屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

吹水區 (一樓)

+7
可愛教主
明教教主
阿 佘
搵錢
Danny
Angel
de
11 posters

3頁(共7頁) 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  下一步

向下

吹水區 (一樓) - 頁 3 Empty 回復: 吹水區 (一樓)

發表  Angel 周日 7月 13, 2008 12:05 am

嘩~乜你2008-五月-24註册...仲早過我 What a Face
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
年齡 : 32
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

吹水區 (一樓) - 頁 3 Empty 回復: 吹水區 (一樓)

發表  明教教主 周日 7月 13, 2008 12:06 am

~希~ 寫到:
可愛教主 寫到:你地估吓聽日比賽會否受天氣影響而取消或延遲呢 Rolling Eyes
我硬係覺得聽日會有雷暴影響個比賽....
希望冇事啦.... baby

咁你快d飲返d媽媽奶啦 shot 明天會更好 coolman
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

文章總數 : 397
性格 : 忠忠直直,終需乞食。
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

發表  傻希 周日 7月 13, 2008 12:08 am

Angel 寫到:嘩~乜你2008-五月-24註册...仲早過我 What a Face
好多人都早過我啦 Embarassed
傻希
傻希
三星
三星

文章總數 : 171
性格 :
注冊日期 : 2008-05-24

回頂端 向下

發表  傻希 周日 7月 13, 2008 12:10 am

明教教主 寫到:
~希~ 寫到:
可愛教主 寫到:你地估吓聽日比賽會否受天氣影響而取消或延遲呢 Rolling Eyes

咁你快d飲返d媽媽奶啦 shot 明天會更好 coolman
早D訓好過吹水區 (一樓) - 頁 3 Icon_haha

~希~ 在 周日 7月 13, 2008 12:31 am 作了第 1 次修改
傻希
傻希
三星
三星

性格 :

回頂端 向下

發表  Angel 周日 7月 13, 2008 12:10 am

~希~ 寫到:

希望聽日大風大浪..大大浪勁大浪....哈~哈~哈~哈~!!!! Twisted Evil

但唔好取消喎 Suspect
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  Angel 周日 7月 13, 2008 12:12 am

~希~ 寫到:
早D訓好過吹水區 (一樓) - 頁 3 Icon_haha

bye bye啦~唱K Razz
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  de 周日 7月 13, 2008 1:03 am

Angel 寫到:
~希~ 寫到:

希望聽日大風大浪..大大浪勁大浪....哈~哈~哈~哈~!!!! Twisted Evil

但唔好取消喎 Suspect
你o者係玩我o者....我爬k架...你想我反定喇.... Evil or Very Mad
de
de
一級教練
一級教練

文章總數 : 287
年齡 : 43
性格 : 巴辣香雞
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

發表  Angel 周一 7月 14, 2008 1:04 am

我同揾錢呢個月有3個比賽...

咁玩法會唔會玩殘自已呢? bounce
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  Danny 周一 7月 14, 2008 2:20 pm

Angel 寫到:我同揾錢呢個月有3個比賽...

你點會玩殘 Razz 你越玩越唔殘 sorrry

唔玩就會殘 Wink
Danny
Danny
三級教練
三級教練

文章總數 : 292
性格 : 奸商
注冊日期 : 2008-05-12

http://www.hktmcc.com

回頂端 向下

發表  搵錢 周一 7月 14, 2008 3:12 pm

Angel 寫到:我同揾錢呢個月有3個比賽...

最新消息, 我20/7 個足球比賽改期了........

所以可以休息一個星期.... Surprised
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  Angel 周四 7月 17, 2008 1:46 am

Danny 蒲頭喇咩!!!

有人向我報告你今日喺聖記喎...聽日返會嗎?
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  Danny 周四 7月 17, 2008 1:50 am

Angel 寫到:Danny 蒲頭喇咩!!!

有人向我報告你今日喺聖記喎...聽日返會嗎?

唔返呀.....怕左你 Wink

仲有兩日喺聖記....

我界緊個15歲妹仔 jump
Danny
Danny
三級教練
三級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周四 7月 17, 2008 1:54 am

15歲??...你唔好要佢叫我做阿姨呀!!!

再黎反面架!!!
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  傻希 周四 7月 17, 2008 1:55 am

Angel 寫到:15歲??...你唔好要佢叫我做阿姨呀!!!

再黎反面架!!!
阿姨你好吹水區 (一樓) - 頁 3 Icon77
傻希
傻希
三星
三星

性格 :

回頂端 向下

發表  Danny 周四 7月 17, 2008 1:58 am

~希~ 寫到:
Angel 寫到:15歲??...你唔好要佢叫我做阿姨呀!!!

再黎反面架!!!

嘩哈哈~~~~~叻仔 tongue
Danny
Danny
三級教練
三級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周四 7月 17, 2008 2:02 am

~希~ 寫到:

睇黎...

你都係唔cap唔識大架喇,

汪我今日仲錫住你,星期五你小心D!!!
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  Angel 周四 7月 17, 2008 2:05 am

Danny 寫到:

嘩哈哈~~~~~叻仔
tongue

梗叻仔啦~
本身唔識rolling,今晚已學識ball roll喇~
睇吓~依家仲有毛有亦添喇
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  傻希 周四 7月 17, 2008 2:08 am

Angel 寫到:
~希~ 寫到:

睇黎...

你都係唔cap唔識大架喇,

汪我今日仲錫住你,星期五你小心D!!!
唔駛禮拜五...你聽日都見到我吹水區 (一樓) - 頁 3 Icon_biggrin
傻希
傻希
三星
三星

性格 :

回頂端 向下

發表  Angel 周四 7月 17, 2008 2:24 am

~希~ 寫到:
唔駛禮拜五...你聽日都見到我吹水區 (一樓) - 頁 3 Icon_biggrin

對唔住呀希哥~

都係阿姨唔好...

聽日我想玩K...手下留情呀大佬!!!
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  傻希 周四 7月 17, 2008 2:34 am

Angel 寫到:
~希~ 寫到:

對唔住呀希哥~

都係阿姨唔好...

做咩D態度一百八十度反轉左既吹水區 (一樓) - 頁 3 VsX4_shifty_P31Twc0M1TeT 吹水區 (一樓) - 頁 3 Icon77

我好耐都冇撐過K.....我肯定唔駛你整我都cap硬吹水區 (一樓) - 頁 3 Icon_biggrin
傻希
傻希
三星
三星

性格 :

回頂端 向下

發表  Angel 周四 7月 17, 2008 2:57 am

車....你咁留架,

不過我都好留,對K冇乜興趣,只識小小,嘻嘻~

聽日海軍鬥水兵 helpme
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  Danny 周四 7月 17, 2008 11:03 pm

~希~ 寫到:
Angel 寫到:
~希~ 寫到:

對唔住呀希哥~

都係阿姨唔好...

做咩D態度一百八十度反轉左既吹水區 (一樓) - 頁 3 VsX4_shifty_P31Twc0M1TeT 吹水區 (一樓) - 頁 3 Icon77

我好耐都冇撐過K.....我肯定唔駛你整我都cap硬吹水區 (一樓) - 頁 3 Icon_biggrin

今日你同阿姨去操K呀 pirat
Danny
Danny
三級教練
三級教練

回頂端 向下

發表  傻希 周四 7月 17, 2008 11:09 pm

Danny 寫到:
"阿姨"鬼咁晏先黎到....吹水區 (一樓) - 頁 3 VsX4_shifty_P31Twc0M1TeT 佢黎到我地都冇玩K lu....
話就話操K~~不過我地個個都轉晒玩水球艇吹水區 (一樓) - 頁 3 Icon_biggrin
傻希
傻希
三星
三星

性格 :

回頂端 向下

發表  Danny 周四 7月 17, 2008 11:14 pm

~希~ 寫到:
Danny 寫到:
"阿姨"鬼咁晏先黎到....吹水區 (一樓) - 頁 3 VsX4_shifty_P31Twc0M1TeT 佢黎到我地都冇玩K lu....
話就話操K~~不過我地個個都轉晒玩水球艇吹水區 (一樓) - 頁 3 Icon_biggrin

鬼咩 Twisted Evil "阿姨"晚晚係度蒲咁夜 Shocked

佢知鬼道起身咩 Rolling Eyes
Danny
Danny
三級教練
三級教練

回頂端 向下

發表  Angel 周五 7月 18, 2008 1:38 am

"阿姨"???
阿希依家差D勁過劉華..
劉華"一晚長大"
阿希"一日長大"

鬼咩..依家阿希尋晚由唔識rolling,
直至今日已學識hand roll 都唔夠24hr..
C to C rolling都識、按槳板又識、Ball roll 又識...
差掃槳rolling同搖魯rolling未識咋....

24hr內原來可以進歩咁快,
快D破我一星期內學識6隻rolling嘅紀錄啦!!!!!!!!!
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

3頁(共7頁) 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  下一步

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章