屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

26屆長洲環島獨木舟大賽

+2
Angel
明教教主
6 posters

1頁(共2頁) 1, 2  下一步

向下

26屆長洲環島獨木舟大賽 Empty 26屆長洲環島獨木舟大賽

發表  明教教主 周二 1月 20, 2009 4:23 pm

明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

文章總數 : 397
性格 : 忠忠直直,終需乞食。
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

26屆長洲環島獨木舟大賽 Empty 回復: 26屆長洲環島獨木舟大賽

發表  Angel 周二 1月 20, 2009 4:34 pm

Ooo... my god !
點解今年長洲賽有女子生秀組架 @@"
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

26屆長洲環島獨木舟大賽 Empty 回復: 26屆長洲環島獨木舟大賽

發表  搵錢 周二 1月 20, 2009 7:19 pm

Angel 寫到:Ooo... my god !
點解今年長洲賽有女子生秀組架 @@"

今年分開左男女子??
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  de 周三 1月 21, 2009 7:30 pm

都係一個好開始....
不過我想玩雙人多D....
HA~不過我會入去玩....
同你地加油~加油!
de
de
一級教練
一級教練

文章總數 : 287
年齡 : 43
性格 : 巴辣香雞

回頂端 向下

發表  Angel 周四 2月 05, 2009 12:41 am

咁快又一年...
比賽...已無新意了,死扒難扒都唔知為乜,
唔係有得入camp玩+無敵海鮮晚餐+多自已人熱鬧吓嘅話,
我都唔會咁有心入去淨係扒一圈走人

長洲賽..還是值得一去,
記得上年大伙兒宵夜直落,
玩到四五點先肯訓,
第二日賴床死都唔肯起身,
要師傅親自用個鏟將我由張床連根鏟起個樣,
哈哈~當時連落樓梯都合埋眼呢 ^^

咁快..又一年了.....
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  阿 佘 周四 2月 05, 2009 11:07 am

時間過得真係好快,不經不覺又一年,
今年照常提前一天入去食大餐玩一晚,
希望各位抽時間3月7日,大家聚一聚。
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

文章總數 : 225
性格 : 有波品的熱血青年
注冊日期 : 2008-05-12

回頂端 向下

發表  小寶 周五 2月 06, 2009 1:48 pm

阿 佘 寫到:時間過得真係好快,不經不覺又一年,
今年照常提前一天入去食大餐玩一晚,
希望各位抽時間3月7日,大家聚一聚。

屈指一算,我地係第三年入長洲宿營啦~~
時間過得真係快,好期待同你地一齊玩吖~
今年一定要同搵錢玩飛行琪吖~~嘻嘻^o^
如果想入去宿營同邊個報名吖?
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  Angel 周五 2月 06, 2009 4:45 pm

小寶 寫到:

乜你咁老架拿..呵呵~

飛行琪大戰,超好玩XD
上年勁攪笑的~~~!
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  搵錢 周六 2月 07, 2009 10:40 pm

Angel 寫到:
小寶 寫到:

乜你咁老架拿..呵呵~

飛行琪大戰,超好玩XD
上年勁攪笑的~~~!

真係唔講唔知, 原來小寶係老鬼 @@
baby 飛行棋.......弱項中既弱項....... bump
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  小寶 周三 2月 11, 2009 12:31 am

搵錢 寫到:
Angel 寫到:
小寶 寫到:

乜你咁老架拿..呵呵~

飛行琪大戰,超好玩XD
上年勁攪笑的~~~!

baby 飛行棋.......弱項中既弱項....... bump

我都叫老鬼.....俾隊友咁叫真係....
好可憐 ><"
但係如果我都叫老鬼,咁danny叫乜吖?
小寶
小寶
三星
三星

回頂端 向下

發表  de 周三 2月 11, 2009 1:35 am

D飛行棋唔知飛晒去邊喇...
仲有啤牌..HA~搵到一個早餐錢....
呵~小寶老鬼....!
de
de
一級教練
一級教練

文章總數 : 287
年齡 : 43
性格 : 巴辣香雞

回頂端 向下

發表  明教教主 周三 2月 11, 2009 9:53 am

小寶 寫到:
搵錢 寫到:
Angel 寫到:
小寶 寫到:

乜你咁老架拿..呵呵~

飛行琪大戰,超好玩XD
上年勁攪笑的~~~!

