屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

幾時有k中課程?

5 posters

向下

幾時有k中課程? Empty 幾時有k中課程?

發表  de 周四 7月 17, 2008 9:03 pm

:albino: 幾時先有k艇教練班...
望到頸都長....喇我... Sleep
baby 快d有人上中k啦...
唔係會唔夠人上k教班... Evil or Very Mad
jump 仲有丫...下年好多人升高級組比賽....
未有初k架人好快d報初k課程喇... sunny
cheers 下年大家進軍k壇比賽...
操好d k唔好走音就好.... geek
rendeer搵錢錢...快d爬好k艇...下年k2等你呀!

de 在 周二 7月 22, 2008 8:31 pm 作了第 1 次修改
de
de
一級教練
一級教練

文章總數 : 287
年齡 : 43
性格 : 巴辣香雞
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

幾時有k中課程? Empty 回復: 幾時有k中課程?

發表  搵錢 周四 7月 17, 2008 11:30 pm

de 寫到::albino: 幾時先有k艇教練班...
唔係會唔夠人上k教班... Evil or Very Mad
rendeer搵錢錢...快d爬好k艇...下年k2等你呀!

What a Face 突然見到我個名.........

哈哈.....我會努力的.......^^

不過仲未坐得好定..... Wink
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  Angel 周五 7月 18, 2008 1:23 am

de 寫到:

咁我呢?你地K2..咁我扒咩好呀?@@

我負責搬艇算了...
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表  Angel 周五 7月 18, 2008 1:49 am

我要考K初!!!!!
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  小寶 周日 7月 20, 2008 1:16 am

搵錢 寫到:

妳地努力吖~下年我都想同阿夢夾k2吖~
同阿佘夾太辛苦我了~

小寶 在 周一 7月 21, 2008 8:43 pm 作了第 1 次修改
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  de 周日 7月 20, 2008 10:47 pm

小寶 寫到:
搵錢 寫到:

妳地努力吖~下年我都上都阿夢夾k2吖~
同阿佘夾太辛苦我了~
哈~點睇都係阿佘辛苦d...
哈~搵錢已經比我點o左名...無得走....
同小寶夾...我怕.... Crying or Very sad
de
de
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  de 周一 7月 21, 2008 8:39 pm

到底我有無k中證書?
我有上過k中...同牛哥阿驊果班一齊上...
無記錯應該係熊貓教...
但點解我學員手冊無記錄上過k中...
教練又無簽名?
k中證書又無...
但我記得比晒錢上架喎....
唔通我一直以為自己係k中....
但其實根本就無k中...?
咁點算好丫....? Crying or Very sad
de
de
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  阿 佘 周五 8月 01, 2008 2:34 pm

小寶 寫到:
搵錢 寫到:

妳地努力吖~下年我都想同阿夢夾k2吖~
同阿佘夾太辛苦我了~

甚麼叫 "同阿佘夾太辛苦我" 了? 幾時有k中課程? 750545
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

文章總數 : 225
性格 : 有波品的熱血青年
注冊日期 : 2008-05-12

回頂端 向下

發表  Angel 周一 8月 04, 2008 12:00 am

阿 佘 寫到:
甚麼叫 "同阿佘夾太辛苦我" 了? 幾時有k中課程? 750545
冷靜D~
小寶打漏左個字啫~

"同阿佘夾太辛苦我"
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下