屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽

+6
Angel
傻希
小寶
亞文
搵錢
Danny
10 posters

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

向下

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 Empty 回復: 2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽

發表  Angel 周二 12月 09, 2008 2:02 am

過完埠際賽先至如夢初醒...
屯門水球賽就黎到喇~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 Empty 格格漫畫~冬季水球賽08

發表  Angel 周三 12月 17, 2008 4:37 pm

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 071

奉天承運~Danny趙藥~
屯門冬季水球賽2008~現正開始!!!

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 048

等我明教教主漫步沙灘蛇吓先~

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 043

等我可怕教主都學吓個老野May埋眼行路先...

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 053

死妹釘...因住走火入魔,仆崩棚牙呀

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 052

串我爸爸媽媽?信唔信我發功吖拿

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 056

我唔撈喇!
幫你兩個影相仲串我...

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 057

同阿佘講你地蝦我先

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 207

今日我因同Danny大好日子,嘈乜鬼野吖

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 208

招呼唔到,飲多杯~

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 209

你睇吓我幾多姊妹~仲有埋花女添~

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 237

會場門口仲有嚴密唧保安...(治娃驊唧天性)

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 230

但係都仲有小偷混咗入黎...(大會閉路電視影到)

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 246

小偷:嘻嘻~偷到條裙...!

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 032

原來有小偷,等我著番條裙先...(唔係咁著架SamSam~)

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 184

都唔係咁著架阿de~

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 029

玩咗咁耐都唔識...洗唔洗我又叫班手下黎教你著裙呀?

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 185

原來阿de仲回味緊萬聖節,扮緊沙灘上的女巫

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 186

O...原來係小寶撞鬼至真!!!

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 013

灰衫:幫襯吓啦~面相手相$10
黑衫:睇乜鬼吖!開檔做脫腳毛仲搵到食啦~呢其屯門興呀!我練緊徒手脫毛,新招黎架!

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 91

搵錢:呢D位你地脫唔脫架?

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 14

夢夢:車!洗乜脫啫~包到好似我咁,咪乜毛都睇唔到囉!

....
故事黎到呢度,唔再講嘔心嘅脫毛(一講就諗起石門脫毛事件薄)
不如帶大家睇睇其它人喺呢個時侯...究竟做緊乜野?

首先去嘅係召集處.....

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 114

蕭太投入地唱緊歌....阿夢狂熱地跳著舞
........(留意羅Sir表情)

再去會場門口

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 115

個格局咁似成班人喺度賭錢咁嘅

去埋會場以外嘅泳灘

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 66

阿青:我身為青山灣現役救生員,需然off.duty,但我仍然會為大家服務嘅!

格格漫畫總編緝食撻慶功~

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 225

格格漫畫得罪咁多人...點都要出賣自已一張咁多,如果唔係實有報應架,哈哈~

TMCC...family!!!

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 357

我們這一家~屯門水球隊~Yeah~!

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 N868450299_4722386_7713-1

屯門男女混合隊員名單及相片

Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 Empty 回復: 2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽

發表  馮細路 周四 12月 18, 2008 8:33 pm

家姐個幅笑死我...哈哈哈 Razz
馮細路
馮細路
二星
二星

文章總數 : 104
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-08-01

http://www.xanga.com/kevinfwn1127

回頂端 向下

發表  馮細路 周四 12月 18, 2008 8:37 pm

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 235

阿佘: 我暈啦...

2008年 –屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 - 頁 2 236

小寶: 我又暈~
馮細路
馮細路
二星
二星

文章總數 : 104
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-08-01

http://www.xanga.com/kevinfwn1127

回頂端 向下

發表  搵錢 周五 12月 19, 2008 1:55 am

馮細路 寫到:家姐個幅笑死我...哈哈哈 Razz

Shocked.......
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  amiGO 周六 12月 27, 2008 1:23 am

我唔係小偷來的><
amiGO
amiGO

文章總數 : 11
注冊日期 : 2008-06-11

回頂端 向下

發表  公主 周六 12月 27, 2008 3:16 pm

嘩哈哈... 笑死我~ 尤其一睇到笨高小偷同搵錢脫毛果度, 真係忍唔住笑到傻左!!
公主
公主
一星
一星

文章總數 : 40
性格 : 千杯不醉,一杯會"冧",半杯就嘔
注冊日期 : 2008-09-22

回頂端 向下

發表  搵錢 周二 12月 30, 2008 12:58 am

公主 寫到:嘩哈哈... 笑死我~ 尤其一睇到笨高小偷同搵錢脫毛果度, 真係忍唔住笑到傻左!!

Wink 我自己都笑左好耐..... Wink Wink
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周一 1月 05, 2009 7:47 pm

搵錢 寫到:
公主 寫到:嘩哈哈... 笑死我~ 尤其一睇到笨高小偷同搵錢脫毛果度, 真係忍唔住笑到傻左!!

Wink 我自己都笑左好耐..... Wink Wink
大家以後小心D喇...比人影咗古怪相就係下一期格格漫畫嘅題材喇
嘻嘻~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  Angel 周一 1月 05, 2009 7:49 pm

麻煩大家下次影多d 阿Danny嫂唔該!
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  搵錢 周一 1月 05, 2009 10:24 pm

Angel 寫到:麻煩大家下次影多d 阿Danny嫂唔該!

係既係既~
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章