到 Mad
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  Angel 周五 7月 25, 2008 3:45 am

靜水唔係我地屯門嘅至愛,
見到靜水我地個個--> giveup
都唔知扒黎為乜,勁悶!!!
大浪有野玩先有心機吖嘛~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表  小寶 周六 7月 26, 2008 1:50 am

上次去東坪洲就快埋岸既時候食左個浪~~超正~~
仲要係坐k2,當時真係有少少驚會cap~~~好彩~~好彩~~
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  阿 佘 周五 8月 01, 2008 2:47 pm

小寶 寫到:

上次去東坪洲就快埋岸既時候食左個浪~~超正~~
仲要係坐k2,當時真係有少少驚會cap~~~好彩~~好彩~~

咁大聲講我地用K2玩浪??
小心俾師傅 "釘牌" 2007 Worlds Long Kayak Surf Final 740789
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

文章總數 : 225
性格 : 有波品的熱血青年
注冊日期 : 2008-05-12

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章