屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

吹水區 (一樓)

+7
可愛教主
明教教主
阿 佘
搵錢
Danny
Angel
de
11 posters

5頁(共7頁) 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  下一步

向下

吹水區 (一樓) - 頁 5 Empty 回復: 吹水區 (一樓)

發表  Angel 周一 7月 21, 2008 1:04 am

因乜鬼今日唔見哂D人..
MSN都唔見online
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

吹水區 (一樓) - 頁 5 Empty 回復: 吹水區 (一樓)

發表  Angel 周一 7月 21, 2008 1:34 am

Samsam, , 羅茲威爾
以上會員係CD-rom
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  傻希 周一 7月 21, 2008 8:51 pm

Angel 寫到:
~希~ 寫到:
搬野係今日臨走mimi先同我地講架.....
你梗唔知啦.... Wink
聽日個trip去邊呀.... confused

中銀trip..預佢超慢速,
我聽日想試人生嘅第二次K trip, Puiden
回想起第一次K trip去沙洲,
扒左5K就投哂降換T艇..哈~
今次目標係扒畢全程 lov
好明顯你今次既目標係失敗既... silent
因為你放左飛機...黎到冇黎.....

今日真係過癮...用肥婆艇玩獨木舟滑水.... Laughing
傻希
傻希
三星
三星

文章總數 : 171
性格 :
注冊日期 : 2008-05-24

回頂端 向下

發表  de 周一 7月 21, 2008 9:06 pm

好彩佢無黎咋....唔係我仲辛苦...
以上路程有幾個浪都好高...
又要等人....佢一定死梗...
要我轉艇...我仲唔得佢死... Evil or Very Mad
de
de
一級教練
一級教練

文章總數 : 287
年齡 : 43
性格 : 巴辣香雞
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

吹水區 (一樓) - 頁 5 Empty 搵銀

發表  明教教主 周一 7月 21, 2008 10:16 pm

搵銀 Very Happy 搵銀 Very Happy

你知道我在找你嗎 coolman

幫我去排隊未 laught
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

文章總數 : 397
性格 : 忠忠直直,終需乞食。

回頂端 向下

發表  傻希 周一 7月 21, 2008 10:40 pm

明教教主 寫到:搵銀 Very Happy 搵銀 Very Happy

今日我地搬完艇返黎...玩到5點幾呀....
你話佢有冇去排呀.... Evil or Very Mad
傻希
傻希
三星
三星

性格 :

回頂端 向下

發表  明教教主 周一 7月 21, 2008 11:28 pm

~希~ 寫到:
明教教主 寫到:搵銀 Very Happy 搵銀 Very Happy

吹水區 (一樓) - 頁 5 123677 Furious 吹水區 (一樓) - 頁 5 123677 rice
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

回頂端 向下

發表  搵錢 周二 7月 22, 2008 12:49 am

明教教主 寫到:
~希~ 寫到:

吹水區 (一樓) - 頁 5 123677 Furious 吹水區 (一樓) - 頁 5 123677 rice

Wink 未呀.....明天訓醒, 幫您去市中心排~
希望仲有兩款換啦~

><" 今日玩到好累呀....又曬.....
都係時候再休息一天了......tongue
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  搵錢 周二 7月 22, 2008 3:59 pm

= =" 今日訓醒有d頭痛, 諗住落去排隊, 點知佢話今日已派完, 明天唔知仲有冇呢?

市中心都冇得派了.....
依家得返"東方之珠迎奧運", 即係一張香港廿蚊那種......
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  小寶 周三 7月 23, 2008 2:50 pm

~希~ 寫到:
Angel 寫到:
~希~ 寫到:
搬野係今日臨走mimi先同我地講架.....
你梗唔知啦.... Wink
聽日個trip去邊呀.... confused

中銀trip..預佢超慢速,
我聽日想試人生嘅第二次K trip, Puiden
回想起第一次K trip去沙洲,
扒左5K就投哂降換T艇..哈~
今次目標係扒畢全程 lov

今日真係過癮...用肥婆艇玩獨木舟滑水.... Laughing

用獨木舟滑水,點玩架?
等我下次都試下玩先Exclamation
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  傻希 周四 7月 24, 2008 1:09 am

小寶 寫到:
用獨木舟滑水,點玩架?
獨木舟滑水即係有快艇拖住隻獨木舟黎行~~好爽 Laughing
不過好難先有機會玩... silent
傻希
傻希
三星
三星

性格 :

回頂端 向下

發表  小寶 周四 7月 24, 2008 1:16 am

~希~ 寫到:
小寶 寫到:
用獨木舟滑水,點玩架?
獨木舟滑水即係有快艇拖住隻獨木舟黎行~~好爽 Laughing

咁係邊個開快艇拖你吖~好爽喎!!
我都想試吖!drunken
小寶
小寶
三星
三星

回頂端 向下

發表  傻希 周四 7月 24, 2008 1:31 am

小寶 寫到:
~希~ 寫到:
小寶 寫到:
用獨木舟滑水,點玩架?

