屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

08屯門馬術繽紛迎奧運

5 posters

向下

08屯門馬術繽紛迎奧運 Empty 08屯門馬術繽紛迎奧運

發表  Danny 周一 7月 07, 2008 11:56 pm

08屯門馬術繽紛迎奧運 006

08屯門馬術繽紛迎奧運 109

08屯門馬術繽紛迎奧運 118

08屯門馬術繽紛迎奧運 133

08屯門馬術繽紛迎奧運 157

08屯門馬術繽紛迎奧運 156

08屯門馬術繽紛迎奧運 157

08屯門馬術繽紛迎奧運 152

08屯門馬術繽紛迎奧運 161

08屯門馬術繽紛迎奧運 162

08屯門馬術繽紛迎奧運 150
Danny
Danny
三級教練
三級教練

文章總數 : 292
性格 : 奸商
注冊日期 : 2008-05-12

http://www.hktmcc.com

回頂端 向下

08屯門馬術繽紛迎奧運 Empty 回復: 08屯門馬術繽紛迎奧運

發表  搵錢 周二 7月 08, 2008 12:59 am

08屯門馬術繽紛迎奧運 169

原來同 d 馬有咁近既距離.....個感覺好特別, 好興奮嫁....

jump jump jump
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

08屯門馬術繽紛迎奧運 Empty 回復: 08屯門馬術繽紛迎奧運

發表  Angel 周二 7月 08, 2008 1:28 am

Danny 原來蛇咗去影相...

08屯門馬術繽紛迎奧運 125

佢仲係我地嗰日件衫乾爽度嘅紀錄保持者嚟添~

我地下次一於同佢玩潑水節lu... cheers
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表  小寶 周二 7月 08, 2008 2:34 pm

Angel 寫到:Danny 原來蛇咗去影相...

08屯門馬術繽紛迎奧運 125

佢仲係我地嗰日件衫乾爽度嘅紀錄保持者嚟添~

我地下次一於同佢玩潑水節lu... cheers

妳做乜係度玩泡泡吖..........
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  Angel 周二 7月 08, 2008 7:11 pm

08屯門馬術繽紛迎奧運 063

係隻馬嘅口水黎(專業的騎師說),

隻馬一見到我就流哂口水不受控咁沖埋黎咀我 Embarassed ...隻手,

仲輕輕咬咗我幾啖添 I love you
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表  阿 佘 周二 7月 08, 2008 10:06 pm

但眾多的旁觀者一致認為那馬匹是被ANGEL嚇到嘔白泡 08屯門馬術繽紛迎奧運 728131
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

文章總數 : 225
性格 : 有波品的熱血青年
注冊日期 : 2008-05-12

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章