"青衣IVE水球賽"產生了歷史性嘅一刻

1頁(共2頁) 1, 2  下一步

向下

"青衣IVE水球賽"產生了歷史性嘅一刻

發表  Angel 于 周六 11月 22, 2008 9:09 pm

大家可曾想到...

(男子隊)

咩叫賽例呢?比人吹左咩都唔會知,場場被抄十幾比零...

落場定下目標,輸10:0樓下都當自已贏咗,記得第一次贏咗自已的時刻嗎?

開始慢慢學進攻,記得屯門隊的第一次破蛋嗎?

慢慢擠得上三甲位置(當然係初級組),記得第一次得獎嗎?仲以為自已發緊夢嗰種感覺^^

今天...我們男子隊終於第一次奪金喇!!!!!!!

比賽過程中,我地女子隊仲緊張過你地落場打嘅男子隊呢~

全程6個女仔喺池邊吶喊助威,咬牙切齒,手舞足動,全情投入,成個癲婆咁XD....仲唔請我地飲茶?

不過真係好開心,恭喜嘅說話我唔會多講,隊友...在心中架嘛~

"一起努力,集體回憶"

祝願~我地兄弟姊姐們,未來有更多美好回憶,留在Danny年紀時慢慢享用...阿門!

中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 26
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

檢視會員個人資料

回頂端 向下

回復: "青衣IVE水球賽"產生了歷史性嘅一刻

發表  明教教主 于 周六 11月 22, 2008 9:15 pm

唔使自吹自檑喇 Basketball一定得两隊,仲要自已打自已 Shocked

你點到我年紀呢?我今年25歲咋喎 victory
明教教主
中級銀章
中級銀章

文章總數 : 397
性格 : 忠忠直直,終需乞食。
注冊日期 : 2008-05-14

檢視會員個人資料

回頂端 向下

發表  Angel 于 周六 11月 22, 2008 9:19 pm

but...
我地女子隊都唔弱架~係今次比賽入面"最強果隊"XDDDDD
今次長時間3女2男同全男班對手打需然輸咗,負1場..都有3場平手吖~
人地全男班喎...我地當贏咗架喇^O^v

中級金章

檢視會員個人資料

回頂端 向下

發表  Angel 于 周六 11月 22, 2008 9:25 pm

明教教主 寫到:唔使自吹自檑喇 Basketball一定得两隊,仲要自已打自已 Shocked

你點到我年紀呢?我今年25歲咋喎 victory

6隊呀師傅 .\ /.
吹吓都唔得咩 =.="
隊隊都係有打開嗰d,有一隊仲係青少年水球港隊u21黎架~

中級金章

檢視會員個人資料

回頂端 向下

發表  傻希 于 周六 11月 22, 2008 9:34 pm

唉…最衰今日病左黎唔到 bump
傻希
三星
三星

文章總數 : 171
性格 :
注冊日期 : 2008-05-24

檢視會員個人資料

回頂端 向下

發表  Angel 于 周六 11月 22, 2008 9:41 pm

傻希 寫到:唉…最衰今日病左黎唔到 bump
超開心、超好玩、超團結、超正!!!

我都病咗,好彩今日有去啫...唔係就抱撼終生

中級金章

檢視會員個人資料

回頂端 向下

發表  亞文 于 周六 11月 22, 2008 11:34 pm

今次招呼唔到, 多謝大家賞面黎打, 希望下次再有機會!!
亞文

文章總數 : 31
注冊日期 : 2008-09-26

檢視會員個人資料

回頂端 向下

發表  馮細路 于 周日 11月 23, 2008 1:10 am

Angel 寫到:超開心、超好玩、超團結、超正!!!

我都病咗,好彩今日有去啫...唔係就抱撼終生

真係好開心呀...
我都係人生中第一次攞金牌咋
多謝咁多友隊友!

我會努力練好水球
馮細路
二星
二星

文章總數 : 104
年齡 : 27
注冊日期 : 2008-08-01

檢視會員個人資料 http://www.xanga.com/kevinfwn1127

回頂端 向下

發表  馮細路 于 周日 11月 23, 2008 1:27 am

我好記得angel話我:淨係識roll...唔識扒前槳!
有片為証!!!!