咁係邊個開快艇拖你吖~好爽喎!!
我都想試吖!drunken
果日去近水搬艇果隻快艇囉...
唔止拖一隻~~而係用一條繩拖左16隻... shot
我就坐係最尾隻肥婆度....不知幾正 Laughing
傻希
傻希
三星
三星

性格 :

回頂端 向下

發表  Angel 周四 7月 24, 2008 2:26 am

~希~ 寫到:

我嗰日朝早7:00掙扎到8:30,
一諗起扒K就唔想出門口..
最後決定打比阿de.."我唔黎 lu"
如果嗰日係打波就唔同,我一定到! lov
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  Angel 周五 7月 25, 2008 4:04 am

一到深夜 coolman
又係我幫討擅洗版嘅時侯喇 laught
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  Angel 周五 7月 25, 2008 4:47 am

呢個鐘數竟然見到牛哥上黎 @@"
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  傻希 周五 7月 25, 2008 5:27 pm

Angel 寫到:呢個鐘數竟然見到牛哥上黎 @@"
牛哥 @@
佢個acc係咩名呀...?!
傻希
傻希
三星
三星

性格 :

回頂端 向下

發表  Angel 周五 7月 25, 2008 5:39 pm

~希~ 寫到:
牛哥 @@
xo 咪係牛牛囉
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  小寶 周六 7月 26, 2008 1:40 am

Angel 寫到:
~希~ 寫到:
牛哥 @@
xo 咪係牛牛囉

o下!牛哥咁早上黍ge...
唔會掛~~
唔通係牛仔??
小寶
小寶
三星
三星

回頂端 向下

發表  Angel 周六 7月 26, 2008 2:53 am

小寶 寫到:

o下!牛哥咁早上黍ge...
唔會掛~~
唔通係牛仔??
係真架..
起初我都以為睇錯 @@"
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  明教教主 周一 7月 28, 2008 2:41 am

一到星期日 Shocked

全人類去晒邊 Question

去晒練葵花寶典 Crying or Very sad
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

回頂端 向下

發表  搵錢 周一 7月 28, 2008 4:41 pm

明教教主 寫到:一到星期日 Shocked

全人類去晒邊 Question

去晒練葵花寶典 Crying or Very sad

我地去左近水灣, 利用我地係葵花寶典中學到既一招半式, 去打水球比賽....
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周二 7月 29, 2008 9:16 pm

搵錢 寫到:

我地去左近水灣, 利用我地係葵花寶典中學到既一招半式, 去打水球比賽....

報告!!!
咱們之葵花寶典...英雄無用武之地,
事關我地連波皮都掂唔到..
試問人地又點會推我地落水呢?

另外,敵方內功深厚,推極都唔cap,
小妹試以十成功力一掌打埋去,
觀體嘅師兄都係側哂艇..用手做support上番黎.......(冇cap到 @@")

giveup
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  可愛教主 周二 7月 29, 2008 9:23 pm

嗰個死人"血的子"吸住個頭..
真係做咩動作都差D,
由其是葵花寶典嘅第八式,
真係比個"血的子"吸番落去架
可愛教主
可愛教主
一星
一星

文章總數 : 53
性格 : 精靈、活潑、温馴、可愛
注冊日期 : 2008-05-11

回頂端 向下

發表  傻希 周二 7月 29, 2008 9:50 pm

可愛教主 寫到:嗰個死人"血的子"吸住個頭..
真係做咩動作都差D,
由其是葵花寶典嘅第八式,
真係比個"血的子"吸番落去架
果個血滴子真係好難搞...吹水區 (一樓) - 頁 5 Icon_gun2
不如我地之後每次練水球都戴住佢黎練呀.....吹水區 (一樓) - 頁 5 Icon_naughty
起碼可以習慣下果個感覺..... Laughing
傻希
傻希
三星
三星

性格 :

回頂端 向下

5頁(共7頁) 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  下一步

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章