屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

09 定向賽(大美督)

+2
搵錢
Angel
6 posters

向下

09 定向賽(大美督) Empty 09 定向賽(大美督)

發表  Angel 周四 1月 15, 2009 3:32 am

09年第一個比賽黎到喇!!!
但係大家仲好似發緊夢咁喎..
未識玩?唔緊要~
星期六返黎補課啦!!!
有免費堂上,勿失良機!!!
課程由mimi姐提供,小寶姐指導...
(由於小寶姐整親棚牙,內容將由angel妹妹講解)

~小寶媽媽引領你指點迷津~
時間 :下午二時正
日期 :2009年1月17日
費用 :全免
課程適合:烚下烚下,仲未訓醒的人

~迷網定向賽~
時間 :上午八時三十分前到達
日期 :2009年1月18日
費用 :報名費及運艇車資
比賽適合:傻更更,想尋找自我的人

注意事項:參加者比賽當日須要自行檢查艇隻及裝上艇號,
及辨理簽到手續,由於所需手續需時輪候,
請各參加者於當日八時三十分前集合,
過時者有可能被大會扣起比賽時間,
一切後果自負

(在此回覆"小寶媽媽"此課程將獲優先處理)
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

09 定向賽(大美督) Empty 回復: 09 定向賽(大美督)

發表  搵錢 周四 1月 15, 2009 7:55 pm

我星期六又番黎~~

我就係其中一個 : <烚下烚下,仲未訓醒的人>
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

09 定向賽(大美督) Empty 回復: 09 定向賽(大美督)

發表  Angel 周四 1月 15, 2009 8:02 pm

搵錢 寫到:我星期六又番黎~~

你尚未回覆"小寶媽媽",申請將不獲接納XD
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  搵錢 周四 1月 15, 2009 8:04 pm

Angel 寫到:
搵錢 寫到:我星期六又番黎~~

你尚未回覆"小寶媽媽",申請將不獲接納XD

小寶媽媽.......

Surprised
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  小寶 周五 1月 16, 2009 3:12 pm

ANGEL妹妹,我唔係小寶媽媽吖~~
發惡夢吖.......
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  馮細路 周日 1月 18, 2009 1:08 am

大家加油呀!!
馮細路
馮細路
二星
二星

文章總數 : 104
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-08-01

http://www.xanga.com/kevinfwn1127

回頂端 向下

發表  搵錢 周日 1月 18, 2009 7:43 pm

今日玩完定向~
我都係第一次玩~同青雲夾max~ 覺得好好玩呀^^
不過仲有改進既空間 bom
下年希望仲有機會玩啦......><"
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  傻希 周日 1月 18, 2009 11:29 pm

搵錢 寫到:今日玩完定向~
我都係第一次玩~同青雲夾max~ 覺得好好玩呀^^
不過仲有改進既空間 bom
下年希望仲有機會玩啦......><"
係mix 唔係max呀 Laughing
今日衰在plan錯路黎行 bump 搵得耐之餘仲要係d低分....
不過阿高真係好勁 第一次玩就拎第二 no1
傻希
傻希
三星
三星

文章總數 : 171
性格 :
注冊日期 : 2008-05-24

回頂端 向下

發表  搵錢 周一 1月 19, 2009 8:41 pm

傻希 寫到:係mix 唔係max呀 Laughing
今日衰在plan錯路黎行 bump 搵得耐之餘仲要係d低分....

=_=" 打錯左添..... Wink
大家今次成績都幾好呀~
吸收經驗~ 下次一定會更好既 Basketball
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  傻希 周一 1月 19, 2009 9:08 pm

搵錢 寫到:
傻希 寫到:係mix 唔係max呀 Laughing

=_=" 打錯左添..... Wink
大家今次成績都幾好呀~
吸收經驗~ 下次一定會更好既 Basketball
我d成績好差 silent
傻希
傻希
三星
三星

性格 :

回頂端 向下

發表  Angel 周二 1月 20, 2009 12:08 am

懶懶的早上,在多名隊友morning call 之下迫住起身,
從深水埗乘搭極速電單車15min已到達大埔,
8:00準時到達會場,在一眾問題少男下落貨(獨木舟),
哈哈..其實係一衆本會學生因為第一次玩, 所以想問清楚,才問題多多,
呢種心情我上年第一次玩都一樣呢...

