屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

晨曦穿窿 trip (7/9)

5 posters

向下

晨曦穿窿 trip (7/9) Empty 晨曦穿窿 trip (7/9)

發表  Angel 周日 9月 07, 2008 11:34 pm

首次到第二個會作客,感覺好新鮮好正!
浩浩盪盪一打人各自入去,一望~嘩~
地方整整有條,恬靜怡人,乾淨唔多蚊,
之前仲幻想要跳驅蚊舞添~嘻!

晨曦穿窿 trip (7/9) 2656891740103547588S500x500Q85
晨曦個個都好友善好斯文,
反之我地個個大聲講大聲笑,主人家個個都嚇呆左
希望唔好嘈親佢地啦~
諗番真係有d唔好議思添 ^^"

聽晨曦主席講平時絕少去咁遠架,
即刻諗起會唔會誤會我地鐘意長途所以遷就我地呢?
其實我地原意都係諗住扒十鬆d K,
點知最後加埋行錯路出左over27K添 @@"

晨曦穿窿 trip (7/9) 2790178080103547588S500x500Q85
辛苦左晨曦艇友幫忙帶隊了,真係多謝佢地熱情嘅招待,
另外TMCC都出動左3個唔識死嘅銅章學生,
好彩都扒到番黎...死唔哂 ^^"
我地每人$60/人(超平),但晨曦招呼我直頭倒貼比我,
自從今次我驚佢地唔再招呼我,

晨曦穿窿 trip (7/9) 2663371450103547588S500x500Q85
因我在洞口掉頭,當隻艇打橫時我喺浪頂,
但當我再落槳之時已發現原來我隻艇已凌空cake住咗,
等左4~5個浪先走得到咋...我勁唔好意思,
隻tiger頭同尾都磨左幾吓,我都好肉赤吓,事關隻艇都好新淨架,
去到吊鐘洞前,見到有d浪,忍唔住食番個沖入吊鐘洞先,
唯知...爆槳追浪,一落深槳到浪頂時嗰吓un一un嘅力...塊槳葉冇埋>.<

晨曦穿窿 trip (7/9) 2570639470103547588S500x500Q85
我一爆槳真係爆左人地支槳...勁唔好議思呀!!!
槳葉都沈埋,想砌番都唔得喇...超樣衰 x.x
好彩小朋友肯比支槳我扒咋~
回程時橋咀洲d水勁清呀!啍!!!!!~我次次潛親水就水濁...頂!!!

今日將我未去過嘅西貢水域都差唔多去齊lu...正!!!

晨曦穿窿 trip (7/9) 2477000900103547588S500x500Q85
最後我同小寶仲成套落水衫直出深水埗體育館沖涼添~型!!!
淨番半打人揾地方睇相,食埋超感動嘅辣辣壽司先散水添~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

晨曦穿窿 trip (7/9) Empty 回復: 晨曦穿窿 trip (7/9)

發表  阿 佘 周二 9月 16, 2008 5:39 pm

阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

文章總數 : 225
性格 : 有波品的熱血青年
注冊日期 : 2008-05-12

回頂端 向下

晨曦穿窿 trip (7/9) Empty 回復: 晨曦穿窿 trip (7/9)

發表  搵錢 周二 9月 16, 2008 11:33 pm

好野~~ 終於有相睇喇^^
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  Angel 周三 9月 17, 2008 9:01 pm

穿洞原來都好正~
嗰頭風景又唔錯~

下次再去 ^^v
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  傻希 周四 9月 18, 2008 1:32 am

Angel 寫到:穿洞原來都好正~
嗰頭風景又唔錯~

下次再去 ^^v
又話驚人地怕左你 唔俾你再去晨曦穿窿 trip (7/9) VsX4_shifty_P31Twc0M1TeT
傻希
傻希
三星
三星

文章總數 : 171
性格 :
注冊日期 : 2008-05-24

回頂端 向下

發表  Danny 周四 9月 18, 2008 1:18 pm

晨曦穿窿 trip (7/9) 2202048360103547588S500x500Q85

牛哥件超型 求生衣cheers
Danny
Danny
三級教練
三級教練

文章總數 : 292
性格 : 奸商
注冊日期 : 2008-05-12

http://www.hktmcc.com

回頂端 向下

發表  Angel 周二 9月 23, 2008 6:23 am

牛哥呢件係自殺式炸蛋後現代版,
佢真正身份係屯門註晨曦HelloKitty恐怖分子...問你驚未!

晨曦穿窿 trip (7/9) 2202048360103547588S500x500Q85

特派戰地記者Angel報導
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  搵錢 周三 9月 24, 2008 1:27 am

Angel 寫到:牛哥呢件係自殺式炸蛋後現代版,
佢真正身份係屯門註晨曦HelloKitty恐怖分子...問你驚未!

特派戰地記者Angel報導

lol! 笑死我喇......lol!
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章