屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

屯獨界女令

+6
小寶
阿 佘
傻希
搵錢
Angel
de
10 posters

1頁(共2頁) 1, 2  下一步

向下

屯獨界女令 Empty 屯獨界女令

發表  de 周日 7月 13, 2008 8:30 pm

年齡:不限
身材:不限
資歷:不限 (最好有3星以上獨木舟證書)
要求:喜愛玩獨木舟 (不怕辛苦)
其他:喜歡獨木舟又喜歡獨木舟比賽
-------------------------------------
*要女唔要仔*

每個屯獨男性會員及教練
必須界女入會...
下年想續會須要交會費及交女...
=^\ /^= ....殺無赦!!!!
de
de
一級教練
一級教練

文章總數 : 287
年齡 : 43
性格 : 巴辣香雞
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

屯獨界女令 Empty 回復: 屯獨界女令

發表  Angel 周日 7月 13, 2008 11:11 pm

年齡:14+
要求:"性格隨和"<--入會必須及喜愛玩獨木舟 (唔怕笑死)<--因我喜歡,所以從來不覺辛苦二字
其他:未必喜歡獨木舟比賽都冇問題<--我們很多人也不太喜歡比賽,水球除多

-------------------------------------
*要女唔要仔*<--仔囡都要,仔會被殘忍對待,囡囡會萬千寵愛 Very Happy

Angel
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表  搵錢 周日 7月 13, 2008 11:27 pm

唔通要將我踢開既女子足球隊, 變做女子水球隊 @@!

哈哈......問下佢地有冇興趣先......

不過.....佢地全部都住九龍地區.....bump
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  Angel 周日 7月 13, 2008 11:39 pm

冇問題嘅~

我都住九龍,治娃驊住港島東添啦~ cyclops
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  傻希 周日 7月 13, 2008 11:53 pm

Angel 寫到:年齡:14+
要求:"性格隨和"<--入會必須及喜愛玩獨木舟 (唔怕笑死)<--因我喜歡,所以從來不覺辛苦二字
其他:未必喜歡獨木舟比賽都冇問題<--我們很多人也不太喜歡比賽,水球除多

*要女唔要仔*<--仔囡都要,仔會被殘忍對待,囡囡會萬千寵愛 Very Happy

Angel
仔會被殘忍對待屯獨界女令 Icon_eek
會唔會搞到冇仔入架屯獨界女令 VsX4_shifty_P31Twc0M1TeT
傻希
傻希
三星
三星

文章總數 : 171
性格 :
注冊日期 : 2008-05-24

回頂端 向下

發表  Angel 周一 7月 14, 2008 12:58 am

~希~ 寫到:
會唔會搞到冇仔入架屯獨界女令 VsX4_shifty_P31Twc0M1TeT

你星期三黎到咪知有幾殘忍囉...

冇野嘅 pirat
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  搵錢 周一 7月 14, 2008 3:09 pm

~希~ 寫到:

我叫緊我細佬入黎打........ jump

好想佢都一齊玩 jump

大家手下留情呀~~
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  阿 佘 周二 7月 15, 2008 1:57 pm

男隊員是用來讓女隊員練習如何推翻落水的............屯獨界女令 452461
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

文章總數 : 225
性格 : 有波品的熱血青年
注冊日期 : 2008-05-12

回頂端 向下

發表  小寶 周二 7月 15, 2008 2:30 pm

阿 佘 寫到:男隊員是用來讓女隊員練習如何推翻落水的............屯獨界女令 452461

我我地女子隊真係要多多練習先得啦~~
星期三晚試試先!! :albino:
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  可愛教主 周二 7月 15, 2008 11:31 pm

Dear ~希~ :

我同小寶姐及一眾女子水球隊都好祈待你嘅出現架~ Twisted Evil

聽晚見~ Twisted Evil

(正呀!!!有新仔比我地女子隊洽 jump )
可愛教主
可愛教主
一星
一星

文章總數 : 53
性格 : 精靈、活潑、温馴、可愛
注冊日期 : 2008-05-11

回頂端 向下

發表  傻希 周二 7月 15, 2008 11:36 pm

可愛教主 寫到:Dear ~希~ :

我同小寶姐及一眾女子水球隊都好祈待你嘅出現架~ Twisted Evil

好驚tim Shocked

其實你係邊個 scratch
傻希
傻希
三星
三星

性格 :

