屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

恭賀新春

5 posters

向下

恭賀新春 Empty 恭賀新春

發表  明教教主 周一 1月 26, 2009 2:34 pm

屯門獨木舟會

在此恭祝大家

牛年行好運,身體健康

順風順水,學業事業樣樣皆通

恭喜恭喜
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

文章總數 : 397
性格 : 忠忠直直,終需乞食。
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

恭賀新春 Empty 回復: 恭賀新春

發表  搵錢 周二 1月 27, 2009 1:01 am

牛年快樂~~旺丁旺財~~身體健康~~學業進步~~
萬事勝意~~生意興隆~~心想事成~~大吉大利~~

cheers cheers cheers
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  Angel 周二 1月 27, 2009 4:04 pm

恭祝教主:生意興隆,財源滾滾,mimi姐收錢收到手軟

恭祝牛哥:名利雙收,牛年豐足,牛仔牛囡聽聽話話

恭祝阿佘:三年抱兩,工作順利,小寶聽聽話話

恭祝小寶:兩年抱三,身體健康,隻牙生番出黎

恭祝搵錢:壘破奇案,升職加薪,在森林內找到一棵好樹

恭祝青雲:快快樂樂,開開心心,與心上人雙雙對對

恭祝阿禮:減肥成功,早日入camp,下次一定打指模

恭祝阿de:早日發巿,早日賣出,越來越白

恭祝阿進:艇運亨通,順風順水,攞獎攞到手軟

恭祝彤豬:黑氣盡除,紫氣東來,唔洗比人踢出會

恭祝傻希:會考爆分,正正常常,D人唔再叫錯你個名

恭祝馮細佬:快高長大,型爆靚爆,早日學識扒艇

恭祝阿驊:日日爆場,修身成功,D桃花自已識飛埋黎

恭祝阿七:越轉越好,新工順利,多D自已時間黎扒艇

恭祝江主席:青春常註,型爆全場,同我夾艇唔會cap艇

恭祝HOC:贏盡全港,意志超強,扒艇快過powerboat

恭祝笨高:越來越靚,越來越瘦,甜甜蜜蜜

恭祝豐哥:桃李滿門,年年有餘,滿足豐收

......由於本會桃李滿門,恐怕再寫落去要用上我幾日幾夜,
在此謹祝各位會友:

~心想事成~身體健康~萬事如意~開心快樂~

Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表  搵錢 周二 1月 27, 2009 6:10 pm

angel~ 真係好勁~~

恭祝 angel 妳: 財源廣進!仔女聽話!繼續靚爆鏡!
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  馮細路 周二 1月 27, 2009 6:17 pm

Angel 寫到:
恭祝馮細佬:快高長大,型爆靚爆,早日學識扒艇

哈哈哈~~
多謝! 咁我都...
恭祝ANGEL:永無"巢"皮,攞晒D獎,兩個仔囡聽話醒目
馮細路
馮細路
二星
二星

文章總數 : 104
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-08-01

http://www.xanga.com/kevinfwn1127

回頂端 向下

發表  馮細路 周二 1月 27, 2009 6:18 pm

恭祝大家

身體健康
心想事成
馮細路
馮細路
二星
二星

文章總數 : 104
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-08-01

http://www.xanga.com/kevinfwn1127

回頂端 向下

發表  小寶 周二 1月 27, 2009 8:09 pm

恭祝阿佘:三年抱兩,工作順利,小寶聽聽話話

恭祝小寶:兩年抱三,身體健康,隻牙生番出黎

其實我一向都好聽話 ><"

我都要祝 ANGEL

青春常註,笑口長開,搵到長期飯票,
心想事成,身體健康,牙根再次重生。
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  Angel 周二 1月 27, 2009 9:33 pm

小寶你一向都好聽阿佘話?
呵呵~真嘅??

青春常註<--thx,笑口長開<--日日都係,搵到長期飯票<--呢樣野交比你幫我搵喇
心想事成<--好呀!,身體健康<--肺功能or牙齒?,牙根再次重生<--大家咁話

睇見身體健康真係好重要..
人地上演一幕"殺破狼"
我同小寶你就上演一幕"跌破牙"XP
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下