屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

上山下海"東平遊"

+6
明教教主
de
阿 佘
Danny
Angel
搵錢
10 posters

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

向下

上山下海"東平遊" - 頁 2 Empty 回復: 上山下海"東平遊"

發表  搵錢 周二 7月 15, 2008 1:52 pm

明教教主 寫到:
上山下海"東平遊" - 頁 2 431342

記唔記得呢個情境 Wink

上山下海"東平遊" - 頁 2 47654

上山下海"東平遊" - 頁 2 037648

死未 bump

呢個係未到塔門時落的一場雨, 所以大家可以好遊閒咁開遮 = ="

至於行雷閃電時.....由於太恐怖.....所以相機都唔敢拎出黎影, 只有係雷雨"羊"黎之前影左幾張......

上山下海"東平遊" - 頁 2 P6290310

上山下海"東平遊" - 頁 2 P6290311

情況都幾混亂....... Wink
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

上山下海"東平遊" - 頁 2 Empty 回復: 上山下海"東平遊"

發表  阿 佘 周二 7月 15, 2008 2:08 pm

雷雨"羊"來時,雲層帶少許泥黃色,氣氛很抑壓。

上山下海"東平遊" - 頁 2 186
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

文章總數 : 225
性格 : 有波品的熱血青年
注冊日期 : 2008-05-12

回頂端 向下

發表  可愛教主 周二 7月 15, 2008 11:42 pm

其實我喺赤洲好唔開心.. handshake

上山下海"東平遊" - 頁 2 188
可愛教主
可愛教主
一星
一星

文章總數 : 53
性格 : 精靈、活潑、温馴、可愛
注冊日期 : 2008-05-11

回頂端 向下

發表  明教教主 周二 7月 15, 2008 11:56 pm

可愛教主 寫到:其實我喺赤洲好唔開心.. handshake

因為我唔係度 Wink ,所以你好唔開心.. baby 我知既 sorrry
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

文章總數 : 397
性格 : 忠忠直直,終需乞食。
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

發表  可愛教主 周三 7月 16, 2008 1:10 am

明教教主 寫到:

因為我唔係度 Wink ,所以你好唔開心.. baby 我知既 sorrry

錯了...因為一到步我就潛咗水,潛足兩粒半鐘

影左好小相咋 handshake
可愛教主
可愛教主
一星
一星

回頂端 向下

發表  可愛教主 周三 7月 16, 2008 1:15 am

Dear 明教教主 :
好彩你冇黎..如果唔係我地雷雨其間實中梗 Shocked

上山下海"東平遊" - 頁 2 185
可愛教主
可愛教主
一星
一星

回頂端 向下

發表  Samsam 周日 7月 20, 2008 2:05 am

搵錢 寫到:搞左好耐.....終於 upload 到我有既相上網........><"
upload 到部電腦都幾乎 hand 機 = ="

我將手頭上有3部相機(驊, 佘, 和我的)都放上去了
阿龍, 肥偉哥的, 仲有一段時間先有

我分了兩個file 放相, 每個 file 都有 3xx 張相.........
請大家慢慢欣賞......(咁多張, 唔慢慢睇都唔得啦....XD)
http://sports.webshots.com/album/563982653mXcczL?vhost=sports
http://good-times.webshots.com/album/563994230HYHnGW?vhost=good-times

我打算遲 d 收齊了 d 相後, 就一人燒一隻碟比大家, 留住開心的時刻~^^
至於本記錄冊......我諗住都係放大家的感想, 行程路線, 等等......
仲要一點時間去整.....請再等等...... Wink
今次辛苦曬你喇揾錢...加油啊

Samsam

文章總數 : 3
注冊日期 : 2008-07-11

回頂端 向下

發表  明教教主 周日 7月 20, 2008 8:48 pm

可愛教主 寫到:Dear 明教教主 :
好彩你冇黎..如果唔係我地雷雨其間實中梗 Shocked

上山下海"東平遊" - 頁 2 185

好鬼多謝你對我既關心 Very Happy

就算我黎.. coolman

d雷電都係砍你地 ja
lov
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

回頂端 向下

發表  xo 周二 7月 22, 2008 12:44 am

風雷雨電, 大家都試過, 唔知下次仲會有甚麼經歷呢?

xo 在 周二 7月 22, 2008 12:52 am 作了第 1 次修改
xo
xo

文章總數 : 4
注冊日期 : 2008-06-15

回頂端 向下

發表  搵錢 周二 7月 22, 2008 12:50 am

明教教主 寫到:

好鬼多謝你對我既關心 Very Happy

就算我黎.. coolman

d雷電都係砍你地 ja
lov
唔駛多謝~ 大家一場朋友, 有"好野"一定預埋您既..... Evil or Very Mad
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  明教教主 周二 7月 22, 2008 1:05 am

xo 寫到:風雷雨電, 大家都試過, 唔知下次仲會有甚麼經歷呢?

捉頁青 shot 你仲想試d乜野呢 Crying or Very sad

咪嚇我啦 @@ 心血少d都嚇死呀 上山下海"東平遊" - 頁 2 123677
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

回頂端 向下

發表  Angel 周二 7月 22, 2008 8:24 pm

xo 寫到:風雷雨電, 大家都試過, 唔知下次仲會有甚麼經歷呢?

上次已經即刻有人答...
"沙"+"魚"= fear

啋!!!!!
~大吉~大吉~大吉~大吉~大吉~大吉~大吉~大吉~大吉~大吉~大吉~大吉~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表  明教教主 周二 7月 22, 2008 10:53 pm

Angel 寫到:xo 寫到:風雷雨電, 大家都試過, 唔知下次仲會有甚麼經歷呢?

上次已經即刻有人答...
"沙"+"魚"= fear

啋!!!!!
~大吉~大吉~大吉~大吉~大吉~大吉~大吉~大吉~大吉~大吉~大吉~大吉~

果條其實係海豚咋fear laught
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

回頂端 向下

發表  de 周三 7月 23, 2008 12:15 am

我上次出旅程去到青龍頭碼頭...
無啦啦見到大形灰色物體跌o左落水...
因為無正眼去睇....所以當時都幾驚架....
又唔係好想接近....好彩無咩事o者.. Crying or Very sad
de
de
一級教練
一級教練

文章總數 : 287
年齡 : 43
性格 : 巴辣香雞

回頂端 向下

發表  阿 佘 周五 8月 01, 2008 2:42 pm

阿偉和阿龍仲未交相,煩請大家落力煩下佢地,要佢地盡快嘔番出來。
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  搵錢 周六 8月 02, 2008 3:49 pm

阿 佘 寫到:阿偉和阿龍仲未交相,煩請大家落力煩下佢地,要佢地盡快嘔番出來。

係喎....差D都唔記得添...
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周六 8月 02, 2008 10:39 pm

我問左阿龍,佢上個禮拜飛左去非洲族行,
但佢部相機冇乜大家嘅相咋(十張樓下)
不如唔好等佢啦~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  傻希 周六 8月 02, 2008 11:13 pm

Angel 寫到:我問左阿龍,佢上個禮拜飛左去非洲族行,
不如唔好等佢啦~
嘩....去非洲旅行咁過癮 tongue

~希~ 在 周日 8月 03, 2008 1:59 am 作了第 1 次修改
傻希
傻希
三星
三星

文章總數 : 171
性格 :
注冊日期 : 2008-05-24

回頂端 向下

發表  Angel 周日 8月 03, 2008 12:00 am

我都想去呀~ gun2 未去過!!!
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  搵錢 周日 8月 03, 2008 1:00 am

Angel 寫到:我問左阿龍,佢上個禮拜飛左去非洲族行,
不如唔好等佢啦~

叫佢小心比"非洲蚊"咬到.....
會成日都好眼訓的.....
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  阿 佘 周五 8月 15, 2008 5:03 pm

幾時又再搞2日1夜或3日2夜的長途TRIP呀?
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周日 8月 17, 2008 12:41 pm

2日1夜trip..
好似本月23~24有一個,
我地會嘅學生搞嘅15K trip,
未定路線,你地有冇提議?
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  阿 佘 周三 8月 20, 2008 12:13 pm

Angel 寫到:2日1夜trip..

不如扒去草灣或馬美灣搞BBQ宿營吧。
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  搵錢 周三 8月 20, 2008 9:45 pm

阿 佘 寫到:
Angel 寫到:2日1夜trip..

不如扒去草灣或馬美灣搞BBQ宿營吧。

好呀~~約個日子去呀.......不過我唔要去到餵蚊嫁...... baby
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  阿 佘 周四 8月 21, 2008 12:00 pm

我地帶一打蚊香去餵蚊吧
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

回頂端 向下

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

回頂端

這個論壇的權限: