屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

縯紛奧運匯離島之獨木舟公開賽 - 網上精彩相片

+3
Angel
阿 佘
搵錢
7 posters

向下

縯紛奧運匯離島之獨木舟公開賽 - 網上精彩相片 Empty 縯紛奧運匯離島之獨木舟公開賽 - 網上精彩相片

發表  搵錢 周二 6月 10, 2008 3:08 pm

大家可以去.... "香 港 運 動 攝 影 協 會http://www.hkspa.org/index.php?L=C "

睇到大家比賽時既英姿~

差唔多有成4x張都有我地份, 而且有 d 仲係大大個頭既添^^

越睇越見到好多 angel 同 jason @@
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

縯紛奧運匯離島之獨木舟公開賽 - 網上精彩相片 Empty 回復: 縯紛奧運匯離島之獨木舟公開賽 - 網上精彩相片

發表  阿 佘 周二 6月 10, 2008 4:06 pm

搵錢 寫到:大家可以去.... "香 港 運 動 攝 影 協 會http://www.hkspa.org/index.php?L=C "

睇到大家比賽時既英姿~

差唔多有成4x張都有我地份, 而且有 d 仲係大大個頭既添^^

等我都上網睇一睇先,
唔知我同小寶有沒有俾佢地拍照呢。
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

文章總數 : 225
性格 : 有波品的熱血青年
注冊日期 : 2008-05-12

回頂端 向下

縯紛奧運匯離島之獨木舟公開賽 - 網上精彩相片 Empty 回復: 縯紛奧運匯離島之獨木舟公開賽 - 網上精彩相片

發表  Angel 周二 6月 10, 2008 5:02 pm

XD..肥到差D唔認得自已 pig
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表  搵錢 周二 6月 10, 2008 9:27 pm

阿 佘 寫到:
搵錢 寫到:大家可以去.... "香 港 運 動 攝 影 協 會http://www.hkspa.org/index.php?L=C "

睇到大家比賽時既英姿~

等我都上網睇一睇先,
唔知我同小寶有沒有俾佢地拍照呢。

有好多人都被影中左呀.......我搵到一張有阿高的背影 =.=" 但主角不是她........ Suspect
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  de 周二 6月 10, 2008 11:14 pm

ANGEL張相影到好似佢個女! :affraid:
de
de
一級教練
一級教練

文章總數 : 287
年齡 : 43
性格 : 巴辣香雞
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

發表  Mimi 周三 6月 11, 2008 3:09 pm

都影我唔到 Sleep
Mimi
Mimi

文章總數 : 10
注冊日期 : 2008-05-12

回頂端 向下

發表  amiGO 周三 6月 11, 2008 10:14 pm

ANGEL 有張好正!!!! Very Happy
amiGO
amiGO

文章總數 : 11
注冊日期 : 2008-06-11

回頂端 向下

發表  Admin 周四 6月 12, 2008 12:59 am

amiGO 寫到:ANGEL 有張好正!!!! Very Happy

amiGO 係笨高 Question Twisted Evil
Admin
Admin
Admin
Admin

文章總數 : 38
注冊日期 : 2008-05-11

http://tmccforum.888bbs.biz

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章