屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

「2008年度全港獨木舟馬拉松錦標賽」路線圖

5 posters

向下

「2008年度全港獨木舟馬拉松錦標賽」路線圖 Empty 「2008年度全港獨木舟馬拉松錦標賽」路線圖

發表  明教教主 周三 8月 06, 2008 12:06 pm

「2008年度全港獨木舟馬拉松錦標賽」路線圖 Marathon

- 檢查站1 柴灣 11:00

- 檢查站2 鶴咀 12:30

- 檢查站3 土地灣 13:30

終點 赤柱航海學校 14:00

明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

文章總數 : 397
性格 : 忠忠直直,終需乞食。
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

「2008年度全港獨木舟馬拉松錦標賽」路線圖 Empty 回復: 「2008年度全港獨木舟馬拉松錦標賽」路線圖

發表  Angel 周三 8月 06, 2008 8:54 pm

請問起點去"檢查站1"幾多K?? giveup .... 柴灣去"檢查站2"又幾多K呀?? high
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

「2008年度全港獨木舟馬拉松錦標賽」路線圖 Empty 號碼牌方向貼法

發表  明教教主 周四 8月 07, 2008 10:54 pm

「2008年度全港獨木舟馬拉松錦標賽」路線圖 265745 sorrry
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

回頂端 向下

「2008年度全港獨木舟馬拉松錦標賽」路線圖 Empty 回復: 「2008年度全港獨木舟馬拉松錦標賽」路線圖

發表  明教教主 周四 8月 07, 2008 10:56 pm

今次比賽每組的第一名可獲得 teva 贈卷一張換領鞋一對 Shocked
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

回頂端 向下

發表  搵錢 周五 8月 08, 2008 8:32 pm

明教教主 寫到:今次比賽每組的第一名可獲得 teva 贈卷一張換領鞋一對 Shocked

Very Happy 呢個好吸引呀~~~~ drunken
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  小寶 周五 8月 08, 2008 10:20 pm

搵錢 寫到:
明教教主 寫到:今次比賽每組的第一名可獲得 teva 贈卷一張換領鞋一對 Shocked

咁我都要努力先得啦~~唔知雙人組冠軍係咪有2對架呢..?
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  阿 佘 周五 8月 08, 2008 10:37 pm

明教教主 寫到:「2008年度全港獨木舟馬拉松錦標賽」路線圖 Marathon

- 檢查站1 柴灣 11:00

- 檢查站2 鶴咀 12:30

- 檢查站3 土地灣 13:30

終點 赤柱航海學校 14:00

起點 去 檢查站 1 約 9 km
檢查站 1 去 檢查站 2 約 11 km
檢查站 2 去 檢查站 3 約 3.5 km
檢查站 3 去 終點 約 2.5 km / 26 km

阿 佘 在 周五 8月 08, 2008 10:42 pm 作了第 1 次修改
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

文章總數 : 225
性格 : 有波品的熱血青年
注冊日期 : 2008-05-12

回頂端 向下

發表  搵錢 周五 8月 08, 2008 10:41 pm

阿 佘 寫到:

阿佘~唔該晒~

check point 2 度有兩隻快艇嫁~
係用黎保護個海岸公園, 所以我地要係快艇外圍划過去~
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  阿 佘 周五 8月 08, 2008 10:45 pm

搵錢 寫到:
阿 佘 寫到:

阿佘~唔該晒~

check point 2 度有兩隻快艇嫁~
係用黎保護個海岸公園, 所以我地要係快艇外圍划過去~

唔哂多謝,我都有份比賽的,
不過講明,km是有多無少的,
其實全程只是約莫24km,
不過加上大浪可能會走遠路,
所以照計26km。
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

文章總數 : 225
性格 : 有波品的熱血青年
注冊日期 : 2008-05-12

回頂端 向下

發表  明教教主 周六 8月 09, 2008 7:34 pm

小寶 寫到:
搵錢 寫到:

咁我都要努力先得啦~~唔知雙人組冠軍係咪有2對架呢..?

己獲知雙人組冠軍係有2對架 victory
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

回頂端 向下

發表  搵錢 周六 8月 09, 2008 9:46 pm

明教教主 寫到:
己獲知雙人組冠軍係有2對架 victory

no1 各位明天都要加油呀~!!
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周六 8月 09, 2008 10:50 pm

gun2 嘩~鞋呀!!!
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限: