屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

重要通告

3 posters

向下

重要通告 Empty 重要通告

發表  Angel 周五 8月 22, 2008 3:20 am

22/8 天文台將會改掛8號風球,

介時請水球員於改掛8號風球2小時內歸位,

喺TMCC內開P,進行一連串秘密行動,

聽日吹東南風,除吹北風外,一切照計劃行事!

有違者家法侍侯!!!
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

重要通告 Empty 回復: 重要通告

發表  傻希 周五 8月 22, 2008 2:08 pm

你即管家法侍候我啦...
因為如果我黎左...我都會俾我阿媽家法侍候重要通告 VsX4_shifty_P31Twc0M1TeT
傻希
傻希
三星
三星

文章總數 : 171
性格 :
注冊日期 : 2008-05-24

回頂端 向下

發表  Angel 周六 8月 23, 2008 12:26 am

各位~
家法侍侯名單出左喇! Evil or Very Mad
每人幫佢做64次rolling,3分鐘內~

1. 治娃驊 veryangry
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  Angel 周六 8月 23, 2008 12:45 am

今日比師傅知道我地有秘密活動 What a Face ,
驚我地作反,落左TMCC捕我地.....
最後我地中哂佢既圈套,
被佢套住左走唔甩,人人都冇得落水, bump
進行陸上另類體能訓練(打掃森林)
嗚..嗚...嗚...嗚...... cry
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  搵錢 周六 8月 23, 2008 1:08 pm

Angel 寫到:今日比師傅知道我地有秘密活動 What a Face ,
驚我地作反,落左TMCC捕我地.....
最後我地中哂佢既圈套,
被佢套住左走唔甩,人人都冇得落水, bump
進行陸上另類體能訓練(打掃森林)
嗚..嗚...嗚...嗚...... cry

為人民服務.......辛苦大家了.........cheers
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章