屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

買WING槳

+3
Danny
de
阿 佘
7 posters

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

向下

買WING槳 - 頁 2 Empty 回復: 買WING槳

發表  Angel 周二 8月 26, 2008 8:49 pm

禮 寫到:我想買gpower多d now=0=
唔知扒落咩感覺呢?
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表  de 周二 8月 26, 2008 11:43 pm

對我依d外行人黎講..爬乜都無感覺...! scratch
de
de
一級教練
一級教練

文章總數 : 287
年齡 : 43
性格 : 巴辣香雞
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

發表  阿 佘 周三 8月 27, 2008 4:19 pm

de 寫到:對我依d外行人黎講..爬乜都無感覺...! scratch

咁我地幫妳買枝"奴隸槳"當係wing槳吧。
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

文章總數 : 225
性格 : 有波品的熱血青年
注冊日期 : 2008-05-12

回頂端 向下

發表  de 周三 8月 27, 2008 7:51 pm

阿 佘 寫到:
de 寫到:對我依d外行人黎講..爬乜都無感覺...! scratch

哈~又好喎...想當年奴隸槳都算係獨木舟槳架鼻祖...
操練首選...不如我地大家一齊買啦...
技術一定有所進步!!!
de
de
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  禮 周五 8月 29, 2008 8:27 pm

de 寫到:
阿 佘 寫到:

技術一定有所進步!!!
洗咩買-.-會大把-0-...第時我地出trip我地用wing你用奴隸槳吧@,@
禮

文章總數 : 24
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  阿 佘 周一 9月 01, 2008 3:59 pm

禮 寫到:
de 寫到:
阿 佘 寫到:

技術一定有所進步!!!
洗咩買-.-會大把-0-...第時我地出trip我地用wing你用奴隸槳吧@,@

都好wor,為了阿de著想,以後出trip佢都有奴隸槳吧。買WING槳 - 頁 2 Icon_cheers
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  可愛教主 周一 9月 01, 2008 6:56 pm

阿de加油啊~
我地喺前面支持你!!!
可愛教主
可愛教主
一星
一星

文章總數 : 53
性格 : 精靈、活潑、温馴、可愛
注冊日期 : 2008-05-11

回頂端 向下

發表  Danny 周三 9月 03, 2008 1:44 am

路邊社消息

g_power 一支過約港幣 3000元 Rolling Eyes

二件頭約港幣 3300元 Shocked

另外有一欸 兩件頭 約港幣 3000元 Question

全部有現貨
Danny
Danny
三級教練
三級教練

文章總數 : 292
性格 : 奸商

http://www.hktmcc.com

回頂端 向下

發表  Danny 周三 9月 03, 2008 1:50 am

de 寫到:1.ANGEL (接駁槳)
2.阿的 (接駁槳)
3.磨薑禮 (接駁槳)
4.阿de (接駁槳)<=口震中.... No

.阿de (接駁槳)<=口震中....

使乜口震.....de姊有二千幾蚊係我度....富婆 de Shocked
Danny
Danny
三級教練
三級教練

回頂端 向下

發表  de 周三 9月 03, 2008 2:35 am

Danny 寫到:
de 寫到:1.ANGEL (接駁槳)
2.阿的 (接駁槳)
3.磨薑禮 (接駁槳)
4.阿de (接駁槳)<=口震中.... No

.阿de (接駁槳)<=口震中....

使乜口震.....de姊有二千幾蚊係我度....富婆 de Shocked
係呀~係呀....財多身子弱....... pale
咳o左成個星期...睇o左幾次醫生.... No
真係睇醫生都睇o左幾百蚊... Wink
仲要扣1日人工.... veryangry
在等多2個月係時候散更d財....
唔係真係病到工都返唔到....!
de
de
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  阿 佘 周三 9月 03, 2008 1:10 pm

G' POWER 接駁WING HKD$3,300 /枝

大家有無興趣呀?

買前最好搵途徑試一試先,

唔知9月13/14日有無機會試下呢。
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周三 9月 03, 2008 9:45 pm

咁你去問吓有冇師兄師姐肯借黎試一圈吖~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  Danny 周四 9月 04, 2008 11:58 am

Angel 寫到:咁你去問吓有冇師兄師姐肯借黎試一圈吖~

其實另一枝三千元接槳都唔錯

禮拜五晚你可以睇下
Danny
Danny
三級教練
三級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周日 9月 07, 2008 2:33 am

禮拜五晚睇完報告 :
g power 感覺上輕d,直槳$3000,駁槳$3300
另外一枝唔記得咩名,感覺上重d,駁槳$3400

我喜歡不知名嗰支嘅槳葉設計多d,買我會擇嗰支~
但請你記住...一支槳未必適合每個人,另外我係唔識扒wing架~
嘻嘻!!!我貪得意跟大圍話買,因我唔識用..買唔買都冇所謂,
我獨愛支爛鐵(power master),我連短途賽都想用佢,
建議不如慢慢睇,睇到好啱先買啦~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  阿 佘 周五 9月 12, 2008 1:32 pm

