屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

操龍變成操 k

3 posters

向下

操龍變成操 k Empty 操龍變成操 k

發表  搵錢 周六 6月 07, 2008 4:47 pm

本身琴晚大家係為星期日比賽作最後一次練習,
但係由於天雨關係, 所以改了室內訓練.........操k.......

出席人數:12人
練習時間: 8pm~6am (部份人8pm~12am)
練習目的: 氣量訓練, 視力訓練
地點: 屯門 Neway 17 號房

XD......講返琴晚, 我由"落雨天"入去, 到今朝"紅雨天"出返黎=.="
最精彩係, 牛哥處男下海, 仲手舞足蹈, 極之投入!!
其他人都越唱越投入, 仲企埋起身唱添!! (其實係因為坐後面睇唔到.....)

今朝返到屋企, 仲好精神......訓唔著......就算訓著左, 都比連續一次又一次的雷聲嘈醒了.......
依家我又開始溫書喇 ^^
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

操龍變成操 k Empty 回復: 操龍變成操 k

發表  Angel 周一 6月 09, 2008 4:11 pm

唱K與龍舟相似嘅地方如下 :
(i) 人數=12
(ii) 練氣
(iii) 練節拍及合作性
(iv) 練耐力及爆炸力
(v) Angel 最嘈
(Vi) 大家笑聲同樣開心
牛哥Razz 阿輝Razz 雄仔Razz 治娃驊Razz 青雲Razz 阿七Razz
佘生Razz 佘太Razz 揾錢Razz Jason Razz Albert Razz Angel Razz .....啱啱好12件
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表  Angel 周一 6月 09, 2008 4:42 pm

牛哥唱 ~我..都..已..經..括出去!望掉置身那裡~
阿輝唱 ~浪奔.......!~
雄仔唱 ~浪流.......!~
治娃驊唱 ~chiwawa here,chiwawa there~
青雲唱 ~攝氏四十八度,跳着野X的舞~
阿七唱 ~雪姑七友七個小矮人~
佘生唱 ~我說過要你快樂~

佘太唱 ~明天我要嫁給你啦~
Angel 唱 ~呆望這個景緻極無聊~yo~
揾錢唱 ~成日要錢多...(錢錢錢錢、錢錢錢錢)~
Jason 唱 ~在森..林和原..野是多..麼的逍..搖~
Albert 唱 ~親..愛的..朋..友呀你在看甚麼~
望咩呀!!夠膽望、夠膽笑、唔夠膽一齊唱.. lol! 夠膽唱番次吖笨!
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  搵錢 周一 6月 09, 2008 11:13 pm

Angel 寫到:牛哥唱 ~我..都..已..經..括出去!望掉置身那裡~
阿輝唱 ~浪奔.......!~
雄仔唱 ~浪流.......!~
治娃驊唱 ~chiwawa here,chiwawa there~
青雲唱 ~攝氏四十八度,跳着野X的舞~
阿七唱 ~雪姑七友七個小矮人~
佘生唱 ~我說過要你快樂~

佘太唱 ~明天我要嫁給你啦~
Angel 唱 ~呆望這個景緻極無聊~yo~
揾錢唱 ~成日要錢多...(錢錢錢錢、錢錢錢錢)~
Jason 唱 ~在森..林和原..野是多..麼的逍..搖~
Albert 唱 ~親..愛的..朋..友呀你在看甚麼~
望咩呀!!夠膽望、夠膽笑、唔夠膽一齊唱.. lol! 夠膽唱番次吖笨!

XD, 好搞笑呀.........
d歌詞好襯呀.......
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  Danny 周五 6月 13, 2008 10:41 pm

今晚咁大雨 Basketball

你地又操水球變操K呀 :arrow:
Danny
Danny
三級教練
三級教練

文章總數 : 292
性格 : 奸商
注冊日期 : 2008-05-12

http://www.hktmcc.com

回頂端 向下

發表  搵錢 周六 6月 14, 2008 1:16 am

Danny 寫到:今晚咁大雨 Basketball

你地又操水球變操K呀 :arrow:

今次我地唔操水球, 又唔操k了.......改係屋企操機.......遊戲機 =.="
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周六 6月 14, 2008 1:59 am

我同Anson哥,Queenie姐去咗踩冰,
D冰比我地踩爛哂 8)

又比佢地點咗去食日本野 Mad
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  搵錢 周六 6月 14, 2008 8:41 pm

Angel 寫到:我同Anson哥,Queenie姐去咗踩冰,
D冰比我地踩爛哂 8)

又比佢地點咗去食日本野 Mad

預祝埋下年既母親節@@
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章