屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

屯門獨木舟會 (十一月份) 最新上載相片(2008中學學界獨木舟比賽)

5 posters

向下

屯門獨木舟會 (十一月份) 最新上載相片(2008中學學界獨木舟比賽) Empty 屯門獨木舟會 (十一月份) 最新上載相片(2008中學學界獨木舟比賽)

發表  明教教主 周六 11月 08, 2008 1:19 am

明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

文章總數 : 397
性格 : 忠忠直直,終需乞食。
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

屯門獨木舟會 (十一月份) 最新上載相片(2008中學學界獨木舟比賽) Empty 回復: 屯門獨木舟會 (十一月份) 最新上載相片(2008中學學界獨木舟比賽)

發表  Angel 周二 11月 11, 2008 12:52 am

冇興趣睇乜滯...
99%都唔識...

可怕教主有報喎,有冇佢D相?
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

屯門獨木舟會 (十一月份) 最新上載相片(2008中學學界獨木舟比賽) Empty 回復: 屯門獨木舟會 (十一月份) 最新上載相片(2008中學學界獨木舟比賽)

發表  小寶 周二 11月 11, 2008 1:04 pm

有小彤豬d相喎! 妳自己睇下先啦~"~
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  搵錢 周二 11月 11, 2008 4:12 pm

小寶 寫到:有小彤豬d相喎! 妳自己睇下先啦~"~

終於搵到小彤豬喇~~
屯門獨木舟會 (十一月份) 最新上載相片(2008中學學界獨木舟比賽) 355

屯門獨木舟會 (十一月份) 最新上載相片(2008中學學界獨木舟比賽) 363

屯門獨木舟會 (十一月份) 最新上載相片(2008中學學界獨木舟比賽) 379彤彤的背影....

屯門獨木舟會 (十一月份) 最新上載相片(2008中學學界獨木舟比賽) 383做咩成日都有 阿佘 同阿禮既相既 = ="

屯門獨木舟會 (十一月份) 最新上載相片(2008中學學界獨木舟比賽) 033 danny 哥在訓示 ??

屯門獨木舟會 (十一月份) 最新上載相片(2008中學學界獨木舟比賽) 036呢兩個又係度搞乜鬼??
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  馮細路 周二 11月 11, 2008 4:19 pm

屯門獨木舟會 (十一月份) 最新上載相片(2008中學學界獨木舟比賽) 379

宜家有LINE咁好既...

岩晒我呢D唔識扒直線既比賽 jump
馮細路
馮細路
二星
二星

文章總數 : 104
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-08-01

http://www.xanga.com/kevinfwn1127

回頂端 向下

發表  搵錢 周二 11月 11, 2008 4:27 pm

馮細路 寫到:屯門獨木舟會 (十一月份) 最新上載相片(2008中學學界獨木舟比賽) 379

宜家有LINE咁好既...

岩晒我呢D唔識扒直線既比賽 jump

快 d 練好 d 啦~
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  馮細路 周二 11月 11, 2008 8:47 pm

搵錢 寫到:快 d 練好 d 啦~

今日受腳傷影響...冇得練 giveup
馮細路
馮細路
二星
二星

http://www.xanga.com/kevinfwn1127

回頂端 向下

發表  Angel 周三 11月 12, 2008 3:33 am

屯門獨木舟會 (十一月份) 最新上載相片(2008中學學界獨木舟比賽) 383

睇吓阿禮個叉腰姣樣,再睇埋阿佘則哂過去搭膊頭,就知佢地...XP

屯門獨木舟會 (十一月份) 最新上載相片(2008中學學界獨木舟比賽) 033

Danny 呢幅直頭係想謀殺攝影師菲林添啦,自動自覺除埋衫帶,保持笑容任影唔嬲..

家陣D男人真係......唉~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表  搵錢 周四 11月 13, 2008 1:03 am

Angel 寫到:屯門獨木舟會 (十一月份) 最新上載相片(2008中學學界獨木舟比賽) 383

睇吓阿禮個叉腰姣樣,再睇埋阿佘則哂過去搭膊頭,就知佢地...XP

屯門獨木舟會 (十一月份) 最新上載相片(2008中學學界獨木舟比賽) 033

Danny 呢幅直頭係想謀殺攝影師菲林添啦,自動自覺除埋衫帶,保持笑容任影唔嬲..

lol! 笑死我喇.........
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  馮細路 周六 11月 15, 2008 1:07 pm

Angel 寫到:屯門獨木舟會 (十一月份) 最新上載相片(2008中學學界獨木舟比賽) 383

係wo...你唔講真係唔覺

angel 你好掂呀!
馮細路
馮細路
二星
二星

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章