Angel 寫到:禮拜五晚睇完報告 :
g power 感覺上輕d,直槳$3000,駁槳$3300
另外一枝唔記得咩名,感覺上重d,駁槳$3400

我喜歡不知名嗰支嘅槳葉設計多d,買我會擇嗰支~
但請你記住...一支槳未必適合每個人,另外我係唔識扒wing架~
嘻嘻!!!我貪得意跟大圍話買,因我唔識用..買唔買都冇所謂,
我獨愛支爛鐵(power master),我連短途賽都想用佢,
建議不如慢慢睇,睇到好啱先買啦~

短途賽兩天麻煩angel帶我們試槳吧。
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周一 9月 15, 2008 12:31 am

阿 佘 寫到:

好釆依家先睇到啫 ^^"
我12/9晚試K4時,wear爛塊面問人借咗支G power黎試,
係你怕羞唔敢試啫~哈哈!!!

試後感 :
柔軟、超爽、輕薄、透氣...
以上全部都冇,
我對wing槳都係半桶水,唔識評分...
但用開1,2號wing嘅我覺得感覺唔錯,
都適合我~
但阿禮嗰隻就唔知啱唔啱喇,
事關我扒乜佢就用唔到乜,大家相反哂 =.=
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  阿 佘 周四 9月 18, 2008 3:04 pm

Angel 寫到:
阿 佘 寫到:

我12/9晚試K4時,wear爛塊面問人借咗支G power黎試,

試後感 :
以上全部都冇,
都適合我~

D艇全部搬哂走,唔係太想再搬多次去試。
如果G'POWER OK,ANGEL妳是否會買?
我下星期三會入石門,到時HOC和阿禮都會到,
如果有興趣試槳的人都一齊入去吧。
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  hoccc 周五 9月 19, 2008 1:42 am

阿 佘 寫到:
Angel 寫到:
阿 佘 寫到:

試後感 :
以上全部都冇,
都適合我~

幾點入去嫁...練艇還係試槳嫁...練完食唔食飯嫁....如果食會去邊食嫁...去左食又會有邊個去食飯嫁.??????

還有..有無人有興趣試下1仔啊..好野來嫁..平買$2500

hoccc

文章總數 : 1
注冊日期 : 2008-09-18

回頂端 向下

發表  Angel 周五 9月 19, 2008 11:14 pm

阿 佘 寫到:

好呀~
我又去!!!嗰晚已經有4條友囉~
呵呵!!!
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  Angel 周五 9月 19, 2008 11:29 pm

hoccc 寫到:

幾點入去嫁...練艇還係試槳嫁...練完食唔食飯嫁....如果食會去邊食嫁...去左食又會有邊個去食飯嫁.??????

還有..有無人有興趣試下1仔啊..好野來嫁..平買$2500

哈哈!!!hoc做左問題中年... XD

時間 : 7:00 pm~10:00 pm
目的 : 玩艇及試槳

到我問...
有邊個食飯?...嗰頭有D咩食?...咩係1仔?...1仔試左會唔會上癮架?
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  de 周六 9月 20, 2008 1:01 am

我又黎~我又黎....k4玩過會上癮...
大家千奇唔好試....! Twisted Evil
de
de
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  阿 佘 周二 9月 23, 2008 2:26 pm

4仔會睇上癮,1仔可能係扒上癮O瓜。

我打左電話約羅生星期三去石門,

到時佢會讓我地試下G'POWER,

如果真係試完有興趣買,

可以問下羅生意見,枝槳要幾長和槳葉要多少角度,

最後叫佢幫手黏埋。
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周三 10月 15, 2008 2:32 am

恭喜你地呀~買到新槳 ^^"
我都係留番D錢去旅行同埋裝修新屋...嘻嘻~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  de 周四 11月 20, 2008 6:15 pm

買WING槳 - 頁 2 Sandisk12t-img258x244-1219265067________1-1

買WING槳 - 頁 2 Sandisk12t-img600x445-1219265068________2-1

買WING槳 - 頁 2 Sandisk12t-img549x600-1219265068________3-1

買WING槳 - 頁 2 Sandisk12t-img224x224-1219264930__1-1

買WING槳 - 頁 2 Sandisk12t-img491x454-1219264931__2-1

買WING槳 - 頁 2 Sandisk12t-img600x579-1219264931__3-1

PVC材質全彩製作,防水抗UV,撕下不留痕跡

BE-1~BE-11 尺寸:7*10cm

每張15元(購買3張 特價35元)

SD-1~SD-11 尺寸:5*7.5cm 每張10元(購買3張 特價25元)

印係槳上貼紙!
de
de
一級教練
一級教練

回頂端 向下

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

回頂端