屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2008 全港獨木舟水球公開賽 - 翡翠台體育世界專訪

+2
搵錢
明教教主
6 posters

向下

2008 全港獨木舟水球公開賽 - 翡翠台體育世界專訪 Empty 2008 全港獨木舟水球公開賽 - 翡翠台體育世界專訪

發表  明教教主 周三 11月 05, 2008 6:30 pm

明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

文章總數 : 397
性格 : 忠忠直直,終需乞食。
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

2008 全港獨木舟水球公開賽 - 翡翠台體育世界專訪 Empty 回復: 2008 全港獨木舟水球公開賽 - 翡翠台體育世界專訪

發表  搵錢 周三 11月 05, 2008 7:16 pm

我見到阿高呀~~係後面.......哈哈

我地下次應該自己影 d 片, 咁就可以自己檢討番....no1
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

2008 全港獨木舟水球公開賽 - 翡翠台體育世界專訪 Empty 回復: 2008 全港獨木舟水球公開賽 - 翡翠台體育世界專訪

發表  馮細路 周三 11月 05, 2008 7:37 pm

真係快手...

正諗緊點放上論壇tim...
馮細路
馮細路
二星
二星

文章總數 : 104
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-08-01

http://www.xanga.com/kevinfwn1127

回頂端 向下

發表  傻希 周三 11月 05, 2008 8:04 pm

搵錢 寫到:我見到阿高呀~~係後面.......哈哈

我地下次應該自己影 d 片, 咁就可以自己檢討番....no1
段片好矇.....你咁都睇到........ Shocked
傻希
傻希
三星
三星

文章總數 : 171
年齡 : 32
性格 :
注冊日期 : 2008-05-24

回頂端 向下

發表  亞文 周三 11月 05, 2008 10:24 pm

正!!
亞文
亞文

文章總數 : 31
注冊日期 : 2008-09-26

回頂端 向下

發表  搵錢 周四 11月 06, 2008 12:59 am

~希~ 寫到:
搵錢 寫到:我見到阿高呀~~係後面.......哈哈

段片好矇.....你咁都睇到........ Shocked

因為個日我同阿高都著灰色衫, 所以好易搵~
(其實我想搵下見唔見自己.........XD)
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  小寶 周四 11月 06, 2008 1:32 pm

菠蘿有大特寫吖~~
好清楚咁見到佢吖~~
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限: