屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

angel, 阿de 爭仔......必睇~!!

4 posters

向下

angel, 阿de 爭仔......必睇~!! Empty angel, 阿de 爭仔......必睇~!!

發表  搵錢 周四 12月 04, 2008 3:31 pm

12人係屯門 neway 操k時, 發生了angel, 阿de 爭仔事件.....!!

詳情如下........

搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

angel, 阿de 爭仔......必睇~!! Empty 回復: angel, 阿de 爭仔......必睇~!!

發表  小寶 周五 12月 05, 2008 1:03 am

見到牛哥投降個樣 @0@ 好搞笑吖~~
kakakkakakakk
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

angel, 阿de 爭仔......必睇~!! Empty 回復: angel, 阿de 爭仔......必睇~!!

發表  Angel 周五 12月 05, 2008 7:07 pm

小寶 寫到:見到牛哥投降個樣 @0@ 好搞笑吖~~
見到你依家個樣..仲搞笑
Wa..haha..haha.....
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表  小寶 周六 12月 06, 2008 5:32 pm

Angel 寫到:
小寶 寫到:見到牛哥投降個樣 @0@ 好搞笑吖~~
見到你依家個樣..仲搞笑
Wa..haha..haha.....

衰人......
我覺得好似俾妳咀咒咁><

阿de同搵錢小心d吖.....
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  公主 周六 12月 06, 2008 6:40 pm

哎呀,好爆笑,笑死我喇... 見到阿de真係好投入架喎,哈哈~
公主
公主
一星
一星

文章總數 : 40
性格 : 千杯不醉,一杯會"冧",半杯就嘔
注冊日期 : 2008-09-22

回頂端 向下

發表  Angel 周二 12月 09, 2008 1:58 am

呢段唔算好笑,
下期上影...
<<<石門脫毛事件簿>>>
故事講述男主角想於眾人面前脫下腳毛,
讓眾人可見識到他的美腿,
借機會報埠際賽K4進入會場,
於外隊面前突圍而出,衝出亞洲...
正當機會來臨時卻把持不定,
在各隊友得悉下,
給予無限支持及隊友攜手合作下,
強行幫他完成心願,
男主角最後含淚跟隊友說謝謝 XD
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理