屯 獨 論 壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

吹水區 (一樓)

+7
可愛教主
明教教主
阿 佘
搵錢
Danny
Angel
de
11 posters

4頁(共7頁) 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  下一步

向下

吹水區 (一樓) - 頁 4 Empty 回復: 吹水區 (一樓)

發表  可愛教主 周五 7月 18, 2008 1:57 am

初 級 競 賽 裁 判 班上喎...
快D叫D有時間上嘅新人去上吖,
明額有限架

揾錢、Jason、希、進、...
可愛教主
可愛教主
一星
一星

文章總數 : 53
性格 : 精靈、活潑、温馴、可愛
注冊日期 : 2008-05-11

回頂端 向下

吹水區 (一樓) - 頁 4 Empty 回復: 吹水區 (一樓)

發表  傻希 周五 7月 18, 2008 6:03 pm

可愛教主 寫到:初 級 競 賽 裁 判 班上喎...
快D叫D有時間上嘅新人去上吖,
明額有限架

揾錢、Jason、希、進、...
你話我吹水區 (一樓) - 頁 4 Icon_confused
我都未夠秤吹水區 (一樓) - 頁 4 Icon22
傻希
傻希
三星
三星

文章總數 : 171
年齡 : 32
性格 :
注冊日期 : 2008-05-24

回頂端 向下

發表  傻希 周五 7月 18, 2008 6:06 pm

Angel 寫到:"阿姨"???
阿希依家差D勁過劉華..
劉華"一晚長大"
阿希"一日長大"

鬼咩..依家阿希尋晚由唔識rolling,
直至今日已學識hand roll 都唔夠24hr..
C to C rolling都識、按槳板又識、Ball roll 又識...
差掃槳rolling同搖魯rolling未識咋....

24hr內原來可以進歩咁快,
快D破我一星期內學識6隻rolling嘅紀錄啦!!!!!!!!!
淨返果兩隻rolling應該唔難....我會努力架啦....吹水區 (一樓) - 頁 4 Icon_biggrin
但係做咩係度咁揚講出黎呀.....等我今晚嚇下人都好嘛吹水區 (一樓) - 頁 4 Icon77
傻希
傻希
三星
三星

性格 :

回頂端 向下

發表  de 周五 7月 18, 2008 10:31 pm

最近煩的事很多... bump
不過都不關我的事....
常想好好休息... 吹水區 (一樓) - 頁 4 123677
不過總是忙過不停....

真係....唉............... afro
de
de
一級教練
一級教練

文章總數 : 287
年齡 : 43
性格 : 巴辣香雞
注冊日期 : 2008-05-14

回頂端 向下

發表  Angel 周六 7月 19, 2008 2:41 am

~希~ 寫到:
淨返果兩隻rolling應該唔難....我會努力架啦....吹水區 (一樓) - 頁 4 Icon_biggrin
但係做咩係度咁揚講出黎呀.....等我今晚嚇下人都好嘛吹水區 (一樓) - 頁 4 Icon77

淨番嗰兩隻...阿姨下星期先教你吓 ^.^"
Angel
Angel
中級金章
中級金章

文章總數 : 788
性格 : 咩事都唔理
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表  可愛教主 周六 7月 19, 2008 3:15 am

~希~ 寫到:
你話我吹水區 (一樓) - 頁 4 Icon_confused
咁你就快D食肥D啦~
拍韱體廣告咩...
影相唔好企埋黎我度添呀,企遠D...
如果唔係影得我仲肥,
我最鐘意同阿進影相喇~
呵呵呵~哈哈哈~!!!
可愛教主
可愛教主
一星
一星

回頂端 向下

發表  可愛教主 周六 7月 19, 2008 3:22 am

食物中毒完之後..
腸胃好番D lu..我聽日就去潛潛佢先
同阿龍重裝去潛水
海產!!!我黎喇!!! .\ /. 你係我嘅!!!唔準走!!!
可愛教主
可愛教主
一星
一星

回頂端 向下

發表  傻希 周六 7月 19, 2008 1:18 pm

可愛教主 寫到:
~希~ 寫到:
咁你就快D食肥D啦~
拍韱體廣告咩...
影相唔好企埋黎我度添呀,企遠D...
如果唔係影得我仲肥,
我最鐘意同阿進影相喇~
呵呵呵~哈哈哈~!!!
食肥d同夠唔夠秤冇關係架bor吹水區 (一樓) - 頁 4 VsX4_shifty_P31Twc0M1TeT
傻希
傻希
三星
三星

性格 :

回頂端 向下

發表  傻希 周六 7月 19, 2008 1:20 pm

可愛教主 寫到:食物中毒完之後..
同阿龍重裝去潛水
海產!!!我黎喇!!! .\ /. 你係我嘅!!!唔準走!!!
掘多D海膽返黎呀 Laughing
傻希
傻希
三星
三星

性格 :

回頂端 向下

發表  小寶 周六 7月 19, 2008 10:07 pm

~希~ 寫到:
可愛教主 寫到:食物中毒完之後..
同阿龍重裝去潛水
掘多D海膽返黎呀 Laughing

小心又俾水蜘蛛咬吖~
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  阿 佘 周六 7月 19, 2008 10:55 pm

捉多d海膽回來放在咖啡灣,
看看會否繁殖都好wor 吹水區 (一樓) - 頁 4 740789
阿 佘
阿 佘
一級教練
一級教練

文章總數 : 225
性格 : 有波品的熱血青年
注冊日期 : 2008-05-12

回頂端 向下

發表  搵錢 周六 7月 19, 2008 11:08 pm

阿 佘 寫到:捉多d海膽回來放在咖啡灣,
看看會否繁殖都好wor 吹水區 (一樓) - 頁 4 740789

咖啡灣D水質......都......麻麻地喎......
搵錢
搵錢
一級教練
一級教練

文章總數 : 456
性格 : 鍾意用朦豬眼怒啤人~!!
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  可愛教主 周六 7月 19, 2008 11:22 pm

唉~
今日潛野真係唔好提喇..
一來,能見度最多3尺(衰過咖啡灣)
二來,冇可能潛到野..因為今日....

一落船,興奮地整理架撐,發覺揾唔到勞工手套,夾夾等等揾食架撐,
咪問佢地手套邊度攞啦,佢地竟然問我攞黎做乜 =.="
我即時如夢初醒,先發現上咗賊船 >,<
佢地玩保育架 @@..

下午..終於見到有兩三個起人D籠....心諗
係條班仔,嘻嘻嘻....忍唔住喇咩,誰知.......
佢地玩放生 XDDDDDDD help~

最終..手空空番黎 @@..
可愛教主
可愛教主
一星
一星

回頂端 向下

發表  Angel 周六 7月 19, 2008 11:59 pm

屯門油咗粉紅色即時靚哂~
好溫暖喔!!!
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  傻希 周日 7月 20, 2008 12:11 am

Angel 寫到:屯門油咗粉紅色即時靚哂~
好溫暖喔!!!

但係D字細粒左.....
最頂個logo又唔見埋 silent
傻希
傻希
三星
三星

性格 :

回頂端 向下

發表  小寶 周日 7月 20, 2008 1:25 am

好溫暖喔!!!

轉左呢隻色先發現,如來係張相隔離,
係有個online 標誌。
之前都冇發現過添~Crying or Very sad
小寶
小寶
三星
三星

文章總數 : 185
性格 : 食硬阿佘
注冊日期 : 2008-06-08

回頂端 向下

發表  明教教主 周日 7月 20, 2008 9:16 pm

好溫暖喔!!!

自已屋企無裝修 heartbroke

難有係度幫大家裝修下 victory

下次油乜色呀 alien
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

文章總數 : 397
性格 : 忠忠直直,終需乞食。

回頂端 向下

發表  明教教主 周日 7月 20, 2008 9:34 pm

~希~ 寫到:
好溫暖喔!!!

但係D字細粒左.....
最頂個logo又唔見埋 silent

而家咁既樣 pig 得未呢 victory
明教教主
明教教主
中級銀章
中級銀章

文章總數 : 397
性格 : 忠忠直直,終需乞食。

回頂端 向下

發表  de 周日 7月 20, 2008 10:40 pm

可愛教主 寫到:唉~
今日潛野真係唔好提喇..
一來,能見度最多3尺(衰過咖啡灣)
二來,冇可能潛到野..因為今日....

一落船,興奮地整理架撐,發覺揾唔到勞工手套,夾夾等等揾食架撐,
咪問佢地手套邊度攞啦,佢地竟然問我攞黎做乜 =.="
我即時如夢初醒,先發現上咗賊船 >,<
佢地玩保育架 @@..

下午..終於見到有兩三個起人D籠....心諗
係條班仔,嘻嘻嘻....忍唔住喇咩,誰知.......
佢地玩放生 XDDDDDDD help~

最終..手空空番黎 @@..

哈~好好笑...你班朋友真係好好笑...
玩得過....angel...放下xx...立海成佛啦!
de
de
一級教練
一級教練

文章總數 : 287
年齡 : 43
性格 : 巴辣香雞

回頂端 向下

發表  Angel 周一 7月 21, 2008 12:08 am

唉.....
"放下架撐,落海成佛" rice
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  Angel 周一 7月 21, 2008 12:10 am

聽日有day trip,
有冇人去呀?
有嘅話9:30會出發
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  傻希 周一 7月 21, 2008 12:11 am

Angel 寫到:聽日有day trip,
有冇人去呀?
有嘅話9:30會出發
聽日要幫手係近水運艇返會呀.... bump
傻希
傻希
三星
三星

性格 :

回頂端 向下

發表  Angel 周一 7月 21, 2008 12:16 am

~希~ 寫到:

冇人同我講搬野 ><
我仲應承咗阿de陪佢出trip添 lov
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

發表  傻希 周一 7月 21, 2008 12:26 am

Angel 寫到:
~希~ 寫到:

冇人同我講搬野 ><
我仲應承咗阿de陪佢出trip添 lov
搬野係今日臨走mimi先同我地講架.....
你梗唔知啦.... Wink
聽日個trip去邊呀.... confused
傻希
傻希
三星
三星

性格 :

回頂端 向下

發表  Angel 周一 7月 21, 2008 12:55 am

~希~ 寫到:
搬野係今日臨走mimi先同我地講架.....
你梗唔知啦.... Wink
聽日個trip去邊呀.... confused

中銀trip..預佢超慢速,
我聽日想試人生嘅第二次K trip, Puiden
回想起第一次K trip去沙洲,
扒左5K就投哂降換T艇..哈~
今次目標係扒畢全程 lov
Angel
Angel
中級金章
中級金章

回頂端 向下

4頁(共7頁) 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  下一步

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章