屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

教主受傷了

+3
搵錢
de
明教教主
7 posters

向下

教主受傷了 Empty 教主受傷了

發表  明教教主 周日 8月 24, 2008 12:02 am

今天教主受傷了,己進了醫院做手術。教主受傷了 750545

看到此帖者為教主祈禱吧。 Shocked

教主從此可能不可以同人.................. No

詳情問下阿佘啦教主受傷了 139121
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

文章總數 : 397
性格 : 忠忠直直,終需乞食。
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

教主受傷了 Empty 回復: 教主受傷了

發表  de 周日 8月 24, 2008 1:25 am

下..........
邊位教主...明教定可怕教主先...
仲咩入院丫........ confused
唔會係醫院一天遊嘛.......... pale
de
de
一級教練
一級教練

文章總數 : 287
年齡 : 43
性格 : 巴辣香雞

回頂端 向下

發表  明教教主 周日 8月 24, 2008 7:40 pm

de 寫到:下..........
邊位教主...明教定可怕教主先...
仲咩入院丫........ confused
唔會係醫院一天遊嘛.......... pale

梗係可怕教主啦 Embarassed

明教教主咁英明神武點會咁易受傷 victory
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

回頂端 向下

發表  搵錢 周日 8月 24, 2008 8:50 pm

oh! 佢冇咩事嘛?? 要小心 d 嘛!!

希望可怕教主快d 好番啦~ Basketball
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  可愛教主 周日 8月 24, 2008 9:04 pm

我真的受傷了
已出院,冇咩事嘅...
只係起碼半個月傷口不能接觸咸水啫~
可愛教主
可愛教主
一星
一星

文章總數 : 53
性格 : 精靈、活潑、温馴、可愛
注冊日期 : 2008-05-11

回頂端 向下

發表  可愛教主 周日 8月 24, 2008 11:45 pm

多謝好多會友致電問侯,
多謝mimi姐照顧及call車,
多謝小寶姐陪我入廠照顧我,借埋電話比我用,
多謝去醫院睇我嘅朋友~

令到大家尋晚打唔成邊爐添,下次我請~
不過要等埋我先準食三文魚架 ^^
可愛教主
可愛教主
一星
一星

回頂端 向下

發表  馮細路 周一 8月 25, 2008 8:32 pm

最緊要你冇事姐~

幾時都有得玩啦 Evil or Very Mad

咁你要快D好返一齊食三文魚啦
馮細路
馮細路
二星
二星

文章總數 : 104
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-08-01

http://www.xanga.com/kevinfwn1127

回頂端 向下

發表  傻希 周一 8月 25, 2008 11:38 pm

嘩...我去幾日camp
angel姨搞到咁大鑊呀 @@
你要快d好返落水玩艇呀!!!!! afro
傻希
傻希
三星
三星

文章總數 : 171
年齡 : 32
性格 :
注冊日期 : 2008-05-24

回頂端 向下

發表  可愛教主 周二 8月 26, 2008 12:54 am

有心喇!!我冇事~
我聽日都番會睇人玩K(實質係救人),
江主席及阿的番黎玩,
我怕佢地靜雞雞去左大嶼山呀~
可愛教主
可愛教主
一星
一星

回頂端 向下

發表  明教教主 周二 8月 26, 2008 12:58 am

可愛教主 寫到:有心喇!!我冇事~
我聽日都番會睇人玩K(實質係救人),
江主席及阿的番黎玩,
我怕佢地靜雞雞去左大嶼山呀~

聽日返會整隻 topper 啦 handshake

跟住揀個好日子topper下水禮 cheers
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

回頂端 向下

發表  可愛教主 周二 8月 26, 2008 1:49 am

明教教主 寫到:

我聽日有要事在身...何況砌船我都窄窄地 ><
可愛教主
可愛教主
一星
一星

回頂端 向下

發表  Angel 周三 8月 27, 2008 2:35 am

明教教主 寫到:

今日見到好新淨呀~隻torpper塊定水板
唔知砌好會點呢?
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理