屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

獨木舟短途及分齡賽 片段 (新增 男子K4-500)

+2
搵錢
馮細路
6 posters

向下

獨木舟短途及分齡賽 片段 (新增 男子K4-500) Empty 獨木舟短途及分齡賽 男子K4-1000 及 女子K4-200 片段

發表  馮細路 周二 9月 16, 2008 11:47 pm

男子K4-1000

第一名:佘肇榮 江澤文 梁家恒 黃偉樂
第二名:余宗謙 鍾明新 李樂然 黃卓希
第三名:方志強 伍家賢 駱兆祥 陳偉傑

女子K4-200

第一名:何賢藝 陳小寶 何潔玲 馮蘊蒨

獨木舟短途及分齡賽 片段 (新增 男子K4-500) 167
恭喜晒咁多位 jump

馮細路 在 周日 9月 21, 2008 3:34 pm 作了第 4 次修改
馮細路
馮細路
二星
二星

文章總數 : 104
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-08-01

http://www.xanga.com/kevinfwn1127

回頂端 向下

獨木舟短途及分齡賽 片段 (新增 男子K4-500) Empty 回復: 獨木舟短途及分齡賽 片段 (新增 男子K4-500)

發表  搵錢 周三 9月 17, 2008 12:03 am

唔該晒您地幫我地影片段, 留低個美好回憶比大家~
cheers cheers cheers
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

獨木舟短途及分齡賽 片段 (新增 男子K4-500) Empty 回復: 獨木舟短途及分齡賽 片段 (新增 男子K4-500)

發表  Angel 周三 9月 17, 2008 9:44 pm

我地4個好襯呀~
呢個真係對我地黎講係一個尾好嘅回憶,
係我同搵錢你第一個嘅K艇比賽黎 ^^v
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表  傻希 周四 9月 18, 2008 12:27 am

Angel 寫到:我地4個好襯呀~
唉....最衰我冇果件紅色衫.... bump
如果唔係就可以全隊都著同色衫
傻希
傻希
三星
三星

文章總數 : 171
性格 :
注冊日期 : 2008-05-24

回頂端 向下

發表  Angel 周四 9月 18, 2008 1:26 am

今次我地有經驗,下次我地會一致D架喇~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  馮細路 周四 9月 18, 2008 1:37 am

~希~ 寫到:
唉....最衰我冇果件紅色衫.... bump
如果唔係就可以全隊都著同色衫
你咁樣咪仲"突"出~
馮細路
馮細路
二星
二星

http://www.xanga.com/kevinfwn1127

回頂端 向下

發表  搵錢 周四 9月 18, 2008 2:05 am

係呀~~ 第一次咁就冇左 Very Happy ......哈哈 cheers 大家合作愉快呀~~
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  馮細路 周四 9月 18, 2008 2:08 am

搵錢 寫到:

係呀~~ 第一次咁就冇左 Very Happy ......哈哈 cheers 大家合作愉快呀~~
第一次就金牌..........搞錯! veryangry
我要勤加練習先
馮細路
馮細路
二星
二星

回頂端 向下

發表  de 周四 9月 18, 2008 12:45 pm

男子k4-500 k4-200 有無拍片?
de
de
一級教練
一級教練

文章總數 : 287
年齡 : 43
性格 : 巴辣香雞
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

發表  搵錢 周四 9月 18, 2008 2:31 pm

馮細路 寫到:
搵錢 寫到:

第一次就金牌..........搞錯! veryangry
我要勤加練習先

您同我地打多d水球, 爆發力同耐力都會好d~

搵錢 在 周五 9月 19, 2008 1:31 pm 作了第 1 次修改
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  阿 佘 周四 9月 18, 2008 3:42 pm

不如我地做一批K艇比賽衫和水球比賽衫吧。
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

文章總數 : 225
性格 : 有波品的熱血青年
注冊日期 : 2008-05-12

回頂端 向下

發表  傻希 周四 9月 18, 2008 7:05 pm

阿 佘 寫到:不如我地做一批K艇比賽衫和水球比賽衫吧。
其實兩樣比賽著埋同一件都得啦....
還掂年中又唔係咁多水球賽
傻希
傻希
三星
三星

文章總數 : 171
性格 :
注冊日期 : 2008-05-24

回頂端 向下

發表  搵錢 周五 9月 19, 2008 1:32 pm

~希~ 寫到:
阿 佘 寫到:不如我地做一批K艇比賽衫和水球比賽衫吧。
其實兩樣比賽著埋同一件都得啦....
還掂年中又唔係咁多水球賽

但係水球要著有"就"衫
但如果k艇賽, 多數都係著背心喎.........
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  馮細路 周六 9月 20, 2008 7:04 pm

de 寫到:男子k4-500 k4-200 有無拍片?
K4-200 冇拍片 Wink
男子K4-500就有~uploading
馮細路
馮細路
二星
二星

回頂端 向下

發表  Angel 周三 9月 24, 2008 4:55 pm

加油~努力~
快D~upload~
加油~細佬~
努力~upload~

馮細佬你唔好誤會呀,
我冇吹你架,你慢啦~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  馮細路 周三 9月 24, 2008 6:45 pm

男子K4-500
馮細路
馮細路
二星
二星

回頂端 向下

發表  馮細路 周三 9月 24, 2008 6:47 pm

Angel 寫到:加油~努力~
快D~upload~
加油~細佬~
努力~upload~

馮細佬你唔好誤會呀,
我冇吹你架,你慢啦~
我唔明呀.......吹我慢 confused
馮細路
馮細路
二星
二星

回頂端 向下

發表  Angel 周一 9月 29, 2008 12:54 am

嘻嘻~
都話冇吹你囉.... XD
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  Angel 周一 9月 29, 2008 1:02 am

男子 K4-500m 入面,

我見到一條失控嘅八爪魚...

佢又或者係一隻巨型移動蜘蛛...

再唔係...話佢似千手觀音上身都有人信...

總之...

笑死我喇XD
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  搵錢 周一 9月 29, 2008 2:00 am

Angel 寫到:男子 K4-500m 入面,

我見到一條失控嘅八爪魚...

佢又或者係一隻巨型移動蜘蛛...

再唔係...話佢似千手觀音上身都有人信...

總之...

笑死我喇XD

lol! 妳d形容詞好正呀........哈哈.......
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章