屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

無需考核之123星及中銅

+3
小寶
搵錢
Angel
7 posters

1頁(共2頁) 1, 2  下一步

向下

無需考核之123星及中銅 Empty 無需考核之123星及中銅

發表  Angel 周六 7月 05, 2008 1:24 am

討論區嘅一二三星之後...

我仲以為係四星五星..

點知原來變中級銅章咁盞鬼架喎 Razz
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

無需考核之123星及中銅 Empty 回復: 無需考核之123星及中銅

發表  搵錢 周六 7月 05, 2008 1:30 am

Angel 寫到:討論區嘅一二三星之後...

我仲以為係四星五星..

卡卡....我都以為係4,5星.....
果然同獨木舟既升級一樣........ Very Happy
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

無需考核之123星及中銅 Empty 回復: 無需考核之123星及中銅

發表  小寶 周日 7月 06, 2008 12:18 am

搵錢 寫到:

我仲以為係四星五星..

果然同獨木舟既升級一樣........ Very Happy

e....真係好鬼得意喎!!
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  小寶 周一 7月 07, 2008 2:25 pm

小寶 寫到:
搵錢 寫到:

我仲以為係四星五星..

e....真係好鬼得意喎!!

係喎~點解我乜星都冇ge.....
小寶
小寶
三星
三星

回頂端 向下

發表  搵錢 周一 7月 07, 2008 5:07 pm

小寶 寫到:

因為妳 post 得少, 暫時未有得升級囉.....哈哈....
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周一 7月 07, 2008 6:21 pm

小寶 寫到:

因為你一星都未pass lol!
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  小寶 周二 7月 08, 2008 12:26 am

搵錢 寫到:
小寶 寫到:

因為妳 post 得少, 暫時未有得升級囉.....哈哈....

咁點解版主妳係5粒星,唔係高級或都教練級ge?
小寶
小寶
三星
三星

回頂端 向下

發表  Danny 周二 7月 08, 2008 12:39 am

小寶 寫到:
搵錢 寫到:
小寶 寫到:

因為佢未去體院讀埋 part A 卦 bump
Danny
Danny
三級教練
三級教練

文章總數 : 292
性格 : 奸商
注冊日期 : 2008-05-12

http://www.hktmcc.com

回頂端 向下

發表  小寶 周三 7月 09, 2008 2:16 pm

Danny 寫到:
小寶 寫到:
搵錢 寫到:
小寶 寫到:

因為佢未去體院讀埋 part A 卦 bump

點解Danny教練你都係得5粒星GE??????
小寶
小寶
三星
三星

回頂端 向下

發表  Angel 周四 7月 10, 2008 12:29 am

明教教主係二星仔嚟咋 Laughing
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  明教教主 周四 7月 10, 2008 12:35 am

Angel 寫到:明教教主係二星仔嚟咋 Laughing

岩岩今日考既.... :albino:

yeah.... jump
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

文章總數 : 397
性格 : 忠忠直直,終需乞食。
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

發表  Angel 周四 7月 10, 2008 1:33 am

明教教主 寫到:

Danny簽二星比你嘅? pirat
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  明教教主 周四 7月 10, 2008 3:19 am

Angel 寫到:
明教教主 寫到:

Danny簽二星比你嘅? pirat

我比左廿蚊 MIMI shot 咁就有二星LA. jump
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

回頂端 向下

發表  可愛教主 周四 7月 10, 2008 6:03 am

哈~哈~哈~!!!

我出咗黎一次就考到個教主喇~

~ Na!nanan..na..na..na..nana ~ jump
可愛教主
可愛教主
一星
一星

文章總數 : 53
性格 : 精靈、活潑、温馴、可愛
注冊日期 : 2008-05-11

回頂端 向下

發表  搵錢 周四 7月 10, 2008 11:28 pm

What a Face 我做左一級教練...........
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  小寶 周五 7月 11, 2008 2:31 pm

搵錢 寫到:What a Face 我做左一級教練...........

搵錢教練^^
小寶
小寶
三星
三星

回頂端 向下

發表  Angel 周六 7月 12, 2008 12:59 am

搵錢 寫到:What a Face 我做左一級教練...........

我用咗萬幾蚊都係得個銅章 Mad
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  明教教主 周六 7月 12, 2008 8:40 pm

快d交返教練班費用Twisted Evil
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

回頂端 向下

發表  明教教主 周六 7月 12, 2008 8:42 pm

Angel 寫到:

我用咗萬幾蚊都係得個銅章 Mad

睇開d啦 Razz

明教係用奸商學治理 Twisted Evil
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

回頂端 向下

發表  Angel 周六 7月 12, 2008 11:35 pm

明教教主 寫到:

睇開d啦 Razz

死喇!!中計!!! Shocked
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  小寶 周日 7月 20, 2008 1:28 am

yeah~~
我終於有一星啦~~
俾左20蚊mimi姐,咁耐先俾我~
真係等我到頸都長吖~Laughing
小寶
小寶
三星
三星

回頂端 向下

發表  傻希 周一 7月 21, 2008 10:43 pm

小寶 寫到:yeah~~
我終於有一星啦~~
哈哈~我都有一星啦無需考核之123星及中銅 Icon_cheers2
傻希
傻希
三星
三星

文章總數 : 171
性格 :
注冊日期 : 2008-05-24

回頂端 向下

發表  明教教主 周一 7月 21, 2008 11:33 pm

Angel 寫到:
明教教主 寫到:

睇開d啦 Razz

死喇!!中計!!! Shocked

嘩~~阿姨考左中銀喇 sorrry
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

回頂端 向下

發表  小寶 周二 7月 22, 2008 2:12 pm

~希~ 寫到:
我終於有一星啦~~
哈哈~我都有一星啦無需考核之123星及中銅 Icon_cheers2

你好奸吖~
你俾左幾錢mimi,咁快就有一星ge~
小寶
小寶
三星
三星

回頂端 向下

發表  傻希 周二 7月 22, 2008 6:30 pm

小寶 寫到:
~希~ 寫到:
我終於有一星啦~~

你好奸吖~
你俾左幾錢mimi,咁快就有一星ge~
我冇俾錢架... rice
我係咁出POST咋嘛 jump

~希~ 在 周二 7月 22, 2008 8:23 pm 作了第 1 次修改
傻希
傻希
三星
三星

文章總數 : 171
性格 :
注冊日期 : 2008-05-24

回頂端 向下

1頁(共2頁) 1, 2  下一步

回頂端

這個論壇的權限: