屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

吹水區 (二樓)

+8
小寶
傻希
Danny
Angel
de
馮細路
搵錢
明教教主
12 posters

6頁(共6頁) 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6

向下

吹水區 (二樓) - 頁 6 Empty 回復: 吹水區 (二樓)

發表  Angel 周二 1月 20, 2009 4:53 pm

個個去哂食壽司....
總之我又去啦 >.<
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

吹水區 (二樓) - 頁 6 Empty 回復: 吹水區 (二樓)

發表  搵錢 周二 1月 20, 2009 7:32 pm

Angel 寫到:個個去哂食壽司....
總之我又去啦 >.<

呵呵呵~ 邊個叫妳要做隻飛機喎~
3個人食~ 食左好多野~而且好抵食 cheers
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  小寶 周二 1月 20, 2009 10:18 pm

搵錢 寫到:
總之我又去啦 >.<

真係好抵食吖~~
搞到晚飯都唔想食~~好飽吖~~
而且仲要係青雲請~~
多謝青雲吖~~
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  傻希 周二 1月 20, 2009 10:23 pm

小寶 寫到:
搵錢 寫到:
總之我又去啦 >.<

真係好抵食吖~~
搞到晚飯都唔想食~~好飽吖~~
而且仲要係青雲請~~
多謝青雲吖~~
哎呀 要返學冇得黎"青雲飯局" bump
傻希
傻希
三星
三星

文章總數 : 171
性格 :
注冊日期 : 2008-05-24

回頂端 向下

發表  Angel 周二 1月 20, 2009 11:59 pm

我係"青雲飯局"嘉賓之一 XD
但我放左飛機喎~呵呵!
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  搵錢 周三 1月 21, 2009 1:24 am

Angel 寫到:我係"青雲飯局"嘉賓之一 XD
但我放左飛機喎~呵呵!

飛機 angel veryangry 今次坐飛機去邊呀???
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  de 周一 1月 26, 2009 4:28 am

無意中上網睇到2手蛙艇機$400一部...用黎操體能OK~~~仲淨最後3部...!
吹水區 (二樓) - 頁 6 Kai3179-img600x450-1224823405____2660-5
de
de
一級教練
一級教練

文章總數 : 287
年齡 : 43
性格 : 巴辣香雞
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

發表  明教教主 周五 2月 06, 2009 10:55 pm

執屋報番張當年報紙

吹水區 (二樓) - 頁 6 Tmcc1
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

文章總數 : 397
性格 : 忠忠直直,終需乞食。

回頂端 向下

發表  搵錢 周六 2月 07, 2009 10:44 pm

明教教主 寫到:執屋報番張當年報紙

Shocked Shocked 真係未見過!!
jump原來我地tmcc上過報紙~~~勁呀~~ cheers cheers cheers
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  馮細路 周日 2月 08, 2009 2:32 pm

搵錢 寫到:
明教教主 寫到:執屋報番張當年報紙

Shocked Shocked 真係未見過!!
jump原來我地tmcc上過報紙~~~勁呀~~ cheers cheers cheers

幾多年前... Wink
馮細路
馮細路
二星
二星

文章總數 : 104
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-08-01

http://www.xanga.com/kevinfwn1127

回頂端 向下

發表  Angel 周日 2月 08, 2009 4:40 pm

我都想問呀~

仲有D字睇唔清寫乜呀..
你估有冇得睇真跡吖拿^^
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  搵錢 周日 2月 08, 2009 9:31 pm

Angel 寫到:我都想問呀~

好唔好拎去彩色影印, 過膠放係會呢??
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

回頂端 向下

發表  小寶 周三 2月 11, 2009 12:40 am

搵錢 寫到:
Angel 寫到:我都想問呀~

好唔好拎去彩色影印, 過膠放係會呢??

如果放係屯門既會門口度都幾好喎
好似d食肆咁,將d最好既野介紹俾人都好喎
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  de 周一 2月 16, 2009 2:55 pm

吹水區 (二樓) - 頁 6 N1344317472_253424_7862
圖一

吹水區 (二樓) - 頁 6 N1344317472_252426_3486
圖二

吹水區 (二樓) - 頁 6 N738540341_2513662_5058
de
de
一級教練
一級教練

回頂端 向下

吹水區 (二樓) - 頁 6 Empty 你須唔須要?

發表  de 周五 2月 20, 2009 1:55 am

吹水區 (二樓) - 頁 6 Skybeauty3353-img506x338-1233905644_1040253-4

吹水區 (二樓) - 頁 6 Skybeauty3353-img506x338-1233905645_1040254-4
de
de
一級教練
一級教練

回頂端 向下

6頁(共6頁) 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6

回頂端

這個論壇的權限: