屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

吹水區 (二樓)

+8
小寶
傻希
Danny
Angel
de
馮細路
搵錢
明教教主
12 posters

5頁(共6頁) 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6  下一步

向下

吹水區 (二樓) - 頁 5 Empty 回復: 吹水區 (二樓)

發表  de 周四 11月 27, 2008 2:03 am

Angel 寫到:
小寶 寫到:今個星期六同星期日,大家有乜搞吖?
活動名稱:慈善邊爐camp
活動日期:29/11~30/11
活動地點:九龍神祕地域
活動內容:宿營,打邊爐,打麻雀,啤牌,白痴game,有熱水涼沖...
活動人數:8人左右(多D都得架)

呢個活動好似幾啱你喎e.e

我要宿位架............! cheers
de
de
一級教練
一級教練

文章總數 : 287
年齡 : 43
性格 : 巴辣香雞
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

吹水區 (二樓) - 頁 5 Empty 回復: 吹水區 (二樓)

發表  Angel 周四 11月 27, 2008 3:03 am

公主 寫到:
Angel 寫到:
小寶 寫到:今個星期六同星期日,大家有乜搞吖?
活動名稱:慈善邊爐camp
活動日期:29/11~30/11
活動地點:九龍神祕地域
活動內容:宿營,打邊爐,打麻雀,啤牌,白痴game,有熱水涼沖...
活動人數:8人左右(多D都得架)

呢個活動好似幾啱你喎e.e
九龍神秘地域唔通係明教個竇?
明教九龍分陀~
但恐怕29/11未必能落成,
可能要到12月頭先得...(因冇窗廉)
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表  Angel 周四 11月 27, 2008 3:08 am

小寶 寫到:咁快幫我報左名啦~~
多謝妳吖~~
唔知多唔多人去呢???
暫時全女班~"~
(D仔可能驚我熔咗佢,所以唔敢黎)
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  Angel 周二 12月 02, 2008 1:34 am

做咩近排咁靜局呀?
msn唔見哂d人,呢度又冇人留口水..
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  搵錢 周四 12月 04, 2008 3:46 pm

Angel 寫到:做咩近排咁靜局呀?

冇計~ 最近我去左做裝修工人......所以都冇咩上黎吹水......

吹水區 (二樓) - 頁 5 M175513288 << 似殺人兇手多過裝修工人........ Shocked

以下係幾張清潔前後既相片........都真係幾恐怖...... Wink

吹水區 (二樓) - 頁 5 M175513293

吹水區 (二樓) - 頁 5 M175513300

吹水區 (二樓) - 頁 5 M175513312
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  明教教主 周四 12月 04, 2008 7:45 pm

搵錢 寫到:
Angel 寫到:做咩近排咁靜局呀?

冇計~ 最近我去左做裝修工人......所以都冇咩上黎吹水......

吹水區 (二樓) - 頁 5 M175513288 << 似殺人兇手多過裝修工人........ Shocked

以下係幾張清潔前後既相片........都真係幾恐怖...... Wink

吹水區 (二樓) - 頁 5 M175513293

吹水區 (二樓) - 頁 5 M175513300

吹水區 (二樓) - 頁 5 M175513312

你...你你竟然出賣總壇d寶物 veryangry吹水區 (二樓) - 頁 5 98763
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

文章總數 : 397
性格 : 忠忠直直,終需乞食。

回頂端 向下

發表  傻希 周四 12月 04, 2008 11:25 pm

搵錢 寫到:

真係好似殺人兇手 What a Face
傻希
傻希
三星
三星

文章總數 : 171
性格 :
注冊日期 : 2008-05-24

回頂端 向下

發表  Angel 周五 12月 05, 2008 7:16 pm

聽日個camp有咩人去呀?
容納到10人,多D都得嘅,多d黎密d訓囉,
大家聽日食粥食飯睇小寶喇~
(1) Angel
(2) de
(3) 揾錢
(4) 阿進
(5) 小寶
(6) 阿佘
(7) 阿禮
(8) 阿夢
(9)
(10)
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  明教教主 周二 12月 16, 2008 9:50 pm

吹水區 (二樓) - 頁 5 235

小寶:阿佘你願唔願意
阿佘:你揾把刀喺後面降住我我實願意格,阿門!

吹水區 (二樓) - 頁 5 236

阿佘:第時我出去滾你就隻眼開隻眼閉喇,衰婆~
小寶:你肯娶我,兩隻眼閉哂又點話吖
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

回頂端 向下

發表  阿 佘 周三 12月 17, 2008 10:44 pm

嘩~師傅,咁大整古呀 吹水區 (二樓) - 頁 5 Icon_eek
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

文章總數 : 225
性格 : 有波品的熱血青年
注冊日期 : 2008-05-12

回頂端 向下

發表  亞文 周三 12月 17, 2008 11:06 pm

wow 心底話
亞文
亞文

文章總數 : 31
注冊日期 : 2008-09-26

回頂端 向下

發表  Angel 周四 12月 18, 2008 4:04 am

整古專家手筆黎架~傻仔...呵呵呵!
乜你唔覺有D似格格漫畫咩~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  明教教主 周四 12月 18, 2008 6:43 pm

