屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

第 十 屆 西 貢 獨 木 舟 長 途 賽

+4
de
Angel
搵錢
Danny
8 posters

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

向下

第 十 屆 西 貢 獨 木 舟 長 途 賽 - 頁 2 Empty 回復: 第 十 屆 西 貢 獨 木 舟 長 途 賽

發表  搵錢 周四 6月 26, 2008 1:43 pm

明教教主 寫到:怕入水就應該在比賽前執好d自己用既艇喇 Furious

bump 上次係一個好好既教訓, 所以以後都會記得 check 艇了!! sorrry
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

第 十 屆 西 貢 獨 木 舟 長 途 賽 - 頁 2 Empty 回復: 第 十 屆 西 貢 獨 木 舟 長 途 賽

發表  Angel 周五 6月 27, 2008 2:05 am

我比賽經驗尚淺...冇乜check艇意識添...... pig 以後我識了!!!
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表  Angel 周五 6月 27, 2008 2:13 am

係呀!!!有個壞消息同大家講...

我地上次長洲賽亞軍(小四)
撞期去唔到比賽了... handshake
真失望,佢贏到王薑禮架,
如上次小四出嘅話...王薑禮大澳個冠軍都要嘔番出黎啦!!! tongue
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  禮 周五 6月 27, 2008 3:47 am

Angel 寫到:係呀!!!有個壞消息同大家講...

我地上次長洲賽亞軍(小四)
撞期去唔到比賽了... handshake
真失望,佢贏到王薑禮架,
如上次小四出嘅話...王薑禮大澳個冠軍都要嘔番出黎啦!!! tongue
沒咁容易!!!你估我冇進步過嫁咩-0-
禮

文章總數 : 24
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  de 周五 6月 27, 2008 11:39 pm

通知o左mimi刪除名未丫?
我都好耐無見.....聞名屯獨架小四....
仲有一個高高手...曾小強....我都真係好好好耐無見過依位高手....
de
de
一級教練
一級教練

文章總數 : 287
年齡 : 43
性格 : 巴辣香雞
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

發表  Angel 周六 6月 28, 2008 4:00 am

我出世遲~好多高手我都未見過 No

希望13/7認識吓我會嘅高手啦 Razz
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  de 周一 6月 30, 2008 1:00 am

西貢賽 女高組 me用k1
de
de
一級教練
一級教練

文章總數 : 287
年齡 : 43
性格 : 巴辣香雞

回頂端 向下

發表  搵錢 周二 7月 01, 2008 12:35 am

de 寫到:通知o左mimi刪除名未丫?
我都好耐無見.....聞名屯獨架小四....
仲有一個高高手...曾小強....我都真係好好好耐無見過依位高手....

今日我番會吹返乾d野, 所以咁岩見到佢真人 @@
都係第一次見佢咋~
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周二 7月 01, 2008 8:58 pm

搵錢 寫到:

今日我番會吹返乾d野, 所以咁岩見到佢真人 @@
都係第一次見佢咋~

第一次見嘅?你指小咩呀?

小四淨小強呀? Question
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  搵錢 周二 7月 01, 2008 10:34 pm

Angel 寫到:

第一次見嘅?你指小咩呀?

小四淨小強呀? Question

我指小強~ 哈哈.....
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周三 7月 02, 2008 1:52 am

搵錢 寫到:

都唔明...我從未見過佢落艇(一年內) Suspect

點解佢冇玩都咁強?我地都一定練得多過佢(一個月總有三四次水球+Day trip)

我地都已經算小...唔通越小練越勁? @@
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  阿 佘 周三 7月 02, 2008 2:08 pm

Angel 寫到:
搵錢 寫到:

都唔明...我從未見過佢落艇(一年內) Suspect

點解佢冇玩都咁強?我地都一定練得多過佢(一個月總有三四次水球+Day trip)

我地都已經算小...唔通越小練越勁? @@

妳究竟見過曾小強未?
我地唔係講"青蛙仔小強"WOR
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

文章總數 : 225
性格 : 有波品的熱血青年
注冊日期 : 2008-05-12

回頂端 向下

發表  阿 佘 周三 7月 02, 2008 2:13 pm

第 十 屆 西 貢 獨 木 舟 長 途 賽 - 頁 2 122

曾小強
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

文章總數 : 225
性格 : 有波品的熱血青年
注冊日期 : 2008-05-12

回頂端 向下

發表  明教教主 周四 7月 10, 2008 1:08 am

希望星期日天氣咪咁壞 Suspect

如果唔係......個賽事會 第 十 屆 西 貢 獨 木 舟 長 途 賽 - 頁 2 123677
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

文章總數 : 397
性格 : 忠忠直直,終需乞食。

回頂端 向下

發表  搵錢 周四 7月 10, 2008 11:33 pm

明教教主 寫到:希望星期日天氣咪咁壞 Suspect

如果唔係......個賽事會 第 十 屆 西 貢 獨 木 舟 長 途 賽 - 頁 2 123677

係啦...天文台顯示呢幾日都行雷閃電...... baby
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章