回頂端 向下

發表  可愛教主 周二 7月 15, 2008 11:45 pm

有名你叫~TMCC最可愛嗰個 Embarassed

唔話你知,自已估吓啦!!! Razz
可愛教主
可愛教主
一星
一星

回頂端 向下

發表  傻希 周二 7月 15, 2008 11:48 pm

可愛教主 寫到:有名你叫~TMCC最可愛嗰個 Embarassed

真係唔知邊個喎 Wink
傻希
傻希
三星
三星

性格 :

回頂端 向下

發表  可愛教主 周二 7月 15, 2008 11:58 pm

咁你認為你認識嘅tmcc人當中邊個最"可愛"先 Twisted Evil
可愛教主
可愛教主
一星
一星

回頂端 向下

發表  明教教主 周三 7月 16, 2008 12:00 am

~希~ 寫到:
可愛教主 寫到:有名你叫~TMCC最可愛嗰個 Embarassed

真係唔知邊個喎 Wink

其實佢真名叫............. handshake

可惡教主 屯獨界女令 123677
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

文章總數 : 397
性格 : 忠忠直直,終需乞食。
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

發表  Angel 周三 7月 16, 2008 12:20 am

"可怕教主"先真呀!!! Razz
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  傻希 周四 7月 17, 2008 12:27 am

可愛教主 寫到:Dear ~希~ :

個人就安全返到屋企屯獨界女令 Icon_clap
不過副眼鏡就俾人搞到長眠青山灣屯獨界女令 Icon_cry屯獨界女令 Icon_cry
傻希
傻希
三星
三星

性格 :

回頂端 向下

發表  Angel 周四 7月 17, 2008 12:45 am

依家知有幾殘忍啦....好玩嗎?
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  傻希 周四 7月 17, 2008 1:05 am

Angel 寫到:依家知有幾殘忍啦....好玩嗎?
好玩就好玩~~
不過玩完變盲俠就屯獨界女令 Icon_crybye
傻希
傻希
三星
三星

性格 :

回頂端 向下

發表  阿 佘 周四 7月 17, 2008 5:26 pm

~希~ 寫到:
Angel 寫到:依家知有幾殘忍啦....好玩嗎?
好玩就好玩~~
不過玩完變盲俠就屯獨界女令 Icon_crybye

在青山灣我都跌了不少眼鏡,
所以別太介意。
沒有眼鏡也有好處,
最少 "可怕教主" 變成了 "可愛教主" 屯獨界女令 Icon_eek
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

文章總數 : 225
性格 : 有波品的熱血青年
注冊日期 : 2008-05-12

回頂端 向下

發表  可愛教主 周六 7月 19, 2008 2:58 am

阿 佘 寫到:
最少 "可怕教主" 變成了 "可愛教主" 屯獨界女令 Icon_eek

唉!...鍚住佢先係"可愛教主"咋,
看招!!>>>>>>"可怕教主"黎啦~ Furious
可愛教主
可愛教主
一星
一星

回頂端 向下

發表  可愛教主 周六 7月 19, 2008 3:06 am

做乜咁失敗...
出界女令點知界咗條仔番黎,
唔好比佢個女仔樣呃到,~希~係男仔黎架!!!
不過我鐘意佢夠薑,講明新仔會殘忍對待都敢黎...
哈~哈~哈~...佢最後下場係....
.....................................
.....................................
.........3日學識5隻rolling @@"
可愛教主
可愛教主
一星
一星

回頂端 向下

發表  搵錢 周六 7月 19, 2008 11:39 am

可愛教主 寫到:做乜咁失敗...
出界女令點知界咗條仔番黎,
唔好比佢個女仔樣呃到,~希~係男仔黎架!!!
不過我鐘意佢夠薑,講明新仔會殘忍對待都敢黎...
哈~哈~哈~...佢最後下場係....
.........3日學識5隻rolling @@"

=.=" 佢真係好叻仔......
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  搵錢 周二 7月 22, 2008 1:11 am

最近.....我地界唔到女......但界到兩條仔......
應該都收貨呀可??

一個係卓希, 一個係我細佬... Wink
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  kevinfwn1127 周二 7月 22, 2008 1:14 am

~希~ 寫到:
Angel 寫到:年齡:14+

Angel

仔會被殘忍對待
我會好驚嫁= ="
kevinfwn1127
kevinfwn1127

文章總數 : 24
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-07-20

http://www.xanga.com/kevinfwn1127

回頂端 向下

1頁(共2頁) 1, 2  下一步

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章