阿 佘 寫到:嘩~師傅,咁大整古呀 吹水區 (二樓) - 頁 5 Icon_eek

阿佘~~我無出賣你呀,

你睇邊個係版主,

隻死野改左我d字 吹水區 (二樓) - 頁 5 98763
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

回頂端 向下

發表  搵錢 周五 12月 19, 2008 1:58 am

亞文 寫到:wow 心底話

cheers 同意呀~!!
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周六 12月 20, 2008 2:13 am

明教教主 寫到:
阿 佘 寫到:嘩~師傅,咁大整古呀 吹水區 (二樓) - 頁 5 Icon_eek

阿佘~~我無出賣你呀,

你睇邊個係版主,

隻死野改左我d字 吹水區 (二樓) - 頁 5 98763
我想按回覆架!....不過按咗弟二度~
我個人又懶喎!咪求其改D字算囉~
哈哈!
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

吹水區 (二樓) - 頁 5 Empty 各位各位...有事宣怖!

發表  Angel 周日 12月 21, 2008 3:19 am

由於需固及本會型象,現實行製服團隊,
並由朮本會水球隊作典範,
所以請各隊員遵守指引~

下次水球比賽嘅隊名及部份製服經已落實,

隊名如下(不能更改)
女子隊:濕水兔
男子隊:落湯雞

由於三票贊成,零票反對,十七票棄權,
最終一致裁定所有本會水球員必須穿著該製服(放心!保證靚過Danny埠際果件),
違者〝格殺勿論〞,
被放逐充軍一年但仍須繳立會費!
再送精美假牙一隻~
請各隊員慎重考慮!!!

欽此!!
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  de 周日 12月 21, 2008 1:49 pm

Angel 寫到:由於需固及本會型象,現實行製服團隊,
所以請各隊員遵守指引~

隊名如下(不能更改)

最終一致裁定所有本會水球員必須穿著該製服(放心!保證靚過Danny埠際果件),
違者〝格殺勿論〞,
再送精美假牙一隻~
請各隊員慎重考慮!!!

欽此!!

我想要落湯雞喎....呵~雙刀火雞!
de
de
一級教練
一級教練

文章總數 : 287
年齡 : 43
性格 : 巴辣香雞

回頂端 向下

發表  搵錢 周一 12月 22, 2008 1:59 pm

Angel 寫到:由於需固及本會型象,現實行製服團隊,
所以請各隊員遵守指引~

隊名如下(不能更改)

違者〝格殺勿論〞,
再送精美假牙一隻~
請各隊員慎重考慮!!!

欽此!!

有假牙送, 我諗一定有人為此做目標........ cheers
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周二 12月 23, 2008 1:50 am

搵錢 寫到:
有假牙送, 我諗一定有人為此做目標........ cheers
諗清楚?
送得假牙..一定嗰條友冇緊隻真牙先送比佢,
若然嗰條友違規,我地再送隻假牙比佢,即係佢隻真牙以經...
呵呵呵~揾錢想做假牙一族!
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  搵錢 周二 12月 23, 2008 12:42 pm

Angel 寫到:
搵錢 寫到:
諗清楚?
送得假牙..一定嗰條友冇緊隻真牙先送比佢,
若然嗰條友違規,我地再送隻假牙比佢,即係佢隻真牙以經...
呵呵呵~揾錢想做假牙一族!

lov 我唔要做"假牙一族"呀....
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  明教教主 周四 12月 25, 2008 12:32 am

聖誕節 _.|,_ 就要
'|`
來臨了哦
/ \
/`,\

送上 /_* \
/ o .' \
/_,~' *_\
最真挚的
/`. * *\
祝福
/ `~. o \
/_ * `
祝朋友聖誕節
/ o * ~'\
快樂!
/ * .~~' o\
/_,.~~'` * _\
/`~.. ~~~o \
/_ o `~~oo~~~, \
/* o _..~~` '* o\
`-._.~'`' * __.-'
":-------:"
":-------:"
聖誕快樂

吹水區 (二樓) - 頁 5 3455
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

回頂端 向下

發表  搵錢 周五 12月 26, 2008 8:01 pm

明教教主 寫到:
吹水區 (二樓) - 頁 5 3455

棵聖誕樹咁似玩 起樓game既.......哈哈......"咩"晒..... rendeer
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  小寶 周五 1月 02, 2009 4:04 pm

新既一年,新既開始,
希望大家身體健康!
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  Angel 周四 1月 15, 2009 11:59 pm

救命呀,唔知咩事同大家傾傾吓無端端繼咗線,
跟住就上唔番MSN喇....help~
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  搵錢 周日 1月 18, 2009 12:35 am

Angel 寫到:救命呀,唔知咩事同大家傾傾吓無端端繼咗線,
跟住就上唔番MSN喇....help~

我個日都係呀, 同朋友傾傾下, 斷左線.....
努力左好耐先 online 到....
不過我好快又走去訓覺了.... cheers
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

5頁(共6頁) 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6  下一步

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章