屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

屯獨界女令

+6
小寶
阿 佘
傻希
搵錢
Angel
de
10 posters

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

向下

屯獨界女令 - 頁 2 Empty 回復: 屯獨界女令

發表  搵錢 周二 7月 22, 2008 1:19 am

kevinfwn1127 寫到:
仔會被殘忍對待
我會好驚嫁= ="

殘忍對待先會練到真正的技術嘛~ Razz
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  明教教主 周二 7月 22, 2008 1:24 am

搵錢 寫到:最近.....我地界唔到女......但界到兩條仔......
應該都收貨呀可??

一個係卓希, 一個係我細佬... Wink

好單簡唧 shot 將佢地兩個傳授明教秘笈 Razz

葵花寶典 victory

咁又可功力大增 Laughing

另外..................

又可以多兩個女將啦 jump jump jump
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

文章總數 : 397
性格 : 忠忠直直,終需乞食。
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

發表  傻希 周二 7月 22, 2008 1:26 am

搵錢 寫到:
可愛教主 寫到:做乜咁失敗...
出界女令點知界咗條仔番黎,
唔好比佢個女仔樣呃到,~希~係男仔黎架!!!
不過我鐘意佢夠薑,講明新仔會殘忍對待都敢黎...
哈~哈~哈~...佢最後下場係....
.....................................
.....................................
.........3日學識5隻rolling @@"

=.=" 佢真係好叻仔......
已經唔夠你細佬勁揪 Mad
傻希
傻希
三星
三星

文章總數 : 171
年齡 : 32
性格 :
注冊日期 : 2008-05-24

回頂端 向下

發表  kevinfwn1127 周二 7月 22, 2008 1:32 am

~希~ 寫到:
搵錢 寫到:
可愛教主 寫到:做乜咁失敗...
出界女令點知界咗條仔番黎,
唔好比佢個女仔樣呃到,~希~係男仔黎架!!!
不過我鐘意佢夠薑,講明新仔會殘忍對待都敢黎...
哈~哈~哈~...佢最後下場係....
.........3日學識5隻rolling @@"

=.=" 佢真係好叻仔......
已經唔夠你細佬勁揪 Mad
唔得啦,我要練到100% hand roll 得先ok

一係比支漿我
我覺得我禁漿roll 100%
kevinfwn1127

文章總數 : 24
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-07-20

http://www.xanga.com/kevinfwn1127

回頂端 向下

發表  傻希 周二 7月 22, 2008 1:40 am

一係比支漿我
順手學埋連艇泳法啦 Laughing
一hand roll一唔得...游埋支槳度...宴全好多 Twisted Evil
傻希
傻希
三星
三星

性格 :

回頂端 向下

發表  搵錢 周二 7月 22, 2008 3:55 pm

~希~ 寫到:

一係比支漿我
順手學埋啦 Laughing
一hand roll一唔得...游埋支槳度...宴全好多 Twisted Evil

我又要學連艇泳法~~~
好似安全好多咁... cheers
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  傻希 周二 7月 22, 2008 6:31 pm

搵錢 寫到:
~希~ 寫到:

一係比支漿我
順手學埋啦 Laughing

我又要學連艇泳法~~~
好似安全好多咁... cheers
我都係自己掙扎下就游到 Twisted Evil
傻希
傻希
三星
三星

性格 :

回頂端 向下

發表  Angel 周二 7月 22, 2008 8:38 pm

明教教主 寫到:

葵花寶典<---係明教秘技,
好多所謂名門正派嘅人都想學識架,
都唔知點解我地明教個個都係主修呢科...
唉...鬼叫我地聽政府話
"掂親K仔,冇好下場"

葵花寶典頭兩句最重要...
"若練神功,必先自宮"
唔通你地...@@"
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表  kevinfwn1127 周四 7月 24, 2008 9:07 pm

Angel 寫到:
明教教主 寫到:

葵花寶典<---係明教秘技,
好多所謂名門正派嘅人都想學識架,
都唔知點解我地明教個個都係主修呢科...
唉...鬼叫我地聽政府話
"掂親K仔,冇好下場"

葵花寶典頭兩句最重要...
"若練神功,必先自宮"
唔通你地[url=mailto://...@@"
...@@"[/quote[/url]]

其實葵花寶典即係咩??

http://www.xanga.com/kevinfwn1127

回頂端 向下

發表  傻希 周四 7月 24, 2008 9:13 pm

其實葵花寶典即係咩??
自己睇...
葵花寶典 Laughing
傻希
傻希
三星
三星

性格 :

回頂端 向下

發表  kevinfwn1127 周四 7月 24, 2008 9:17 pm

「欲練神功,引刀自宮」,否則會『慾火如焚,登時走火入魔,僵癱而死』

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

即係獨木舟既咩招式

回頂端 向下

發表  明教教主 周四 7月 24, 2008 9:26 pm

~希~ 寫到:
其實葵花寶典即係咩??
自己睇...

你睇阿希已將葵花寶典隨身帶備 shot

相信佢己將神功練得七七八八刺 lol!
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

文章總數 : 397
性格 : 忠忠直直,終需乞食。
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

發表  kevinfwn1127 周四 7月 24, 2008 9:30 pm

明教教主 寫到:
~希~ 寫到:
其實葵花寶典即係咩??
自己睇...

你睇阿希已將葵花寶典隨身帶備 shot

相信佢己將神功練得七七八八刺 lol!
我諗我估到啦... elephant

回頂端 向下

發表  Angel 周四 7月 24, 2008 11:23 pm

kevinfwn1127 寫到:「欲練神功,引刀自宮」,否則會『慾火如焚,登時走火入魔,僵癱而死』

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

即係獨木舟既咩招式
"葵花寶典"即係 hand roll 囉~
你練咗都唔知?? laught

屯獨界女令 - 頁 2 Prefect
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表  kevinfwn1127 周五 7月 25, 2008 8:20 pm

Angel 寫到:
kevinfwn1127 寫到:「欲練神功,引刀自宮」,否則會『慾火如焚,登時走火入魔,僵癱而死』

即係獨木舟既咩招式
"葵花寶典"即係 hand roll 囉~
你練咗都唔知?? laught

屯獨界女令 - 頁 2 Prefect
=0=

下面咁快冇左 Crying or Very sad

點解我都唔知嫁 confused

回頂端 向下

發表  傻希 周五 7月 25, 2008 10:58 pm

=0=

下面咁快冇左 Crying or Very sad

點解我都唔知嫁 confused
咦.....你冇感覺呀 Laughing
傻希
傻希
三星
三星

性格 :

回頂端 向下

發表  馮細路 周四 8月 07, 2008 3:33 am

我好想知邊個係Queenie姐呀

Evil or Very Mad Evil or Very Mad
馮細路
馮細路
二星
二星

文章總數 : 104
注冊日期 : 2008-08-01

回頂端 向下

發表  馮細路 周四 8月 07, 2008 8:35 pm

我今次巴閉啦,界仔界女 一共界足13人! jump jump

將會係12/8,16/8,19/8 上一,二,三星

到時多多關照我d童軍仔呀 cheers
馮細路
馮細路
二星
二星

文章總數 : 104
注冊日期 : 2008-08-01

回頂端 向下

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章