屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

屯門繞標賽2008比賽成績

+2
馮細路
明教教主
6 posters

向下

屯門繞標賽2008比賽成績 Empty 屯門繞標賽2008比賽成績

發表  明教教主 周日 11月 16, 2008 11:38 pm

屯門繞標賽2008比賽成績 08TMRESULT1

屯門繞標賽2008比賽成績 08TMRESULT2

屯門繞標賽2008比賽成績 08TMRESULT3

屯門繞標賽2008比賽成績 08TMRESULT4
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

文章總數 : 397
性格 : 忠忠直直,終需乞食。
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

屯門繞標賽2008比賽成績 Empty 回復: 屯門繞標賽2008比賽成績

發表  馮細路 周一 11月 17, 2008 11:54 pm

我同第10名個個倒轉左...

我係第9名黎架~

男青年(14-17歲)
馮細路
馮細路
二星
二星

文章總數 : 104
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-08-01

http://www.xanga.com/kevinfwn1127

回頂端 向下

屯門繞標賽2008比賽成績 Empty 回復: 屯門繞標賽2008比賽成績

發表  Angel 周一 11月 17, 2008 11:58 pm

馮細路 寫到:我同第10名個個倒轉左...

我係第9名黎架~

男青年(14-17歲)

細佬你勁左好多 @@~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表  Angel 周二 11月 18, 2008 12:30 am

爭D輸埋比個傻架啫,
好彩啱啱快過傻希半秒,
食你夾棍,yeah~v
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  搵錢 周二 11月 18, 2008 6:07 pm

原來我上年比賽時間係 30mins
今年係 26 mins.....@@ 快左好多!!

k 艇慢小寶寶 一秒 =3="
不過今次係我第一次k艇比賽......
^^ 好開心呀~~ 冇cap到.....多謝阿進平時陪我練艇!!
有佢做 resuce, 放心好多~
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  馮細路 周二 11月 18, 2008 11:59 pm

Angel 寫到:細佬你勁左好多 @@~
係咩
不過我好開心...臨尾個段死追爛追...追過左一個人Razz

搵錢 寫到:原來我上年比賽時間係 30mins
今年係 26 mins.....@@ 快左好多!!

k 艇慢小寶寶 一秒 =3="
不過今次係我第一次k艇比賽......
^^ 好開心呀~~ 冇cap到.....多謝阿進平時陪我練艇!!
有佢做 resuce, 放心好多~
哦~阿進丫ma..
馮細路
馮細路
二星
二星

文章總數 : 104
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-08-01

http://www.xanga.com/kevinfwn1127

回頂端 向下

發表  阿 佘 周三 11月 19, 2008 12:50 pm

小寶在終點等埋妳地先衝線,所以只有1秒差距..........
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

文章總數 : 225
性格 : 有波品的熱血青年
注冊日期 : 2008-05-12

回頂端 向下

發表  阿 佘 周三 11月 19, 2008 12:52 pm

阿進 進步了許多,成績越來越好,恭喜!!
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

文章總數 : 225
性格 : 有波品的熱血青年
注冊日期 : 2008-05-12

回頂端 向下

發表  Angel 周四 11月 20, 2008 12:23 am

阿 佘 寫到:阿進 進步了許多,成績越來越好,恭喜!!

agree!阿進嘅努力係冇白費架~
睇佢今年嘅改進,加上平時努力為人民服務~
真係抵贊! ^O^
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  搵錢 周四 11月 20, 2008 2:46 pm

Angel 寫到:

agree!阿進嘅努力係冇白費架~
睇佢今年嘅改進,加上平時努力為人民服務~
真係抵贊! ^O^

同意!! 佢最近真係好努力練習!! cheers
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  Angel 周四 11月 20, 2008 11:45 pm

阿 佘 寫到:小寶在終點等埋妳地先衝線,所以只有1秒差距..........
小寶好串啊!睇住黎食~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  小寶 周五 11月 21, 2008 5:04 pm

Angel 寫到:
阿 佘 寫到:小寶在終點等埋妳地先衝線,所以只有1秒差距..........
小寶好串啊!睇住黎食~

唔好誤會我吖~
我冇睇住黍食吖~~
好攰啦.............
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  Angel 周六 11月 22, 2008 8:16 pm

下次Danny省我咁我知點答了 ~"~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  小寶 周日 11月 23, 2008 11:50 pm

Angel 寫到:下次Danny省我咁我知點答了 ~"~

不過妳次次返黍都同人講,後面個隻好遠.....
所以.....
嘿...........抵妳死............

呵呵~~~
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  Angel 周一 11月 24, 2008 7:30 pm

小寶 寫到:
Angel 寫到:下次Danny省我咁我知點答了 ~"~

不過妳次次返黍都同人講,後面個隻好遠.....
所以.....
嘿...........抵妳死............

呵呵~~~
我講最尾嗰隻咋 @@..
不過點講都係你勁D...呵~

小寶常說:..............(事實)
"我好慢架咋"...........(都唔夠D男仔快)
"我槳都未識揸".........(不過贏啫嘛)
"吓?我唔得架!".........(都係一二名咁啦)

小時候老師教我唔好講大話架,
哈哈哈~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

回頂端