屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2008年6月28,29日2日1夜東坪洲之旅

+6
de
Danny
青雲
Angel
搵錢
阿 佘
10 posters

3頁(共3頁) 上一頁  1, 2, 3

向下

2008年6月28,29日2日1夜東坪洲之旅 - 頁 3 Empty 回復: 2008年6月28,29日2日1夜東坪洲之旅

發表  de 周二 6月 24, 2008 12:44 pm

基本上我會選擇屯門友自己人叫車直接出...
5個人都係$50-$70...好過迫車...
如果叫的士可以直接入黃石...
如果叫輕型貸車就要係閘口轉車...
應該輕型貸車會平d...因為佢一口價無跳錶...
的士就要識人有折問問價....

屯門出發叫車:
1.阿de
2.
3.
4.
5.
de
de
一級教練
一級教練

文章總數 : 287
年齡 : 43
性格 : 巴辣香雞
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

2008年6月28,29日2日1夜東坪洲之旅 - 頁 3 Empty 回復: 2008年6月28,29日2日1夜東坪洲之旅

發表  阿 佘 周二 6月 24, 2008 2:22 pm

de 寫到:基本上我會選擇屯門友自己人叫車直接出...

屯門出發叫車:
1.阿de
2.
3.
4.
5.

的士入去好似要200元。
貨車好似都要180或以上......
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

文章總數 : 225
性格 : 有波品的熱血青年
注冊日期 : 2008-05-12

回頂端 向下

發表  阿 佘 周二 6月 24, 2008 2:26 pm

早些到達黃石pack野都唔錯,
時間充裕方便我們中途可以四維睇下風景,
星期三晚上回屯門買物資時再商議吧
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  de 周二 6月 24, 2008 8:46 pm

=^--"^=..我橫腸開始痛o左2日...雖然唔知係未腸痛...
阿爸話我成日食完野就做運動...所以大家晚上操波食飽就休息下先...
最近身體都多o左毛病....個個月都要入醫院1次睇醫生....
如果在痛多幾日...都唔知去唔去到旅程了...
希望無問題啦...星期三我有同事要走..所以食飯黎唔到喇....

我會帶...
1.營燈4個 (阿公買電2a)
2.電油爐
de
de
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  de 周三 6月 25, 2008 11:37 pm

阿 佘 寫到:
de 寫到:基本上我會選擇屯門友自己人叫車直接出...

屯門出發叫車:
1.阿de
2.
3.
4.
5.

的士入去好似要200元。
貨車好似都要180或以上......
係呀...我問過差唔多...
貨車去到西貢市..$260
的士8折都要$200-300
依家有幾多人會屯門出...
de
de
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  搵錢 周四 6月 26, 2008 12:13 am

我都係屯門出呀~~
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  de 周四 6月 26, 2008 12:48 am

屯門出發叫車:
1.阿de (a)
2.搵錢
3.
4.
5.

a.貸車$160-$180 (閘口轉的士)
b.的士$300(黃石碼頭)
de
de
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  阿 佘 周四 6月 26, 2008 12:18 pm

de 寫到:屯門出發叫車:
1.阿de (a)
2.搵錢
3.
4.
5.

a.貸車$160-$180 (閘口轉的士)
b.的士$300(黃石碼頭)

不如我地約齊哂在西貢市中等,
然後再選擇乘巴士或的士入黃石吧。
由屯門乘的士入黃石太費了,
不提議直接入去,轉車會平好多。
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  搵錢 周四 6月 26, 2008 1:32 pm

我都有諗過...自己坐車入去, 車費平好多~
但係就會用較多既時間....
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  阿 佘 周四 6月 26, 2008 2:01 pm

搵錢 寫到:我都有諗過...自己坐車入去, 車費平好多~

如果妳地夠人,可以直接call貨車去北潭涌再轉的士入黃石。
如果唔夠人就乘貨車去西貢市中心,會合其他人再決定乘的士或巴士入黃石。
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  搵錢 周四 6月 26, 2008 3:47 pm

阿 佘 寫到:
搵錢 寫到:我都有諗過...自己坐車入去, 車費平好多~

如果妳地夠人,可以直接call貨車去北潭涌再轉的士入黃石。
如果唔夠人就乘貨車去西貢市中心,會合其他人再決定乘的士或巴士入黃石。

唯有今晚再問清楚佢地啦.........唉~
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  搵錢 周六 6月 28, 2008 1:43 am

執野執到依家先訓 ><"
明天6點起身....... bump

POST 唔到今日的相了.........回來一定補返 ^^

明天相約了 fear 在海中相見 no1 .......去訓覺了 Sleep
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周六 6月 28, 2008 3:57 am

我12:30先番到屋企,1:30執野執到依家先上黎 Suspect

點解咁忙架... baby 都唔知忙乜......就係冇時停 Question Exclamation
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表  Angel 周六 6月 28, 2008 5:01 am

#######~訓唔着呀~######

個人D時間倒轉哂添 bump
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

3頁(共3頁) 上一頁  1, 2, 3