屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2008年6月28,29日2日1夜東坪洲之旅

+6
de
Danny
青雲
Angel
搵錢
阿 佘
10 posters

1頁(共3頁) 1, 2, 3  下一步

向下

2008年6月28,29日2日1夜東坪洲之旅 Empty 2008年6月28,29日2日1夜東坪洲之旅

發表  阿 佘 周二 6月 03, 2008 3:08 pm

致各會員:

我們將於6月28,29日舉行2日1夜東坪洲之旅,屆時我們會運送艇隻物資在西貢海下出發,

如天氣良好,可能會在附近浮潛,然後再前往東坪洲。請各有意參加者留言以確定出席人數。
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

文章總數 : 225
性格 : 有波品的熱血青年
注冊日期 : 2008-05-12

回頂端 向下

2008年6月28,29日2日1夜東坪洲之旅 Empty 回復: 2008年6月28,29日2日1夜東坪洲之旅

發表  搵錢 周二 6月 03, 2008 10:58 pm

出 trip + 浮潛?!
正喎~~

又一個好有吸引力的旅程!!
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

2008年6月28,29日2日1夜東坪洲之旅 Empty 回復: 2008年6月28,29日2日1夜東坪洲之旅

發表  Angel 周二 6月 03, 2008 11:20 pm

搵食我至啱 Twisted Evil ~海產殺手~
我又報名!!!預埋我!!! drunken
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表  青雲 周二 6月 03, 2008 11:51 pm

咁既然為左我果幾日連休而設的活動 ~
我唔去都唔得啦 ~
到時一定好好玩 ~
青雲
青雲

文章總數 : 18
年齡 : 43
性格 : 法號 : 青雲居士

http://hk.myblog.yahoo.com/kumotion

回頂端 向下

發表  Danny 周二 6月 03, 2008 11:55 pm

嘩!!!!!青云

你擺埋佢真身上檯 cyclops

因住佢 Twisted Evil ,,

無眼睇 @@
Danny
Danny
三級教練
三級教練

文章總數 : 292
性格 : 奸商

http://www.hktmcc.com

回頂端 向下

發表  青雲 周三 6月 04, 2008 12:11 am

Danny 寫到:嘩!!!!!青云

你擺埋佢真身上檯 cyclops

因住佢 Twisted Evil ,,

無眼睇 @@

唔怕 ~ 都無人唔識 angle 姐 ga 啦 ~ 哈哈 ~
一係我打佢格仔 ~ 哈哈 ~
青雲
青雲

http://hk.myblog.yahoo.com/kumotion

回頂端 向下

發表  Angel 周三 6月 04, 2008 12:13 am

嘩~青雲 Very Happy
相入面個女仔好靚女呀!!! flower
係咪明星嚟ga... Like a Star @ heaven
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  青雲 周三 6月 04, 2008 12:16 am

Angel 寫到:嘩~青雲 Very Happy
相入面個女仔好靚女呀!!! flower
係咪明星嚟ga... Like a Star @ heaven

係 ~ 佢係屯門獨木舟會之花 ~
青雲
青雲

回頂端 向下

發表  de 周三 6月 04, 2008 12:31 am

我想去依個多d...如果去依個我未必去行山...
因為都係星期六同日....
de
de
一級教練
一級教練

文章總數 : 287
性格 : 巴辣香雞
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

發表  青雲 周三 6月 04, 2008 12:46 am

de 寫到:我想去依個多d...如果去依個我未必去行山...

去呢個啦 ~ DE ~
呢個正 ~
青雲
青雲

回頂端 向下

發表  Angel 周三 6月 04, 2008 12:49 am

de 寫到:我想去依個多d...如果去依個我未必去行山...
你喜歡出trip多就梗係一齊去trip啦~ alien
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  Angel 周三 6月 04, 2008 12:52 am

青雲 寫到:
Angel 寫到:嘩~青雲 Very Happy

係 ~ 佢係屯門獨木舟會之花 ~
嘩~原來係我地嘅會花(白蘭花) flower
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  de 周三 6月 04, 2008 12:54 am

青雲 寫到:

去呢個啦 ~ DE ~
呢個正 ~
就係正先想去...不過6月請o左好多紅日...
所以如果去依個就唔去行山!!!
de
de
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  de 周三 6月 04, 2008 12:56 am

Angel 寫到:
你喜歡出trip多就梗係一齊去trip啦~ alien
係呀~因為行山都想去...不過要行通宵....對肝臟不好...所以都考慮中...
de
de
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周六 6月 07, 2008 10:21 pm

阿de 你取消行山嘅念頭把啦!

你得嗰4日weekend假期,而我地6月已有8日weekend有大型活動

6,7號西貢穿洞之旅(我同你都冇去)
6號操K練氣(10幾人唱K你冇黎)
8號玩龍舟......
13,14號行夜山
21,22號打水球賽
28,29號去海下-東坪州玩浮潛

就玩色嗰4日啦 cyclops
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  Angel 周一 6月 09, 2008 5:35 am

東坪州之旅Day1我地喺邊度集合?

D艇幾時運去?有行程表出未? confused
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  阿 佘 周二 6月 10, 2008 4:04 pm

Angel 寫到:

事前一日下午回屯門搬艇和物資上車,
和司機約時間在海下會合。
28號早上約地點一起吃早餐,
然後乘車入海下。
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

文章總數 : 225
性格 : 有波品的熱血青年

回頂端 向下

發表  Admin 周四 6月 12, 2008 1:07 am

阿 佘 寫到:
Angel 寫到:

事前一日下午回屯門搬艇和物資上車,
和司機約時間在海下會合。
28號早上約地點一起吃早餐,
然後乘車入海下。

車費單程伍佰元,來回一仟元正 tongue

因為油貴左所以佢話要加 d pale
Admin
Admin
Admin
Admin

文章總數 : 38
注冊日期 : 2008-05-11

http://tmccforum.888bbs.biz

回頂端 向下

發表  搵錢 周四 6月 12, 2008 1:11 am

Shocked Shocked Shocked
來回運輸費 $1000
@@!
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周四 6月 12, 2008 5:56 pm

唔貴架啦~
計落用咗人地部車兩日半...
出面租一日都要成千幾二千銀啦~
我地除番開十幾人,每人都係幾草野啫 Rolling Eyes
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  de 周四 6月 12, 2008 8:41 pm

你地問邊個租車...?
如果太貴....不如問我地租開架貸車!
de
de
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周五 6月 13, 2008 1:23 am

依家就係話叫平時嗰架車囉 I love you
如果唔係..大車邊有$1000三日咁平呀~
貨Van都唔止啦 No
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  de 周五 6月 13, 2008 1:30 am

Angel 寫到:依家就係話叫平時嗰架車囉 I love you
如果唔係..大車邊有$1000三日咁平呀~
貨Van都唔止啦 No
係咩...我之前叫開$800...可能真係貴O左油啦....
de
de
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  搵錢 周五 6月 13, 2008 3:01 am

Angel 寫到:唔貴架啦~
計落用咗人地部車兩日半...
出面租一日都要成千幾二千銀啦~
我地除番開十幾人,每人都係幾草野啫 Rolling Eyes

oh....原來係咁.........
哈哈......其實我唔知出面係咩價的.....
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周五 6月 13, 2008 4:36 am

$1000 hold 架大車兩日半,未計司機人工...
仲要依家油價 :affraid: ...佢架車入滿一次油都唔止$1000啦!!!
今次仲係入海下咁遠添,大家認為佢有冇$賺?
純為我地TMCC服務咋 cheers
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

1頁(共3頁) 1, 2, 3  下一步

回頂端