屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2008 TMCC 遊船河

+3
青雲
馮細路
阿 佘
7 posters

向下

2008 TMCC 遊船河 Empty 2008 TMCC 遊船河

發表  阿 佘 周四 9月 18, 2008 3:18 pm

2008 TMCC 遊船河 Imgp7310

廿人搶住去玩兩塊板,真係唔知點解咁好玩。
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

文章總數 : 225
性格 : 有波品的熱血青年
注冊日期 : 2008-05-12

回頂端 向下

2008 TMCC 遊船河 Empty 回復: 2008 TMCC 遊船河

發表  馮細路 周四 9月 18, 2008 3:42 pm

錯啦...係搶住前面個塊板
後面個塊其實得三個人,好鬆動 Wink

我都唔知點解要搶前面個塊 Laughing
馮細路
馮細路
二星
二星

文章總數 : 104
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-08-01

http://www.xanga.com/kevinfwn1127

回頂端 向下

2008 TMCC 遊船河 Empty 回復: 2008 TMCC 遊船河

發表  青雲 周五 9月 19, 2008 1:41 am

但係一樣搶得好開心 ~ 哈哈 ~
青雲
青雲

文章總數 : 18
年齡 : 43
性格 : 法號 : 青雲居士
注冊日期 : 2008-06-03

http://hk.myblog.yahoo.com/kumotion

回頂端 向下

發表  搵錢 周五 9月 19, 2008 1:29 pm

就係因為人多先"搶"得開心家嘛!!
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  公主 周二 9月 23, 2008 4:05 pm

乜前面果塊板有咁長架咩?唔通唔係我玩果塊?
你地真係輕喇,咁多人壓落去都仲咁浮 lol!
幾時會有其他靚相睇先?
公主
公主
一星
一星

文章總數 : 40
性格 : 千杯不醉,一杯會"冧",半杯就嘔
注冊日期 : 2008-09-22

回頂端 向下

發表  明教教主 周二 9月 23, 2008 9:26 pm

2008 TMCC 遊船河 150

佢兩個攪邊科..............唔通攪 Rolling Eyes

2008 TMCC 遊船河 001

幾隻臭腳

2008 TMCC 遊船河 223

等我出賣公主先 ,推佢落海victory

2008 TMCC 遊船河 287
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

文章總數 : 397
性格 : 忠忠直直,終需乞食。
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

發表  Angel 周三 9月 24, 2008 12:33 am

原來佢就係傳說中嘅"公主" @@"
等我估餐死...

公主得閒多D黎我地D活動啦~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理

回頂端 向下

發表  公主 周三 9月 24, 2008 9:05 am

好多謝你出賣我啊,有相睇就最開心的 drunken
cheers 連我果張洗左勁耐屁股,難得企番起身的wakeboard相都比你搵到,棒呀!
但係我想問明教教主係誰呢?點解你咁叻... 知道公主就係我?
公主
公主
一星
一星

回頂端 向下

發表  明教教主 周三 9月 24, 2008 2:48 pm

公主 寫到:好多謝你出賣我啊,有相睇就最開心的 drunken
cheers 連我果張洗左勁耐屁股,難得企番起身的wakeboard相都比你搵到,棒呀!
但係我想問明教教主係誰呢?點解你咁叻... 知道公主就係我?

明教教主係明教領導人,無處不在,無事不知。 2008 TMCC 遊船河 123677

屯門只係明教其中一個分舵, Evil or Very Mad

門下事無大小都一清二楚, What a Face

你小小公主蒲頭,我梗知你係邊個啦。 no1

仲有你琴晚上線時咪隱身啦,隱身係呃自己咋。 bump
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

回頂端 向下

發表  公主 周三 9月 24, 2008 2:54 pm

明教教主 寫到:
公主 寫到:好多謝你出賣我啊,有相睇就最開心的 drunken

明教教主係明教領導人,無處不在,無事不知。 2008 TMCC 遊船河 123677

屯門只係明教其中一個分舵, Evil or Very Mad

門下事無大小都一清二楚, What a Face

你小小公主蒲頭,我梗知你係邊個啦。 no1

仲有你琴晚上線時咪隱身啦,隱身係呃自己咋。 bump

geek 隱身出巡係我既特徵!唔濟呀... 我估唔到你係邊個啊~
公主
公主
一星
一星

回頂端 向下

發表  Angel 周三 9月 24, 2008 4:16 pm

哈哈哈哈~唔洗估喇!
明教教主已經比我出賣左,
不過賣唔起價...XD
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  明教教主 周四 9月 25, 2008 2:12 am

Angel 寫到:哈哈哈哈~唔洗估喇!
明教教主已經比我出賣左,
不過賣唔起價...XD

竟然出賣 我veryangry
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

回頂端 向下

發表  公主 周四 9月 25, 2008 3:06 am

明教教主 寫到:竟然出賣 我veryangry
veryangry 我都未鬧你,你仲話人!你竟然玩我!........
公主
公主
一星
一星

回頂端 向下

發表  明教教主 周四 9月 25, 2008 7:17 pm

公主 寫到:
veryangry 我都未鬧你,你仲話人!你竟然玩我!........

係...遵命sorrry

大人Crying or Very sad
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

回頂端 向下

發表  公主 周四 9月 25, 2008 8:07 pm

明教教主 寫到:

大人?!咁我又唔夠你大,話晒你都係明教領導人喎,而我只係小小公主一個,打風都吹得走既 afro
公主
公主
一星
一星

回頂端 向下

發表  明教教主 周五 9月 26, 2008 12:13 am

公主 寫到:
明教教主 寫到:

大人?!咁我又唔夠你大,話晒你都係明教領導人喎,而我只係小小公主一個,打風都吹得走既 afro

睇你張相真係好似阿拉伯公主 Shocked2008 TMCC 遊船河 66-46
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

回頂端 向下

發表  公主 周五 9月 26, 2008 3:36 am

明教教主 寫到:
睇你張相真係好似阿拉伯公主 Shocked2008 TMCC 遊船河 66-46
Laughing 我都想呀,阿拉伯人咁有$$$$
公主
公主
一星
一星

回頂端 向下

發表  Angel 周一 9月 29, 2008 12:12 am

明教教主 寫到:
公主 寫到:

咪耍花槍啦..教主大人、公主小姐 X,X

小人下次唔敢喇 =. ="
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  公主 周一 9月 29, 2008 12:47 am

Angel 寫到:咪耍花槍啦..教主大人、公主小姐 X,X

小人下次唔敢喇 =. ="
邊有耍花槍呢~ 不朽都係只有教主耍我地架者 cherry
公主
公主
一星
一星

回頂端 向下

回頂端