我今次同阿夢個fd玩雙人組, 佢目的係玩,我原本目的係救果D驚cap嘅學生,
同埋可以幫到一個唔識扒獨木舟嘅朋友可以玩到獨木舟定向, yeah~滿足!
下年定向我都要同個唔識扒艇但跑步勁嘅人夾mix先
我的裝備有:大會雙人豪華紅膠艇, 奴隸槳, 朱古力,雀檸,蛋糕,曲奇,腸仔......正

比賽一開始嘅時侯,我地左右左右右右左,夠....船尾舵....
我地起初嘅溝通只係:左,右,夠,船尾舵,
之後嘅溝通就係:朱古力,雀檸,曲奇,夠....整多舊.... XD
哈哈哈,雙人原來超好玩架, 2個半鐘比賽傾足2個鐘,
啱哂我呢D不停站吹水嘅人 ^.^v

番到黎我個同伴仲同我講,
"喂喂!最高380分,我地340,好似好小人高分過我地喎"
過去望下...."吓~真係架?"<----眼都凸埋
不過望真D,崔金康果team成積未出,仲有都輸時間比尖屎,哈哈..得啖笑~

賽後檢討...以我地扒唔到直線嘅龜速..做乜會咁高分?
最終查出原因了,因為..
我由烏溪沙便拋下他跑去攞陸上的4個 Point,
我扒艇在另一邊等他,攞完再送他去荒島再圍島跑, 其實...
佢跑仲快過我扒艇,成個比賽,佢跑 Point嘅比例好高,
我只係水上的士&補給站... 哈哈~thx喇同伴..辛苦哂XD
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  Angel 周二 1月 20, 2009 1:18 am

"小彤豬"改邪歸正,
所以今次風調雨順,國泰民安,
並搖身一變為"負Look豬"
無端端識玩定向,
無端端又攞埋冠軍,
好野!!!踢得出會喇!!!

之前同隻豬講過...
唔準攞第三,唔準攞第一,
攞第二就唔洗踢,
哈哈...依家名正言順踢佢走lu..XD

恭喜"小彤豬"贏咗第一個冠軍播,
現正通知你,你可以退役了..哈哈XD

Angel 在 周二 1月 20, 2009 1:38 am 作了第 1 次修改
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  Angel 周二 1月 20, 2009 1:29 am

至於大菜糕zusuki....
第一次玩比賽攞第二,
成積太差了..
所以暫時唔洗踢走住,
留低喺我地水球隊慢慢拆磨至死...嘻嘻~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  Angel 周二 1月 20, 2009 1:36 am

傻希 寫到:我d成績好差 silent

傻希你唔好傷心啦,
你傻架嘛...唔識玩定向係好正常架~
嘻嘻!
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  傻希 周二 1月 20, 2009 8:29 pm

Angel 寫到:
傻希 寫到:我d成績好差 silent

傻希你唔好傷心啦,
你傻架嘛...唔識玩定向係好正常架~
嘻嘻!
所以我都係退役半年算啦 silent
傻希
傻希
三星
三星

性格 :

回頂端 向下

發表  Angel 周二 1月 20, 2009 9:31 pm

傻希 寫到:所以我都係退役半年算啦 silent

半年後記住死番出黎呀!!
事關...
大菜糕果班就黎快過我喇...
依家串我慢添呀 .\ /.
半年後,佢地4個就係你嘅水球隊友喇!
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  傻希 周二 1月 20, 2009 9:52 pm

Angel 寫到:

事關...
半年後佢地肯定過晒我頭.....silent
不過出返黎仲可以打一年青年組 =)
傻希
傻希
三星
三星

性格 :

回頂端 向下

發表  搵錢 周二 1月 20, 2009 10:15 pm

傻希 寫到:
Angel 寫到:

事關...
半年後佢地肯定過晒我頭.....silent
不過出返黎仲可以打一年青年組 =)

傻希~ 努力呀~~
努力考好個會考~ 遲d仲有大把機會玩 drunken
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  可怕教妹 周四 1月 22, 2009 7:41 pm

pig pig pig pig pig pig pig pig 嘿我都5系凸登攞冠軍咖我只系負1ook!我只系想贏個個唐?子點知我無端端攞左冠軍唉唉 pig pig pig pig pig pig

可怕教妹

文章總數 : 2
性格 : 整死小寶
注冊日期 : 2008-09-21

回頂端 向下

發表  搵錢 周四 1月 22, 2009 11:06 pm

可怕教妹 寫到:pig pig pig pig pig pig pig pig 嘿我都5系凸登攞冠軍咖我只系負1ook!我只系想贏個個唐?子點知我無端端攞左冠軍唉唉 pig pig pig pig pig pig

妳呢隻負碌豬~
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章