我都叫老鬼.....俾隊友咁叫真係....
好可憐 ><"
但係如果我都叫老鬼,咁danny叫乜吖?

我叫新秀 law 26屆長洲環島獨木舟大賽 478853
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

文章總數 : 397
性格 : 忠忠直直,終需乞食。

回頂端 向下

發表  Angel 周三 2月 11, 2009 9:09 pm

明教教主 寫到:

我叫新秀 law 26屆長洲環島獨木舟大賽 478853
我仲估叫老祖宗添...

原來Danny想報新秀組~
大家長洲賽有冇幫Danny報名呀?
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  搵錢 周三 2月 11, 2009 9:53 pm

Angel 寫到:
我仲估叫老祖宗添...

原來Danny想報新秀組~
大家長洲賽有冇幫Danny報名呀?

唔緊要, 好似係13/2 先截止,依家仲報得切嫁~~
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周五 2月 13, 2009 1:25 am

我幫佢報咗喇...男子新秀組

今年長洲賽男子新秀組有野睇呀 @@"
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  Angel 周六 2月 14, 2009 10:52 pm

大獲!!!
有成3~4成人冇報到名添...點算!!! @@"
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  阿 佘 周二 3月 03, 2009 2:32 pm

26屆長洲環島獨木舟大賽 78383286
26屆長洲環島獨木舟大賽 W762
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  阿 佘 周二 3月 03, 2009 2:34 pm

26屆長洲環島獨木舟大賽 79070531
26屆長洲環島獨木舟大賽 W774
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  阿 佘 周二 3月 03, 2009 2:36 pm

26屆長洲環島獨木舟大賽 31775512
26屆長洲環島獨木舟大賽 W755
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  阿 佘 周二 3月 03, 2009 2:36 pm

26屆長洲環島獨木舟大賽 27680542
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  搵錢 周二 3月 03, 2009 2:45 pm

嘩~~到時長洲就會多左最少140人.....仲有其他工作人員....

增加長洲各商鋪既收入, 支持在港消費!!

希望到時多d人入去camp, 一齊玩啦~~ cheers

不過睇天氣, 個兩日天氣麻麻地, 有少少雨 + 氣溫大約15度.....
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  小寶 周二 3月 03, 2009 11:49 pm

搵錢 寫到:嘩~~到時長洲就會多左最少140人.....仲有其他工作人員....

增加長洲各商鋪既收入, 支持在港消費!!

希望到時多d人入去camp, 一齊玩啦~~ cheers

不過睇天氣, 個兩日天氣麻麻地, 有少少雨 + 氣溫大約15度.....

o下,會落雨吖~~咁我地星期六仲會早d入去嗎?
小寶
小寶
三星
三星

回頂端 向下

發表  搵錢 周四 3月 05, 2009 8:12 pm

小寶 寫到:

去啦...雖然落雨, 但係行下街都好呀~~
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  小寶 周五 3月 06, 2009 11:32 pm

搵錢 寫到:
小寶 寫到:

去啦...雖然落雨, 但係行下街都好呀~~

牛哥話同我地踩單車繞長洲一圈,
需時2小時,希望明天唔好咁大雨啦。
小寶
小寶
三星
三星

回頂端 向下

發表  搵錢 周一 3月 09, 2009 2:32 pm

小寶 寫到:
牛哥話同我地踩單車繞長洲一圈,
需時2小時,希望明天唔好咁大雨啦。

今次好好玩呀~~因為早過上年入去長洲(雖然只係早左一個鐘...geek)
但有牛哥呢位領隊帶我地周圍去, 真係好好玩 cheers
最重要係冇落大雨, 只係間中落毛毛雨~ cheers2
果然, 玩左兩個鐘, 大家都玩得好開心..... laught

最記得阿de佢見到條大斜路, 就衝左落去 @@
不過...由於我地唔係行個段路, 所以...打比阿de推番架單車上黎.....哈哈...笑死我地..... jocolor
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

1頁(共2頁) 1, 2  下一步

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章